Belangrijkste punten

  • Bitcoin bereikte voor het eerst sinds december 2021 het niveau van $63.000.

  • De presale van Memeinator heeft ruim $5,2 miljoen opgebracht.

Bitcoin nadert de hoogste prijs aller tijden

Bitcoin, ‘s werelds grootste digitale valuta gemeten naar marktkapitalisatie, heeft sinds het begin van de week uitstekend gepresteerd. Het is in die periode met 22% gestegen en presteert daarmee beter dan andere grote cryptocurrencies.

BTC bereikte woensdag de grens van $63.700, het hoogste niveau sinds december 2021. Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $62.969, een stijging van 10% in de afgelopen 24 uur. Het komt nu dichter bij de hoogste prijs aller tijden van $69.000.

Wat is Memeinator?

Memeinator is een meme Web3-project dat zich nog in de presale fase bevindt. Het project wil service bieden aan makers van inhoud die memes gebruiken.

Volgens de whitepaper op de officiële Memeinator-website heeft het ontwikkelingsteam een reeks strategieën uiteengezet om hen te helpen van Memeinator een van de toonaangevende meme-munten in de crypto-ruimte te maken. Wat het een interessant project maakt, is de waardepropositie die het biedt aan investeerders en makers van inhoud.

Het project dat als meme-coin wordt gelanceerd, is omdat het team van plan is gebruik te maken van de recente groei in het handelsvolume en de populariteit van meme-coins. Het team wil dat Memeinator een marktkapitalisatie van $1 miljard bereikt, waardoor het een van de toonaangevende memecoins in de crypto-ruimte zou worden.

Wat Memeinator interessant maakt, is dat het gebruikers praktische bruikbaarheid biedt, in tegenstelling tot de meeste beschikbare mememunten. De primaire functie van de Memeinator-tool is het vernietigen van waardeloze memes op internet, waardoor gebruikers alleen toegang hebben tot kwaliteitsmemes. Dit zorgt ervoor dat Memeinator nut biedt aan de gebruikers en prikkels voor de tokenhouders.

De presale van Memeinator levert ruim $5,2 miljoen op

De Memeinator presale bevindt zich momenteel in de 16e fase en heeft al een belangrijke mijlpaal overschreden. Het project heeft ruim $5,2 miljoen opgehaald en ligt dicht bij de doelstelling van $5,4 miljoen die voor deze huidige fase is gesteld.

Het native token, MMTR, werd in de eerste presale fase voor $0,01 verkocht en gaat nu voor $0,0233. De prijs zal tegen het einde van de presale stijgen naar $0,0485, wat vroege investeerders een enorme ROI van 264% oplevert bij de notering.

Het is gemakkelijk om de MMTR-tokens te kopen, aangezien beleggers dit kunnen doen met behulp van ETH-, USDT- en USDC-stablecoins. Volgens het team zal het MMTR-token pas beschikbaar zijn op de BNBChain- en Ethereum-netwerken zodra het op crypto-uitwisselingen begint te handelen. Het team is echter van plan het token op andere blockchains te lanceren, omdat het een breder publiek wil bereiken.

Klik hier om meer te lezen over de Memeinator presale.

Moet je MMTR kopen voordat de presale eindigt?

De presale van Memeinator nadert zijn einde, aangezien het team meer dan 70% van het totale aantal tokens bestemd voor ICO heeft verkocht. volgens het team zijn er nog maar 172.413.793 tokens over voor de voorverkoop.

CRYPTO ICO UPDATE — ONLY 172,413,793 TOKENS REMAIN IN MEMEINATOR’S CRYPTO PRESALE

HASTA LA VISTA, MEME COINS: https://t.co/h1Yj6kAnG6

— The Memeinator (@TheMemeinator__) February 28, 2024

De presale van Memeinator verkoopt snel dankzij de unieke waardepropositie die het project aan investeerders biedt. Deze tool is aantrekkelijk voor makers van inhoud, omdat ze hiermee waardeloze memes kunnen verwijderen. MMTR zal verschillende activiteiten binnen het ecosysteem aandrijven.

Volgens het team zou het grootste deel van de opbrengst van de presale ronde gaan naar de ontwikkeling van de Memeinator AI-technologie. Met deze technologie zal Memeinator AI gebruiken om memes op internet te analyseren en evalueren.

Daarnaast wordt het MMTR-token geleverd met een aantal uitstekende functies, waaronder deflatoire mechanismen en beloningen voor houders. Uit de tokenomics blijkt dat 20% van de tokens wordt toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Het project biedt gebruikers een unieke waardepropositie en zou met het juiste acceptatieniveau een van de toonaangevende memecoins in de crypto-ruimte kunnen worden.

The post Bitcoin bereikt $63.000, fase 16 van Memeinator presale is bijna voltooid appeared first on CoinJournal.