Belangrijkste punten:

  • De prijs van Ethereum Classic is de afgelopen zeven dagen gestegen naar 3,2% en de afgelopen maand naar 16,4%.

  • Volgens recente gegevens is het aantal actieve ApeCoin-adressen in meer dan zes maanden naar het hoogste punt gestegen.

  • NuggetRush heeft meer dan 200 miljoen tokens verkocht, terwijl veel investeerders de NUGX zien als een potentiële toppresteerder in 2024.

De cryptomarkt kende de afgelopen week een bullish trend als gevolg van een doorbraak van Bitcoins weerstandsniveau van $60.000, wat leidde tot een hernieuwd positief sentiment onder beleggers. Momenteel maken beleggers zich op voor een grote bullrally en nemen ze slimme beslissingen door een aantal top-altcoins, zoals ApeCoin, NuggetRush en Ethereum Classic, aan hun portefeuilles toe te voegen.

>> Koop NuggetRush nu <<

NuggetRush (NUGX) passeert 200 miljoen verkochte tokens

NuggetRush (NUGX) is een innovatief play-to-earn-project op de Ethereum-blockchain. Het biedt een uniek mijnbouw-avontuurspel dat opvalt in de play-to-earn (P2E) sector. Het stelt spelers in staat het leven van ambachtelijke mijnwerkers te belichamen.

Er zal gameplay zijn met tunnelbouw en delfstoffenwinning, die de uitdagingen weerspiegelt waarmee mijnwerkers in ontwikkelingslanden worden geconfronteerd. Bovendien bevat de game ervaren mijnwerkers die spelers begeleiden en hen het voortgangspad laten zien, met onderweg investeringen in extractietools.

De NuggetRush-game biedt ook avontuurlijke gameplay en biedt spelers meerdere kansen om in-game beloningen te verwerven. In het spel komen beloningen voort uit diverse activiteiten, waaronder competities, toernooien, veldslagen en klassementen. Deze beloningen kunnen op de marktplaats worden ingewisseld voor echt geld.

De belangrijkste in-game prijzen bestaan uit populaire NFT-personages en geavanceerde mining-apparaten. Bovendien kunnen mensen NFT’s als onderpand gebruiken en profiteren door meer prikkels te verdienen tot wel 20% APY. Momenteel bevindt NuggetRush zich in de vijfde ronde van de blockchain ICO, waarbij NUGX $0,018 kost. De prijs zal na het einde van de ICO stijgen naar $0,020 en zal op beurzen worden genoteerd.

>> Koop NuggetRush nu <<

Ethereum Classic (ETC) breidt stijging uit

Ethereum Classic (ETC) heeft geprofiteerd van de recente rally op de markt die andere altcoins naar de groene regio heeft geduwd. Wat betreft de richting waarin de Ethereum Classic-prijs fluctueert: deze is bewogen tussen $25,14 voor het laagste punt van de huidige week en $28,34 voor het hoogste punt.

Als gevolg hiervan is ETC de afgelopen week getuige geweest van een prijsstijging van 3,2%. Een vergelijkbare situatie wordt weergegeven door de hoogtepunten die kunnen worden ondersteund door de hogere tijdsbestekken, met respectievelijk 16,4% en 32,2% voor de maandelijkse en jaarlijkse prijsgrafieken.

Opvallend is dat Ethereum Classic ten minste 18 (60%) groene dagen heeft opgeleverd in de 30 voorgaande handelsdagen. Omdat Ethereum Classic de bullish koers volgt, zou de prijs van deze crypto de komende weken kunnen stijgen.

De prijsbeweging van het token duidt technisch gezien op een bullish trend, aangezien het handelt boven de 50-daagse SMA ($25,19) en de 200-daagse SMA ($20,13). Op korte termijn voorspelt dit dat de prijs mogelijk met 50% zal stijgen, en op de lange termijn verder zou kunnen stijgen tot 100%.

ApeCoin (APE) aantal actieve adressen stijgt naar hoogste punt in 6 maanden

Sinds de lancering in maart 2017 heeft ApeCoin (APE) een ongekend groeiniveau doorgemaakt, wat resulteerde in een recordaantal actieve adressen in zes maanden. ApeCoin heeft opnieuw zijn momentum gedemonstreerd door nog een mijlpaal op de dagelijkse grafiek te bereiken, waarbij ook het aantal actieve adressen is verdubbeld.

Dit recente record komt echter niet als een verrassing, aangezien het het hoogste aantal adressen is dat in de afgelopen zes maanden is geregistreerd. Deze stijging die wordt geregistreerd in de actieve adressen vindt plaats omdat de prijs van de crypto anders dan altcoins positief wordt geëvalueerd.

Volgens de informatie van CoinMarketCap bereikte de prijs van ApeCoin aan het begin van de maand de bodem van $1,34 en steeg op een gegeven moment naar $2,06. Momenteel wordt het algemene gedrag van de ApeCoin-prijsvoorspelling als behoorlijk positief beoordeeld.

In de technische analyse wijzen 25 indicatoren op een stijging, terwijl 3 het tegenovergestelde doen. Met het bovenstaande wordt de kans van ApeCoin om hoog te stijgen nog groter. Analisten hebben een prijsstijging op de korte termijn naar $2,83 en een prijsstijging op de lange termijn naar $3,26 voorspeld.

Conclusie

Een groot deel van de cryptomarkt handelt momenteel in de groene regio, in afwachting van een aanstaande prijsstijging. Slimme beleggers diversifiëren hun portefeuilles al met ApeCoin, NuggetRush en Ethereum Classic om hun kansen op winst te vergroten. Dit maakt ze de beste altcoins om op dit moment in te investeren.

Bezoek de NuggetRush presale website

The post Beleggers diversifiëren hun portefeuilles met ApeCoin, NuggetRush en Ethereum Classic appeared first on CoinJournal.