De legendarische volatiliteit van de cryptomarkt is enorm gestegen, waarbij tokens op de gedecentraliseerde cryptobeurzen het grootste deel van het jaar een dieptepunt hebben bereikt. Het verhaal is sindsdien veranderd en Bitcoin (BTC), de nummer één digitale valuta, was een van de grootste stijgers, met een stijging van de marktwaarde van meer dan 150% voor 2023. Het token heeft geprofiteerd van de verwachtingen rond een spot Bitcoin ETF en verminderde inflatie op de markt.

Verschillende projecten staan in het groen terwijl Bitcoin zijn opmars voortzet. InQubeta (QUBE), een nieuw token dat kunstmatige intelligentie en blockchain-mogelijkheden combineert, staat bovenaan de hitlijsten voor beleggers die op zoek zijn naar substantiële rendementen en langetermijnwaarde.

Het project maakt gebruik van trending NFT’s in zijn revolutionaire model, waardoor investeerders rendement kunnen halen uit fractionele investeringen. Dit artikel onderzoekt de opkomst van Bitcoin en InQubeta te midden van de cryptogolf, waarbij de kenmerken worden benadrukt die de mainstream-buzz van InQubeta versterken.

InQubeta (QUBE): non-fungibele tokens in de kunstmatige intelligentie-industrie

Crypto-investeerders registreren potentiële groei met gediversifieerde investeringen. InQubeta, een blockchain-ICO gerelateerd aan de AI-industrie, ontwricht de markt en trekt de mainstream aandacht met zijn voortdurende voorverkoop en ongelooflijke bruikbaarheid.

Het project wordt ondersteund door trending NFT’s die kansen bieden voor startups op het gebied van AI-technologie, waardoor investeerders de ontwikkeling van deze bedrijven kunnen crowdfunden en in ruil daarvoor de vruchten kunnen plukken. Deze kansen zijn gefragmenteerd, waardoor alle investeerders aandelen in deze startups kunnen houden, ongeacht hun wallet.

De mainstream-buzz rond InQubeta is toegenomen nu het project al meer dan $6,3 miljoen heeft opgehaald uit de presale.

Deze aanzienlijke stijging is te danken aan een toestroom van beleggers die op zoek zijn naar enorme rendementen uit hun gediversifieerde portefeuilles. De QUBE-presale is fase 6 ingegaan en wordt verkocht tegen een DeFi-tokenprijs van $0,01925 per token. Tot nu toe zijn er meer dan 602 miljoen tokens gekocht en het podium is snel uitverkocht, met nog maar ongeveer 20% over.

De blockchain-ICO heeft een catalogusprijs van $0,0308 voorgesteld, wat een stijging van 60% biedt voor beleggers die in dit stadium kopen.

Terwijl investeerders meer tokens blijven verwerven, zal de toegenomen interesse in QUBE ervoor zorgen dat de voorverkoop binnenkort de volgende fase ingaat, met een verkoopprijs van $0,0224 per stuk. Er blijven nog maar vier etappes over tot het einde van deze reis.

Dit zou het moment kunnen zijn om in te stappen en alle voordelen te plukken van het zijn van QUBE-houder, inclusief het inzetten van beloningen uit een speciale pool en bestuursrechten op het platform.

Bezoek de presale van InQubeta

Bitcoin (BTC): start van de bullrun

Bitcoin heeft aan kracht gewonnen toen de prijs van de DeFi-tokens dit weekend boven de $43.000 steeg, wat investeerders en handelaars verraste. De belangrijkste cryptomunt kende het afgelopen jaar een enorme volatiliteit en daalde onder de $17.000 per stuk.

Deze agressieve daling van ongeveer $68.000, het hoogste punt ooit voor 2021, wordt toegeschreven aan de ineenstorting van FTX en de renteverhogingen door de Federal Reserve. De recente prijsstijging weerspiegelt een stijging van 150% dit jaar, waardoor BTC-investeerders die hun munten sinds het begin van het jaar in bezit hebben, een enorme groeispurt krijgen.

De inflatie begint af te koelen en Bitcoin stijgt weer. Een groot deel van deze groei houdt verband met het vooruitzicht op de goedkeuring van een Spot BTC ETF. De recente voorspellingen met betrekking tot het digitale activum verhogen de speculatie rond deze goedkeuring. De Amerikaanse Bloomberg Intelligence heeft voorspeld dat de eerste Spot BTC ETF in januari toestemming zal krijgen van de SEC.

Indien geïmplementeerd, zou deze nieuwe ontwikkeling kunnen resulteren in een aanzienlijke groei in de sector, aangezien optimisme de prijs van het token blijft drijven.

Conclusie

De cryptomarkt blijft stijgen terwijl Bitcoin verder stijgt, wat een bull run veroorzaakt. Beleggers die de dip hebben gekocht, boeken een aanzienlijk rendement op hun beleggingen terwijl ze vieren dat ze aan de groene kant van de grafiek staan. InQubeta biedt ook ongelooflijke kansen op de gedecentraliseerde cryptocurrency-lijst, waarbij kortingstarieven worden geboden tijdens het presale traject. Het is een uitstekende optie voor degenen die de BTC-dip hebben gemist en biedt een kans op een stijging van 60% bij de lancering.

Bezoek de presale van InQubeta

Sluit je aan bij de InQubeta communities

The post Bitcoin (BTC) passeert $43,000; buzz over InQubeta (QUBE) wordt sterker appeared first on CoinJournal.