NieuwPopulairFeatured

Auto Bosberg

Bij Auto-Bosberg kunnen wij op allerhande manieren helpen Uw auto-wensen te vervullen. Bent u op zoek naar een fraaie nieuwe of gebruikte auto? Wilt U onderhoud laten plegen aan Uw moderne auto of klassieker? Bent U benieuwd naar de huidige waarde van uw favoriete vervoersmiddel? Auto-Bosberg zal U vakkundig bijstaan.

Bij ons vindt U die ene auto waar U van gedroomd heeft, en voor een scherpe prijs. We beschikken daartoe over een Europees netwerk waardoor we in staat zijn om de fraaiste moderne en klassieke auto’s te importeren. Wij ruilen ook graag in, en voor een reële prijs. Tevens bieden wij U aankoopkeuringen voor alle moderne auto’s en klassiekers, zodat U verstandig investeert.

Wij zien U uiteraard heel graag terugkomen in onze moderne werkplaats, het hart van ons bedrijf. Verzorging van APK of standaard onderhoud is uiteraard mogelijk, maar wij verzorgen tevens grote reparaties en motoren revisies. Ook de restauratie en reparatie van Uw klassieker wordt uitgevoerd in onze werkplaats. Wanneer U liever zelf aan de slag wilt met Uw auto bent u bij ons ook aan het juiste adres. Auto-Bosberg kan namelijk alle onderdelen leveren.

Exclusiviteit mag voor veel geld overal verkrijgbaar zijn, onze kennis, vakmanschap en service zijn nergens anders te verkrijgen. En wij werken tegen zeer concurrerende tarieven.

Contact listing owner
Please, login to contact this listing owner.