Belangrijkste punten

  • Het Base Layer 2-netwerk van Coinbase is open-source geworden om transparantie en bijdragen van de community te bevorderen. Deze stap vereenvoudigt ontwikkelingstaken en bevordert de samenwerking.

  • Optimism (OP), een Ethereum Layer 2-netwerk, staat gepland voor een aanzienlijke tokenrelease op 30 oktober 2023, die overeenkomt met de waarde van een eerdere release.

  • NuggetRush (NUGX) is een door de community aangestuurd blockchain-spel dat P2E- en NFT-mogelijkheden biedt. Het richt zich op het opbouwen van een sterke gemeenschap en reële waarde in achtergestelde regio’s.

Het Base Layer 2-netwerk van Coinbase heeft onlangs zijn codeopslagplaatsen open source gemaakt om de transparantie te vergroten en bijdragen van het publiek aan te moedigen. Ondertussen bereidt Optimism (OP) zich voor op een substantiële token-release, wat voor opwinding zorgt op de cryptomarkt.

Toch is NuggetRush (NUGX) uitgegroeid tot een door de community aangestuurd blockchain-spel , dat play-to-ear-mogelijkheden en NFT-innovatie combineert. Laten we eens kijken hoe deze ontwikkelingen de dynamische en veelzijdige cryptocurrency-ruimte beïnvloeden.

>> Koop NuggetRush nu <<

Coinbase’s Base gaat open source, wat de transparantie en ontwikkeling stimuleert

Het Base Layer 2-netwerk, geïncubeerd door Coinbase, heeft onlangs zijn codeopslagplaatsen open-source gemaakt. Deze stap is bedoeld om de transparantie te vergroten en publieke bijdragen aan het project aan te moedigen. Ontwikkelaars hebben nu toegang tot de kerncode van Base, waardoor taken van contractbeheer tot implementaties worden vereenvoudigd.

Het besluit van Base om zijn code open te stellen, is bedoeld om een bredere ontwikkelaarsgemeenschap te betrekken en collectieve expertise te benutten om de infrastructuur een boost te geven. Het biedt ook een platform voor feedback, waardoor mogelijk verbeterpunten en onontdekte bugs aan het licht komen.

Een essentiële context is de samenwerking van Base met Optimism op de op Ethereum gebaseerde OP Stack. Anika Raghuvanshi, Senior Software Engineer bij Base, benadrukt de voortdurende steun van het bedrijf voor open-sourceinitiatieven, in lijn met hun visie van een gedecentraliseerd en inclusief technologieplatform.

Open sourcing, vooral in de cryptosector, dient meerdere doelen. Wanneer Base zijn smart contract repository’s publiekelijk deelt op platforms als GitHub, biedt het transparantie in zijn on-chain-activiteiten. Deze transparantie kan door de gemeenschap geleide audits versnellen, wat leidt tot snellere oplossingen voor kwetsbaarheden.

In dat opzicht heeft Base een stimulans voor ontwikkelaars geïntroduceerd door een premieprogramma aan te kondigen via Coinbase HackerOne, met beloningen tot $ 1 miljoen voor het identificeren van kwetsbaarheden in de codebase.

De release van Optimism (OP)-tokens veroorzaakt opwinding op de cryptomarkt

Optimism (OP), een Ethereum Layer 2 rollup-netwerk, staat gepland voor een nieuwe tokenrelease op 30 oktober 2023.

Na de ontgrendeling van 14,16 miljoen Optimism (OP)-tokens, ter waarde van ongeveer $32 miljoen op 30 september, zal de komende release van gelijke waarde zijn. In afwachting van deze gebeurtenis kende het token op 24 oktober een stijging van 5%, profiterend van het algehele positieve sentiment op de cryptomarkt als gevolg van de sterke stijging van Bitcoin. OP steeg ook in juli te midden van een token-ontgrendeling.

De ontgrendeling vertegenwoordigt 2,74% van het circulerende aanbod van Optimism (OP), waardoor het een belangrijke gebeurtenis is met potentiële prijsimplicaties. Volgens de gegevens van Token Unlocks is 18,04% van de Optimism (OP)-tokens, in totaal 774,78 miljoen OP, al ontgrendeld. Ondertussen blijft 24,75% van het totale aanbod, ongeveer 1,06 miljard Optimism (OP)-tokens, vergrendeld.

Volgens gegevens van Optimism is de huidige OP-tokenallocatie als volgt: 23,6% voor kernbijdragers, 23,6% voor airdrop-ontvangers en 21,1% voor investeerders.

Op 25 oktober 2023 handelde Optimism (OP) op $1,37. Experts zeggen dat Optimism (OP) tegen het einde van het jaar zal stijgen naar $1,52, ondersteund door een bullish momentum in de hele cryptomarkt.

NuggetRush (NUGX) introduceert een nieuw tijdperk van play-to-earn

NuggetRush (NUGX) is een door de community aangestuurd blockchain-spel ontworpen voor play-to-earn (P2E)-enthousiastelingen en NFT-fanaten. Dit project gaat verder dan de traditionele meme-coins en P2E gaming en zet zich in voor het smeden van een robuuste community en het leveren van tastbare waarde, vooral aan achtergestelde regio’s.

In de kern herbergt NuggetRush (NUGX) een dynamische marktplaats en meeslepende gameplay, die investeerders de opwindende mogelijkheid biedt om passief inkomen te genereren.

Meme-coins zijn geëvolueerd om tastbare voordelen in de echte wereld te bieden door gebruik te maken van de allernieuwste technologie in hun activiteiten. Een van de nieuwste nieuwkomers op deze dynamische markt is NuggetRush (NUGX).

NuggetRush biedt spannende gameplay en potentiële winstgroei, waardoor handelaren worden aangetrokken die gefascineerd zijn door het unieke ecosysteem van NUGX. Deze functies en componenten maken het een goede crypto om vandaag te kopen.

>> Koop NuggetRush nu <<

Interessant is dat NuggetRush (NUGX), een play-to-earn blockchain-spel dat eigendom is van de gemeenschap, gaming en financiën soepel integreert. Deze meme-coin introduceert een veelzijdig ecosysteem dat goudwinning, cryptocurrencies en innovatief gamen harmoniseert.

Aangedreven door de Ethereum (ETH) blockchain, biedt NuggetRush (NUGX) wereldwijde transparantie, veiligheid en diverse mogelijkheden voor spelers.

Momenteel bevindt de crypto-ICO van NuggetRush zich in fase 1 van de presale, waarbij NUGX-tokens elk voor $0,010 worden verhandeld. Analisten zeggen dat dit het beste moment is om te kopen, aangezien de waarde van NuggetRush (NUGX) op 3 november zal stijgen naar $0,012 naarmate de noteringsprijs van $0,020 wordt bereikt, een winst van 100% ten opzichte van de huidige prijs. Daarom is NUGX de beste crypto-investering in 2023.

Bezoek de NuggetRush presale website

The post Base van Coinbase wordt open source, Optimism vs. NuggetRush in 2023 appeared first on CoinJournal.