Belangrijkste punten

  • Bitcoin handelt opnieuw boven het $27k-niveau en zou binnenkort de $28k-regio kunnen bereiken.

  • De presale van Shiba Memu nadert nu de grens van $3,5 miljoen.

De cryptomarkt heeft een positief einde van de week, met prijzen van de meeste coins en tokens in de groene zone. Bitcoin zou op weg kunnen zijn naar het niveau van $28.000 zodra het marktsentiment verbetert.

Bovendien nadert de presale van Shiba Memu nu de mijlpaal van $3,5 miljoen naarmate meer investeerders zich in het project begeven.

Bitcoin zou binnenkort naar het niveau van $28.000 kunnen stijgen

De cryptomarkt sluit de week op een positieve manier af, waarbij de prijzen van de meeste munten en tokens momenteel met meer dan 2% zijn gestegen. Bitcoin heeft de afgelopen 24 uur meer dan 2% aan zijn waarde toegevoegd. Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $27.094.

De positieve prestatie komt doordat de olieprijzen en de rente op Amerikaanse staatsobligaties een prijsdaling registreerden, wat resulteerde in een zwakkere Amerikaanse dollar. Als de trend zich zou voortzetten, zou Bitcoin zijn prijsstijging hoger kunnen zien en de komende dagen het volgende grote weerstandsniveau boven de $28.000 kunnen bereiken.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu heeft de afgelopen maanden interesse gekregen van investeerders dankzij zijn unieke propositie. Dit Web3-project wil de krachten van blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie combineren om het voor individuen en entiteiten gemakkelijker te maken marktcampagnes uit te voeren.

In de whitepaper legde het team uit dat Shiba Memu een breed scala aan marketingactiviteiten aankan, waaronder het creëren van content, marketing, advertenties op sociale media en creatieve advertenties.

Omdat Shiba Memu AI-aangedreven zal zijn, kan de software 24/7 werken, de beste creatieve advertenties vinden, deze consumeren en superieure contentmarketing genereren.

Door te lanceren als een meme-token, profiteert Shiba Memu van de populariteitsgolf van meme-coin projecten van de afgelopen jaren. Dit wordt versterkt door het feit dat binnen twee jaar de marktkapitalisatie van meme-coins is gegroeid van praktisch $0 naar $20 miljard in 2022.

Shiba Memu onderscheidt zich van andere meme-coins door te dienen als meer dan alleen een speculatie-instrument. Shiba Memu wordt gelanceerd met praktijkvoorbeelden en stelt gebruikers in staat marketingstrategieën te creëren, PR-schema’s uit te rollen en campagnes te promoten op relevante forums en sociale-mediaplatforms.

Het Shiba Memu project zal beschikbaar zijn voor gebruikers van de Ethereum- en BNBChain-blockchains.

De presale van Shiba Memu nadert de mijlpaal van $3,5 miljoen

De bredere cryptomarkt is momenteel bullish en Shiba Memu wordt niet buiten beschouwing gelaten, aangezien de presale een nieuwe mijlpaal lijkt te bereiken. De presale loopt nu drie maanden en het team heeft ruim $3,4 miljoen opgehaald.

Het geld dat via de presale wordt gegenereerd, zal worden gebruikt om een aantal producten en diensten van Shiba Memu te ontwikkelen. De Shiba Memu AI-technologie zal het belangrijkste product van dit project zijn.

In de whitepaper zei het team dat het platform zou worden geleverd met een robotachtig dashboard, waarmee gebruikers kunnen communiceren met de AI, feedback kunnen geven, suggesties kunnen doen, vragen kunnen stellen en meer.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Het is moeilijk om de prijs van Shiba Memu op de middellange tot lange termijn te voorspellen, aangezien het project zich nog in de presale fase bevindt. Op dit moment is 1 SHMU = 0,030475 USDT. De prijs van het token stijgt elke dag om 18.00 uur GMT en zal binnen een paar uur worden verhandeld tegen 0,030700 USDT per token.

Aan het begin van de presale handelde SHMU op $0,011125, en sindsdien heeft de prijs een opmerkelijke prijsstijging gekend. Het SHMU-token kan worden gekocht met Ethereum, USDT, BNB en BUSD

Moet je vandaag Shiba Memu kopen?

Shiba Memu zou een van de toonaangevende meme-tokenprojecten kunnen worden dankzij het hulpprogramma dat het gebruikers wil bieden. Door AI- en blockchain-technologieën te combineren, zou Shiba Memu een enorme acceptatie in de marketingwereld kunnen verwerven.

Het project bevindt zich nog in de beginfase, waardoor het token een korting is voor investeerders. Met het juiste adoptieniveau zou de prijs van SHMU de komende maanden en jaren kunnen stijgen.

The post Bitcoin kan stijgen naar $28.000, Shiba Memu presale nadert $3,5 miljoen appeared first on CoinJournal.