VIOS Beltrum
Sportpark ‘de Sonders’ is een open sportpark en dat willen we graag zou houden. Eind 2019 jaar deden wij een oproep aan hondenbezitters welke ons sportpark bezoeken. Halverwege 2020 plaatsten wij een herinnering!

Het afgelopen jaar hebben veel vrijwilligers gewerkt aan ons sportpark. Naast de voetballers kunnen nu ook survivalrunners, volleyballers en handballers gebruik maken van deze accommodatie. Het is erg mooi geworden en er wordt veel gebruik van gemaakt.

Met veel spijt constateren wij der er helaas nog hondenbezitters zijn welke onvoldoende rekening houden met onze oproep. Enkele hardnekkige, asociale elementen ruimen nog altijd niet hun troep op. Inmiddels wordt er ook hondenpoep aangetroffen in de nieuwe survivalruntrainingsaccommodatie.

Bijzonder spijtig en het toont aan dat er helaas mensen zijn die geen rekening willen houden met een ander. Nogmaals een oproep aan de hondenbezitters om hun gedrag aan te passen!

Wij willen een open sportpark zijn voor ALLE inwoners van Beltrum. Enkele hondenbezitters maken dit stilaan onmogelijk! Wij vragen de hondenbezitters hun voornemens voor 2021 even goed op een rij te zetten!

Het bericht Hondenbezitters – hardleers (3e oproep) Open sportpark zijn voor ALLE inwoners van Beltrum verscheen eerst op .


klik hier voor het originele artikel