• De belangstelling voor Tron stijgt opnieuw naarmate het token in de top 10 terechtkomt.
  • Ethereum-ontwikkelaars hinten op een mainnet-schaduwhardfork.
  • Er wordt voorspeld dat Everlodge na de lancering en de daaropvolgende Tier-1 CEX-notering met een factor 30 zal stijgen.

Terwijl de cryptomarkt zich blijft herdefiniëren, houden kopers potentiële winnaars in 2023 nauwlettend in de gaten. Tron (TRX), Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) krijgen allemaal aanzienlijke aandacht, elk vanwege iets unieks.

In dit artikel wordt gekeken naar een prijsvoorspelling voor deze drie cryptocurrencies om de toekomst te zien.

Tron (TRX) opnieuw in de top 10

Tron (TRX) maakt een sterke comeback en verzekert opnieuw een plaats in de top 10 van munten qua marktkapitalisatie. In feite heeft het nu een marktkapitalisatie van $7,7 miljard. De heropleving van Tron blijkt duidelijk uit zijn indrukwekkende netwerkactiviteit, aangezien TRONSCAN 6,5 miljard transacties op zijn netwerk heeft gerapporteerd.

Bovendien overtrof Tron onlangs de 190 miljoen accounts op zijn netwerk – een uitstekende mijlpaal. Deze stijging duidt op een hernieuwde interesse in het Tron-token. Als gevolg hiervan houdt de cryptogemeenschap deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Sommige experts voorspellen zelfs dat de Tron-prijs in december 2023 $0,100 zou kunnen bereiken.

Deze heropleving benadrukt het vermogen van Tron om zich aan te passen en te gedijen in een snel evoluerend cryptolandschap.

Ethereum (ETH): mainnet-shadow-fork

Ethereum (ETH) blijft een van de populairste tokens op de cryptomarkt, waarbij de ontwikkelaars voortdurend de grenzen van innovatie verleggen. De ETH-ontwikkelaars zorgen voor opwinding door te wijzen op een mainnet-shadow-hard fork die vóór de langverwachte Dencun-upgrade komt. Dit volgt op de lancering van het Ethereum L2-netwerk Scroll op mainnet .

De komende Devnet #10 zal een belangrijke mijlpaal zijn in de reis van Ethereum, met een grote validatorset die tot 330.000 actieve validators kan bevatten. Met deze ontwikkelingen in het verschiet zijn marktanalisten optimistisch over de Ethereum-crypto.

Daarom verwachten analisten dat de prijs van Ethereum tegen het einde van het vierde kwartaal van 2023 $2.335,71 zal bereiken. Het vermogen van Ethereum om te evolueren en zich aan te passen trekt voortdurend veel aandacht van veel individuen.

Everlodge (ELDG): een revolutie in vastgoed op blockchain

Everlodge (ELDG) heeft snel erkenning gekregen voor zijn innovatieve benadering van onroerend goed op de blockchain. Deze opkomende vastgoedmarktplaats zal een unieke combinatie van blockchain-, NFT- en timeshare-technologie presenteren. Gebruikers kunnen dus verwachten dat ze op Everlodge veel problemen zullen tegenkomen waarmee de $280B aan vastgoedmarkt al lang niet meer te maken heeft.

Een van de belangrijkste problemen op de vastgoedmarkt is het hoge niveau van liquiditeit dat nodig is om deel te nemen. Onroerend goed vergt vaak een grote initiële investering, waardoor het voor velen ontoegankelijk wordt. Everlodge zal dit probleem aanpakken door villa’s en hotels te digitaliseren en samen te voegen tot NFT’s, die vervolgens worden gefractioneerd, waardoor de liquiditeit en toegankelijkheid toenemen.

Daarnaast zal Everlodge de kwestie van de omgang met traditionele banken aanpakken. Mede-eigenaren van eigendommen op de Everlodge-marktplaats kunnen hun door eigendommen gedekte NFT’s gebruiken als onderpand voor het verkrijgen van leningen op korte tot middellange termijn. Deze baanbrekende functie biedt gebruikers een naadloos en efficiënt alternatief voor complexe bankprocessen.

Everlodge heeft al opmerkelijk succes gekend, met miljoenen verkochte native tokens. Kopers die vroeg in Everlodge hebben geïnvesteerd, hebben een rendement van 100% genoten. Het ELDG-token is momenteel slechts $0,023 waard in fase 6 van de voorverkoop. Analisten voorzien echter een rally van 30x op de lanceringsdag na een Tier-1 CEX-notering.

Meer informatie over de presale van Everlodge (ELDG) is te vinden op de website van Everlodge of door lid te worden van hun Telegram-kanaal.

The post 2023 prijsvoorspelling voor Tron (TRX), Ethereum (ETH) en Everlodge (ELDG) appeared first on CoinJournal.