• Analisten hebben hun verwachtingen van een spot Bitcoin ETF verhoogd.

  • Een spot-ETF zou het crypto-sentiment stimuleren, wat Shiba Memu ten goede zou komen.

  • Shiba Memu is een investering met potentiële 10x-stijging in 2023.

Analisten worden bezorgd over een mogelijke goedkeuring van spot Bitcoin ETF. Zij verwachten dat het laatste verlies van de SEC in de Grayscale-zaak de kansen op een spot-ETF vergroot. Ondertussen is de presale van Shiba Memu in een hogere versnelling gegaan, omdat investeerders hoge verwachtingen hebben van het komende AI-token. Met meer dan $3,8 miljoen opgehaald in de presale, zou een potentiële Bitcoin ETF-goedkeuring voor het token enorm kunnen zijn. Investeerders kunnen deelnemen aan de presale van het SHMU-token door de webpagina van het project te bezoeken.

Een spot Bitcoin ETF op handen?

Bloomberg ETF-analist James Seyffart zegt dat een spot Bitcoin ETF een ‘uitgemaakte zaak’ is. De analist gaf commentaar op berichten dat de SEC niet in beroep zou gaan tegen de beslissing van de rechtbank over Grayscale Bitcoin ETF. Deze stap zal de weg vrijmaken voor het converteren van de Grayscale Bitcoin Trust naar spot ETF.

Analisten zijn nu van mening dat de markt prijs stelt op een potentieel groen licht voor een spot Bitcoin ETF. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) handelt tegen de laagste korting in bijna twee jaar. De korting van GBTC ten opzichte van de intrinsieke waarde (NAV) van Bitcoin daalde op 13 oktober tot 15,87%. De maatstaf houdt bij hoe ver een instrument handelt van zijn werkelijke waarde.

Analisten zijn van mening dat de korting van GBTC verder zal afnemen naarmate de markten anticiperen op de eerste spot Bitcoin ETF. Dat komt zelfs terwijl Grayscale zich voorbereidt om zijn vertrouwensproduct om te zetten in een spot-ETF.

Crypto-optimisme kan Shiba Memu een boost geven

Shiba Memu heeft tot nu toe de verwachtingen overtroffen na een snel verkopende presale. Een mogelijke goedkeuring van de eerste spot Bitcoin ETF zou echter de belangstelling voor het crypto-token vergroten.

Een spot Bitcoin ETF zou de belangstelling voor risicovolle activa opnieuw aanwakkeren, wat speculatie zou aanwakkeren, vooral op Bitcoin. Bijgevolg hebben meme-cryptocurrencies in het verleden geprofiteerd van een verbeterde crypto-stemming. Het sentiment zal de weg vrijmaken voor een potentiële acceptatie van Shiba Memu, zowel voor als na de notering.

Afgezien van een verbeterde crypto-stemming zou Shiba Memu een uitdager kunnen worden in de meme-ruimte. AI is een populaire ontwikkeling geweest, waarbij de vooruitzichten in Shiba Memu tot nu toe een attractie zijn.

In tegenstelling tot zijn meme-collega’s streeft Shiba Memu ernaar een van de meest duurzame cryptocurrencies te zijn. Het gebruikt AI om zichzelf online op de markt te brengen en sociale waanzin te genereren. Nu de voorgangers van de meme te kampen hebben met marktdips, kunnen beleggers hun aandacht wellicht op Shiba Memu richten.

Hoe werkt Shiba Memu?

Shiba Memu combineert blockchain en AI en bouwt naadloos een marketingkrachtpatser op. Met AI maakt Shiba Memu gebruik van natuurlijke taalverwerking om online vermeldingen te herkennen. Het past sentimentanalyse en machine learning toe om de perceptie van investeerders te beoordelen en de marketingactiviteiten te verbeteren.

Gebruikers zullen ook een cruciale rol spelen in de groei van Shiba Memu. Het project beschikt over een AI-dashboard, een interactieplatform. Gebruikers gaan met de AI aan de slag, stellen vragen, krijgen feedback en leren over de marketinginterventies van Shiba Memu.

Het opwindende aan Shiba Memu is dat de AI nooit moe wordt. Het leert en verbetert voortdurend, dag en nacht. Het team gelooft dan ook dat het project evenveel werk kan verzetten als 100 marketingbureaus samen.

Shiba Memu’s voorspelling in 2023, 2024

Een belangrijke opvallende prestatie van Shiba Memu zijn de prijsstijgingen tijdens de presale. De waarde van het token stijgt elke dag om 18.00 uur GMT. Deze prijsdynamiek geeft Shiba Memu momentum, waarbij presale investeerders profiteren van de stijging.

Shiba Memu heeft een enorm potentieel, gebaseerd op de vraag naar de presale. Gezien de geschiedenis van sterke bewegingen in meme-tokens, hebben analisten SHMU aangemerkt als een investering met potentieel een waardestijging van 10x.

Een prudentiële voorspelling is een waardestijging van 1.000% na de SHMU-lijst in het vierde kwartaal van 2023. In 2024 zouden meer projectontwikkelingen Shiba Memu in staat kunnen stellen om duurzaam in waarde te stijgen. Als gevolg hiervan kunnen de winsten meer dan 10x bedragen, wat aanzienlijke rendementen voor beleggers oplevert.

The post Bitcoin ETF lijkt ‘done deal’, maar hoe vergroot dit het optimisme voor Shiba Memu? appeared first on CoinJournal.