Belangrijkste punten

  • Bitcoin zakte donderdag onder het niveau van $26.000, waarbij handelaren bijna $1 miljard verloren in het proces.

  • De presale van fase twee van Chancer nadert nu de grens van $ 1,5 miljoen.

De cryptomarkt is sinds het begin van de week extreem bearish. De prijzen van de meeste cryptocurrencies zijn de afgelopen zeven dagen met meer dan 5% gedaald.

Ondanks het bearish sentiment zal de presale van Chancer een nieuwe maatstaf bereiken nu de tweede fase de grens van $1,5 miljoen nadert.

Bitcoin zakt naar de $25k-zone

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, was de afgelopen 24 uur extreem bearish. BTC verloor bijna 10% van zijn waarde en zakte laat op donderdag naar het niveau van $25.300.

Door de bearish trend verloren longtraders bijna $1 miljard. De markt begint zich echter te herstellen, waarbij Bitcoin en anderen nieuwe ondersteuningsniveaus instellen. Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $26.543.

Wat betekent dit voor Chancer?

Door de bearish performance zouden sommige investeerders kunnen profiteren van de kortingsprijs om in meer cryptocurrency-projecten te investeren. Beleggers zouden kunnen overwegen om meer bitcoins en andere cryptocurrencies te kopen in de aanloop naar een waarschijnlijke bullish cyclus.

Naarmate meer investeerders op zoek zijn naar projecten om in te investeren, zou Chancer een van de projecten kunnen zijn die ze zouden kunnen overwegen.

Chancer is een van de opwindende en nieuwe projecten die momenteel in de cryptocurrency-ruimte actief zijn. Nu fase twee van de presale een belangrijke mijlpaal bereikt, is het duidelijk dat Chancer momentum wint onder particuliere investeerders.

Het team van Chancer ontwikkelt momenteel een uniek Web3 peer-to-peer (P2P) aangepast gokplatform dat het voor gebruikers mogelijk zou maken om weddenschappen live te streamen.

Chancer wil de gokindustrie decentraliseren en maakt gebruik van blockchain-technologie om zijn doelstellingen te bereiken.

Met Chancer zijn er geen beperkingen voor gokmogelijkheden voor gebruikers. Dit houdt in dat gebruikers kunnen wedden op een breed scala aan evenementen, naast traditionele sport- en casinoweddenschappen.

De Chancer-presale bevindt zich in de tweede fase en heeft bijna $1,5 miljoen van de vereiste $2 miljoen opgehaald. In de tweede presale wordt CHANCER verkocht voor $0,011 USDT, maar wordt in de derde fase verhoogd naar $0,012.

De fondsen die worden ingezameld met de meerdere voorverkoopevenementen zullen worden gebruikt om het gedecentraliseerde P2P-wedplatform van Chancer op te bouwen.

De ontwikkelaars zullen het ingezamelde geld uit de verschillende financieringsrondes gebruiken om een P2P-wedplatform te bouwen.

Volgens hun whitepaper hebben Chancer-gebruikers toegang tot een breed scala aan functies, waaronder gokmarkten in realtime en op basis van gebruikersinteresses, sociale media-verbindingen en expertise.

Bovendien zullen gebruikers met Chancer niet langer te maken hebben met de problemen die gepaard gaan met het gebruik van bookmakers bij het wedden, omdat ze hun eigen P2P-wedmarkten zouden mogen opzetten.

Een belangrijk kenmerk van Chancer is dat gebruikers kunnen wedden op verschillende activiteiten. Gebruikers kunnen wedden op belangrijke sport- of politieke evenementen of triviale evenementen, zoals de eerste die een taak onder vrienden voltooit.

CHANCER kost $0,012 in de derde presale fase

De tweede presale fase van Chancer wordt binnenkort afgerond en het team gaat naar de volgende fase. In deze huidige fase kost het CHANCER-token $0,011 USDT

Het team verhoogt de tokenprijs echter naar $0,012 in de derde presale ronde. Fondsen die uit de presale worden gegenereerd, zullen worden gebruikt om Chancer’s productsuite te ontwikkelen. Er zullen 12 presale evenementen zijn, met een totaal doel van $15 miljoen.

Het CHANCER-token zal tal van activiteiten binnen het ecosysteem aandrijven. Tokenhouders kunnen markten creëren en erin investeren binnen het Chancer-ecosysteem. Bovendien kunnen tokenhouders ook hun eigen voorspellende markten creëren, eraan deelnemen en ervan profiteren.

Het CHANCER-token kan worden gekocht met verschillende wallets, waaronder Trust Wallet, MetaMask, Coinbase Wallet en Rainbow.

Bezoek de Chancer-website voor meer informatie over de presale.

Moet je nu in Chancer investeren?

De recente bearish trend in de markt zou ertoe kunnen leiden dat meer investeerders de markt betreden op zoek naar koopmogelijkheden.

Investeerders zouden kunnen willen investeren in projecten in een vroeg stadium en Chancer zou een van de projecten kunnen zijn om te overwegen vanwege zijn unieke native.

Door het wed-ecosysteem te decentraliseren, zou Chancer een massale acceptatie kunnen krijgen binnen de Web3-ruimte en daarbuiten. De acceptatie van het Chancer-platform zou kunnen resulteren in een rally van het native CHANCER-token.

The post Bitcoin onder $26.000 na plotselinge crash: zullen handelaren meer verliezen lijden? appeared first on CoinJournal.