Belangrijkste punten

  • Bitcoin blijft onder het niveau van $26.000 handelen en zou lager kunnen dalen naarmate investeerders wachten op nieuwe CPI-gegevens.

  • Chancer’s presale in fase twee nadert snel de gewenste grens van $2 miljoen.

De cryptomarkt heeft de afgelopen zeven dagen ondermaats gepresteerd. Bitcoin blijft onder de grens van $26.000 handelen, terwijl de totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency nu ongeveer $1,03 biljoen bedraagt.

Ondanks de bearish trend op de markt zal Chancer’s voorverkoop in fase twee de grens van $1,8 miljoen bereiken.

Bitcoin zou kunnen dalen tot $25.000, terwijl beleggers wachten op nieuwe CPI-gegevens

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, is de afgelopen 24 uur met minder dan 1% gedaald. Op het moment van schrijven bedraagt de prijs van Bitcoin $25.706 per munt.

De toonaangevende cryptocurrency zou een verdere prijsdaling kunnen ervaren, terwijl beleggers wachten op de CPI-gegevens van deze week. De Amerikaanse Core CPI-cijfers voor augustus zullen naar verwachting op woensdag 13 september 2023 worden vrijgegeven.

Marktanalisten voorspellen dat de kern-CPI van augustus met 0,4% per maand zal stijgen. Een stijging van de inflatie zou ertoe kunnen leiden dat de Amerikaanse Federal Reserve de rente dit jaar nog een keer verhoogt. Als dat gebeurt, zou Bitcoin op korte termijn naar het niveau van $25.000 kunnen dalen.

Wat is Chancer?

De bredere cryptocurrency presteert sinds het begin van de maand ondermaats, maar dat heeft de voorverkoop van Chancer niet beïnvloed. Chancer is een Web3-project dat is ontworpen om het gok-ecosysteem te decentraliseren.

Volgens de whitepaper is Chancer een web3 peer-to-peer (P2P) aangepast gokplatform waarmee gebruikers weddenschappen kunnen plaatsen op een breed scala aan evenementen, inclusief op maat gemaakte evenementen. Weddenschappen op het platform kunnen live worden gestreamd om transparantie te garanderen.

Bovendien zal Chancer opereren als een volledig gedecentraliseerd online gamingplatform. Het platform streeft ernaar de huidige diensten die worden aangeboden door traditionele sport- en casinowedplatforms te verbeteren. Chancer-gebruikers kunnen op elk evenement wedden, zelfs op evenementen die ze zelf verzinnen.

Het team onthulde dat het geld dat uit de voorverkooprondes werd gegenereerd, zal worden gebruikt voor het bouwen van het gedecentraliseerde P2P-wedplatform van Chancer. Ze zouden het platform ontwikkelen met opwindende functies, waaronder gokmarkten in realtime en gebaseerd op gebruikersinteresses, sociale mediaverbindingen en expertise.

Bovendien kunnen gebruikers aangepaste P2P-weddenschappen lanceren, zodat andere gebruikers op hun evenementen en games kunnen wedden.

De tweede fase presale van Chancer eindigt op $ 1,8 miljoen

Chancer bevindt zich momenteel in de tweede presale fase en heeft bijna 90% van het benodigde geld opgehaald. Het team heeft in de tweede voorverkoopfase de grens van $1,8 miljoen bijna bereikt.

Volgens het team van Chancer zullen er twaalf presale evenementen zijn, met een gecombineerd doel van $15 miljoen. In deze huidige fase gaat CHANCER, het oorspronkelijke token van het ecosysteem, voor $0,011 per token, waarbij de prijs in de derde presale pronde zal stijgen naar $0,012.

Het token zou talloze hulpprogramma’s op het platform hebben. Tokenhouders kunnen aangepaste P2P-weddenschappen creëren op het Chancer-platform en ook deelnemen aan markten die door anderen zijn gelanceerd.

CHANCER-token stelt gebruikers ook in staat hun voorspellende markten te creëren, eraan deel te nemen en ervan te profiteren. Het token kan worden gekocht via de officiële Chancer-website. Sluit eenvoudig alle ondersteunde portemonnees aan op de voorverkooplink. Trust Wallet, MetaMask, Coinbase Wallet en Rainbow zijn enkele ondersteunde portemonnees.

Bezoek de website van Chancer voor meer informatie over de presale.

Moet je nu CHANCER-tokens kopen?

Een van de beste momenten om in Web3-projecten te investeren is tijdens de presale. Gedurende deze periode kunnen de tokens slechts door een beperkt aantal investeerders worden gekocht en zijn de prijzen meestal laag.

Chancer is een spannend Web3-project en zou een leider in zijn niche kunnen worden. Als het project slaagt, zou Chancer de komende maanden en jaren een enorme acceptatie kunnen krijgen.

The post Bitcoin kijkt naar $25.000, terwijl Chancer presale $1,8 miljoen nadert appeared first on CoinJournal.