• Shiba Memu heeft $4,35 miljoen opgehaald tijdens een hoogvliegende presale.

  • De prijs van Shiba Memu stijgt elke dag, wat een hoge ROI oplevert voor vroege investeerders.

  • De waarde van Shiba Memu wordt ontgrendeld wanneer het token op uitwisselingen debuteert.

Terwijl beleggers zich verheugen op de langverwachte notering van Shiba Memu, trekt de presale meer vraag. Het project heeft $4,359 miljoen opgehaald, een statement van het potentieel van het token. Maar hoeveel kan dit token stijgen als het eenmaal is genoteerd? Meer informatie over de presale is te vinden op de webpagina van het project .

Waarom is Shiba Memu spectaculair in de presale?

De grote vraag naar Shiba Memu is niet toevallig. Shiba Memu is het eerste meme-project dat AI gebruikt om zelfvoorziening op te bouwen en een hoge ROI te behalen. Het project gebruikt AI om zijn marketingcampagnes uit te voeren, waardoor het online chats kan domineren en de vraag kan aantrekken. De aanpak verschilt van andere meme-munten, die afhankelijk zijn van menselijke marketing om grip te krijgen.

Shiba Memu zal zichzelf opnieuw uitvinden met behulp van AI-functies zoals machine learning en sentimentanalyse. De AI kan marktmeningen op sociale platforms identificeren en deze gebruiken om op maat gemaakte berichten te creëren. Op deze manier wekt Shiba Memu interesse en weerspreekt hij negatieve berichten.

Shiba Memu is ook een sociaal memeproject. Gebruikers hebben toegang tot een AI-dashboard om meer te weten te komen over Shiba Memu en zijn marketingactiviteiten. Op het AI-dashboard stellen gebruikers vragen en stellen verbeteringen aan het project voor. Gebruikers verdienen SHMU voor hun bijdragen, wat hen stimuleert om door te gaan met het bouwen van Shiba Memu.

Over de Shiba Memu presale en incentives

Afgezien van de nieuwe use case via AI, was Shiba Memu bij presale aantrekkelijk voor investeerders. Presales zijn crowdfundingactiviteiten waarmee aankomende projecten geld kunnen inzamelen voordat ze naar de beurs gaan. Het project profiteert van een initiële kapitaalinjectie, terwijl de investeerders tokens verwerven tegen een vaste lage prijs.

Sinds de lancering van de presale is de prijs van Shiba Memu met maar liefst 245% gestegen. Tegen de tijd dat de presale eindigt, zal de prijs nog verder gestegen zijn. De prijsstijgingen zijn mogelijk gemaakt door de tokenomics van het project. De tokenomics zorgen ervoor dat de prijs van SHMU dagelijks om 18.00 uur GMT stijgt. De gestimuleerde presale is een kans voor beleggers om duurdere tokens te ontvangen.

Momenteel wordt het Shiba Memu-token gewaardeerd op $0,038350. De aantrekkelijke prijs is een sterk argument voor beleggers die de tokens willen kopen voordat de waarde omhoog schiet.

Kan Shiba Memu in 2024 $1 bereiken?

Shiba Memu heeft indruk gemaakt sinds de lancering van de presale. Net als sommige van zijn voorgangers zou de prijs van Shiba Memu in 2024 met wel 1.000% of meer kunnen stijgen. Dit is gebaseerd op trends die aantonen dat de prijzen van nieuw gelanceerde tokens omhoogschieten nadat ze op de beurzen debuteren.

Shiba Memu heeft een unieke AI-invalshoek, waardoor het een kandidaat is voor een winst van 10x. Meme-cryptocurrencies ervaren ook intense speculatie na de notering. Shiba Memu zou de winst kunnen repliceren gezien de vroege vraag naar het project.

Een potentiële prijs van $1 betekent dat Shiba Memu met meer dan 1.000% zou moeten stijgen. Hoewel een dergelijke voorspelling te ambitieus is, is zij haalbaar. PEPE steeg bijvoorbeeld met 10.000% toen het eerder dit jaar op de beurs stond. Als Shiba Memu een vergelijkbare belangstelling trekt, is een prijs van $1 realistisch voor 2024 na notering.

Is Shiba Memu nu de moeite waard om te kopen?

Hoewel Shiba Memu een aanzienlijke sprong heeft gemaakt sinds de lancering van de voorverkoop, moet er nog veel worden gemaakt. Het project heeft nog 56 dagen voordat de presale eindigt. Beleggers kunnen profiteren van de dagelijkse prijsstijgingen door het token nu te kopen.

Een ander voordeel is de potentiële stijging na de notering. Omdat de prijs van Shiba Memu wordt gecontroleerd via de tokenomics bij de presale, kunnen de winsten na de notering enorm zijn. Early backers zullen een fortuin hebben verdiend tegen de tijd dat investeerders Shiba Memu op beurzen gaan ontdekken. De voordelen zijn een aanvulling op het investeren in een langetermijngericht project op basis van de AI-toepassing.

The post $4,3 miljoen opgehaald in de presale. Staat Shiba Memu op het punt te ontploffen in 2024? appeared first on CoinJournal.