Belangrijkste punten

  • Bitcoin blijft onder de $52.000 handelen en zou binnenkort weer kunnen stijgen.

  • De presale van Bitcoin Dogs heeft ongeveer een week na de lancering meer dan $3 miljoen opgehaald.

Bitcoin zou binnenkort richting $55.000 kunnen stijgen

De cryptocurrency-markt heeft zich de afgelopen dagen geconsolideerd na de rally van vorige week. De prijs van Bitcoin stagneert sinds het begin van de week, maar zou binnenkort hoger kunnen stijgen.

Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $51.613, een daling van 1% in de afgelopen 24 uur. De slechte prestatie komt nadat het een jaarlijks hoogtepunt van $52.623 bereikte, het hoogste niveau sinds 2021.

Dankzij de recente rally heeft de totale marktkapitalisatie van Bitcoin nu voor het eerst in meer dan twee jaar de grens van $1 biljoen overschreden. Ondanks de recente consolidatie zou Bitcoin binnenkort het niveau van $55k in de gaten kunnen houden, aangezien de bulls de controle behouden.

Wat is Bitcoin Dogs?

Nu Bitcoin sinds het begin van het jaar aan het stijgen is, blijven beleggers het bredere Bitcoin-ecosysteem in de gaten houden. Een van de projecten die terrein wint binnen het ecosysteem van Bitcoin is Bitcoin Dogs.

Het is een uniek project dat de kracht en het aantrekkelijke karakter van het Bitcoin-netwerk wil benutten om massale adoptie te bewerkstelligen. Bitcoin Dogs is de eerste BRC-20-token-ICO. Het biedt investeerders een opwindende waardepropositie omdat het de elementen van cryptocurrency, niet-fungibele tokens (NFT’s), gedecentraliseerde financiën (DeFi) en Web3-cultuur zal combineren.

De lancering van het project komt amper een maand nadat de Amerikaanse SEC meerdere spot Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) heeft goedgekeurd. Bovendien komt het op een moment dat de bredere cryptomarkt anticipeert op de volgende halvering van Bitcoin.

Terwijl de meeste presales binnen de cryptomarkt plaatsvinden op de Ethereum- en BNBChain-blockchains, zet Bitcoin Dogs een nieuwe trend door $0DOG, het oorspronkelijke token, te introduceren als een nieuwe investeringsmogelijkheid op de Bitcoin-blockchain.

Als de eerste presale op de Bitcoin-blockchain zou $0DOG massaal kunnen worden geaccepteerd door Bitcoin-maximalisten en anderen binnen het ecosysteem.

De presale van Bitcoin Dogs bedraagt meer dan $3 miljoen

De presale van Bitcoin Dogs begon ongeveer een week geleden en heeft al meer dan $3 miljoen opgehaald. De presale zal een nieuw tijdperk van BRC-20 ICO’s binnen het Bitcoin-ecosysteem inluiden.

De interesse in dit project zou kunnen voortkomen uit de unieke waardepropositie en tokenomics. Er zullen 900 miljoen $0DOG-tokens zijn en investeerders zullen toegang krijgen tot een exclusieve NFT-collectie en een meeslepend gaming-ecosysteem.

Bovendien duurt de presale slechts een maand en wordt nu al gebruik gemaakt van de zeldzaamheid en nieuwigheid van BRC-20 om investeerders aan te trekken.

Het team onthulde dat hoewel de tokens op BRC-20 zullen worden geslagen, beleggers de tokens op ERC-20 kunnen kopen, waarbij beleggers een BTC-wallet adres moeten opgeven. De BTC-portefeuilles zouden worden gebruikt om $0DOG-tokens te ontvangen na aankoop ervan. Beleggers kunnen voor het $0DOG-token betalen met ETH-, USDT- en USDC-stablecoins.

Klik hier voor meer informatie over de presale van Bitcoin Dogs.

Moet je nu $0DOG-tokens kopen?

De investeerder zelf heeft het alleenrecht om te beslissen om in een project te investeren. Bitcoin Dogs zou echter een van de best presterende spelers kunnen zijn in de komende bullish cyclus. De belangrijkste reden hiervoor is dat Bitcoin momenteel aan het stijgen is en dat projecten gerelateerd aan BTC de komende maanden en jaren enorme winsten kunnen boeken.

De Bull Run zal later dit jaar volledig van kracht zijn en Bitcoin houdt al rekening met de hoogste prijs aller tijden van $69.000. Het juiste adoptieniveau zou Bitcoin Dogs tot een van de juweeltjes van deze cyclus kunnen maken.

Naast de halving van Bitcoin wordt verwacht dat de Amerikaanse Federal Reserve de komende maanden de rente zal verlagen, waardoor meer investeerders de cryptomarkt zullen betreden. Dit alles maakt $0DOG tot een van de tokens op het Bitcoin-netwerk om in de gaten te houden.

The post Bitcoin kan naar $55.000 stijgen zodra Bitcoin Dogs presale $3 miljoen overschrijdt appeared first on CoinJournal.