Meld je aan voor de Boerenlunch van Team Agro NL in de week van 7 tot en met 12 juni 2021.

Hoe leuk is het om eens te lunchen in een fruitboomgaard? Heb je wel een gepicknickt in een weiland, op een kavelpad tussen de gewassen en wil je wel eens weten wat varkens eigenlijk tussen de middag eten? Voor een gezonde lunch zijn scholieren en andere burgers welkom op het boerenerf van Bennie en Monique Weiden “MELKVEEHOUDERIJ EN BEZOEKBOERDERIJ DE WEIDEN” aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum.

‘Weet wat je eet’

Tuinders en boeren laten graag zien hoe gezond Nederlands voedsel wordt gemaakt. Aardbeien of tomaten uit de kassen, zuivel en kaas van de melkveehouder of een doos verse eitjes van de kippenboer, een broodje haring, kortom kom “boer”gondisch genieten tijdens de Boerenlunch op de boerderij. Het aanbod van dit goede en lekkere eten is veelzijdig, dus vooral een lunchaanbod met seizoengebonden streekproducten.
Team Agro NL wil laten beleven waar voedsel vandaan komt
Veilig voedsel staat hoog in het Boeren-vaandel. Team Agro NL wil als promotor van de agrarische sector laten zien, proeven en beleven waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom is iedereen uitgenodigd voor een kijkje bij onze voedselmakers, wees welkom!

Bij melkveehouderij en bezoekboerderij “de Weiden”, Schuurmansweg 6 in Beltrum kun je van het gezonde platteland komen genieten elke dag van 7 t/m 12 juni (vanaf 13.00 uur) . Kosten: € 10,00 per persoon (inclusief rondleiding) te voldoen voor aanvang via een digitaal betaalverzoek. Opgave verplicht via logeerboerderijdeweiden@gmail.com

Neem je eigen lunch mee, picknickkleed, bord, en bestek mee en kom genieten bij de boer!
Aanmelden vóór 4 juni 2021.

Kijk op de website www.teamagro.nl welke boeren en tuinders meedoen aan de Boerenlunch en meld je aan. Er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol! Kom vanwege de coronaregels alleen met je gezin en neem je eigen ‘knapzak’ mee met bord, beker en bestek.

Het bericht Kom lunchen bij de boer in Beltrum, bij melkveehouderij en bezoekboerderij “de Weiden”, Schuurmansweg 6 verscheen eerst op .


klik hier voor het originele artikel