• BitMEX lanceerde het Prediction Markets-product om handelaren in staat te stellen te wedden op gebeurtenissen zoals de uitkomst van FTX-faillissementsclaims en de strafzaak van Sam Bankman-Fried.
  • Het product biedt speculatieve contracten die tegen de laatste prijs worden gemarkeerd.
  • Chancer daarentegen is een op blockchain gebaseerd platform voor voorspellingsmarkten dat naar verwachting een revolutie teweeg zal brengen in de gokindustrie.

Crypto-uitwisseling BitMEX heeft een nieuw voorspellingsproduct voor gebruikers onthuld, waarbij de wereldwijde gemeenschap vanuit het platform kan wedden op gebeurtenissen uit de echte wereld. Wat zijn de Prediction Markets van BitMEX en hoe verschilt dit van wat Chancer, een verwachte game-changer voor de gokindustrie van $80 miljard, te bieden heeft?

Wat zijn de voorspellingsmarkten van BitMEX?

Prediction Markets is een nieuw crypto-derivatenaanbod van BitMEX waarmee handelaren posities kunnen innemen die de uitkomst van bepaalde gebeurtenissen in het echte leven voorspellen. Hoewel de contracten bijna elk onderwerp, elke branche of gebeurtenis zullen bestrijken, is het BitMEX dat de markten zal toevoegen en zo zal dicteren waarop handelaren op een bepaald moment kunnen wedden.

Zet in op evenementen zoals Bitcoin spot ETF-goedkeuring en SBF-gevangenisstraf

Voor zijn eerste contracten biedt de crypto-uitwisseling rekeninghouders een kans om rendement te behalen op voorspellingen over drie onderwerpen: faillissementsclaims van FTX, goedkeuring van Bitcoin ETF en het lot van voormalig FTX-CEO Sam Bankman-Fried.

Binnenkort zullen er andere markten worden toegevoegd, waarbij gebruikers niet alleen kunnen profiteren van handelsmogelijkheden, maar ook van hedgingmogelijkheden. Volgens details in een blogpost biedt BitMEX vanaf 13 september de eerste drie voorspellingenmarktevenementen aan.

De speculatieve contracten worden gemarkeerd op de laatste prijs, zonder hefboomwerking. Marge en afwikkeling vinden plaats in Tether (USDT).

Wat is Chancer?

Het nieuwe aanbod van BitMEX draagt bij aan wat beschikbaar is en in de pijplijn zit voor de voorspellingsmarkten. Maar er is een enorm verschil tussen wat Chancer biedt en hoe het werkt.

Simpel gezegd biedt Chancer een gedecentraliseerd gokplatform, mogelijk gemaakt door het $CHANCER-token, waar iedereen op elk evenement weddenschappen kan plaatsen. Er is geen centrale bookmaker en er kan op alles worden ingezet – van mondiale sporten, verkiezingen en gemeenschapsevenementen. Zelfs de vraag of Bitcoin het jaar boven of onder een bepaalde prijs zal eindigen, is mogelijk.

Het sociale gokmodel van Chancer, dat functies mogelijk maakt zoals het delen van gokmarkten en livestreaming, zal naar verwachting een revolutie teweegbrengen in de gokindustrie van $ 80 miljard. De groei voor de sector, gekoppeld aan de verwachte adoptie van cryptocurrency, zal er waarschijnlijk voor zorgen dat het op blockchain gebaseerde platform de dominante kracht wordt in peer-to-peer (P2P) weddenschappen.

Volgens de routekaart van Chancer zal het bovenstaande scenario vorm beginnen te krijgen wanneer het Chancer-platform in het eerste kwartaal van 2024 live gaat. Tegen die tijd zullen $CHANCER-houders toegang hebben tot passieve verdienmogelijkheden, onder meer door middel van staking. Ontdek hier meer.

Waarom nu $CHANCER kopen?

Naarmate de cryptomarkt steeds meer geïnstitutionaliseerd wordt, neemt ook het potentieel voor een explosie van dagelijks gebruik toe.

Door de controle over te nemen van gecentraliseerde bookmakers en de macht te geven om weddenschappen te creëren, odds te bepalen en uitbetalingen te verdienen aan individuele gebruikers, krijgt Chancer de overhand als het gaat om het aanboren van een markt die naar verwachting de komende tien jaar aanzienlijk zal groeien.

Dit is wat de presale prijs van $CHANCER van $0,011 vandaag aantrekkelijk maakt – een koopje vergeleken met het toekomstige potentieel. Investeerders die geïnteresseerd zijn in een nieuw crypto-juweeltje willen misschien een deel van hun investering in dit project investeren. Factoren zoals de lancering van het mainnet, de notering op grote cryptobeurzen en bredere sectorvooruitzichten suggereren dat dit een goed moment zou kunnen zijn om op de lange termijn in te zetten op dit door blockchain aangedreven project.

Momenteel kunnen beleggers deelnemen aan de voorverkoop en $CHANCER kopen met ETH, BNB, USDT en BUSD. Het project heeft tot nu toe bijna twee miljoen dollar opgehaald.

Ook geïnteresseerd in $CHANCER? Bezoek de officiële Chancer-presale pagina voor meer informatie over het token kopen.

The post BitMEX lanceert voorspellingsmarkt voor gebeurtenissen in de echte wereld – implicaties voor Chancer? appeared first on CoinJournal.