Chantal Papen volgt LUC Nijhuis op als dorpscontactpersoon. Chantal is reeds bekend binnen Beltrum als dorpsverbinder, maar per i september gaat ze ook Kulturhus De Wanne onder haar hoede nemen. Vanaf i september gaan deze functies verder onder de noemer: dorpsverbinder van Beltrum. Vanuit het hart van Beltrum gaat ze beide functies bekleden.

Even voorstellen..

Chantal Papen is 43 jaar en woonachtig in Beltrum samen met haar gezin, Chantal haalt veel energie uit het helpen van mensen, zowel kinderen als volwassenen. Daarom is ze ook actief als vrij williger op verschillende fronten binnen Beltrum. Ze probeert zich zo goed mogelijk te verplaatsen in allerlei situaties en is flexibel inzetbaar. Ze houdt er van om activiteiten te bedenken en te organiseren voor alle leeftijden en om vragen te kunnen gaan koppelen aan personen met de juiste oplossing en kennis. Het Lijkt haar geweldig om met Beltrum en het Kulturhus mee te denken en bestaande en nieuwe initiatieven aan te pakken, Ze ziet het combineren van beide functies als dorpsverbinder en dorpscontactpersoon dan ook als een perfecte match met veel uitdagingen!

Contact met Chantal

Heb je een vraag, idee of wil je graag in contact komen met ChantaL dan kan dit op verschillende manieren. Heb je een vraag over de mogelijkheden in en om het Kulturhus? Mail haar dan op info@kuLturhusbeltrum.nl. Heb jij een goed idee waar je de hulp van haar als dorpsverbinder bij nodig hebt? Mail dan gerust naar dorpsverbinderbeltrum@gmai.com Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt Chantal telefonisch bereiken op 06 – 22 67 82 11

Een ruimte nodig?

Het Kulturhus beschikt t over meerdere ruimtes voor meetings en vergaderingen. Zo zijn er ruimten tot circa 12 ^^Ji^B personen. Voor bijeenkomsten tot circa 30 personen kan de Grote Vergaderruimte bij de centrale ruimte worden aangetrokken. De Grote Vergaderruimte beschikt over o.a. een beamer met scherm en een geluidsinstallatie, Voor bijeenkomsten tot circa 60 personen is de kapel in de Hassinkhof beschikbaar en voor bijeenkomsten tot circa 100 personen de ruimte achter in de kerk. Deze ruimten beschikken ook over een beamer met scherm en een geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

NIEUWE INITIATIEVEN VANUIT DE BEVOLKING

Kom d’r in! Vanaf woensdag 8 september elke woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken in het Kulturhus. Kom gezellig Langs, kom met ideeën, initiatieven of gewoon om even te kletsen. Voor iedereen!

O’mama’s!

Speciaal voor mama’s, oma’s met hun (klein)kinderen om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten, Ook gaan er in de toekomst interessante workshops plaatsvinden zoals kinder-ehbo en een kleding- of speelgoedbeurs. De eerste bijeenkomst zal zijn op vrijdag 17 september om 10 uur We verzamelen in het nieuwe Park de Stroet!

LEEFF!

Zou jij jouw vrije tijd dooreen onbekende persoon, voor een onbekend doel en met ongekend resultaat willen vastleggen voor het komende jaar? LEEFF!; Lach, Eerlijk, Enthousiast, Fijn & echt een Feest! Nieuwsgierig? Houd uw brievenbus in de gaten voor meer informatie of mail naar leeffbeltmm@hotmaiL.com Alle initiatieven zijn onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Mocht je meer informatie willen of je willen aanmelden voor (één van) deze initiatieven? Heb jezelf een goed idee? Of misschien weet jij een mooie invulling op de zin: Wat zou het toch mooi zijn als we in Beltrum…………….. Neem dan contact op met Chantal Papen, dorpsverbinder Beltrum. Te bereiken via: dorpsverbinderbeltrumd@gmail.com of via 06 22 67 82 11.

Legotheek

De deelnemers van de Legotheek zullen rond de herfstvakantie een expositie houden in het Kulturhus van alle technisch Lego die zij al hebben gebouwd, hoe het technisch werkt of hoe je ermee kunt spelen. Een mooie gelegenheid om te komen kijken, ervaren, Leren en beleven wat de Legotheek inhoudt en doet! Iedereen is welkom en van 10 tot 100 jaar uit Beltrum kan Lid worden!

Repair café Beltrum

Heb je iets kapot, van een Lampje tot een rits of van een wiebelende stoel tot een senso-apparaat, dus echt van alles, Laat het repareren in ons eigen nieuwe Repair Café Beltrum. Geef je spullen een nieuw leven, denk duurzaam en bespaarveel kosten, Vaak kan iets Langer mee, als je het Laat repareren. Vrijwilligers repareren dit tegen een kleine vrijwillige bijdrage en u betaalt alleen de onderdeeltjes die evt nieuw zijn. Elke zaterdag in de oneven weken (we willen gaan starten op 13 november!) van 10 tot 12 uur bent u van harte welkom in Kulturhus de Wanne en staat de koffie en thee klaar. We zijn op zoek naar mensen die ons 1 of 2 x per maand ongeveer 2 uurtjes willen helpen bij o.a.: – Repareren van textiel – Repareren van technische dingen – Repareren van laptops of mobieltjes – Gastheer/ – vrouw willen zijn – Bijhouden van kleine administratieve onderdelen Bovendien is het Repair Café een ontmoetingsplek voor iedereen, dus niet alleen voor mensen die actief zijn op de arbeidsmarkt, maar ook juist voor mensen die minder of niet actief (meer) kunnen zijn.

Er valt veel te Leren en samen gaan we het maken! www.kulturhusbeltrum.nl – info@kulurhusbeltrum.nl

Het bericht Chantal Papen dorpsverbinder, opvolger van Luc Nijhuis verscheen eerst op .


klik hier voor het originele artikel