• Het mainnet van Blast is nu live, waardoor miljarden dollars aan activa voor gebruikers worden ontgrendeld.
  • Pullix is nog maar enkele dagen verwijderd van de lancering van zijn native token PLX op de top DEX en CEX.
  • Beleggers die de hybride beurs in de gaten houden, verwerven op agressieve wijze de PLX in een bonus presale pronde die eindigt op 4 maart 2024.

Terwijl Blast, het Ethereum Layer-2-netwerk dat native rendement biedt voor ETH en stablecoins, zijn mainnet lanceert, is de aandacht onvermijdelijk verschoven naar het langverwachte marktdebuut voor Pullix (PLX).

Blast mainnet live, ontgrendelt miljarden dollars aan ingezette activa

Blast is een EVM-compatibel optimistisch rollups-schalingsprotocol dat tot 5% APY biedt aan ETH- en stablecoin-houders die activa op het netwerk vergrendelen.

Het Ethereum L2-mainnet van het project ging gisteren, 29 februari, live en ontgrendelde bijna $2,3 miljard aan activa die gebruikers sinds de onthulling in november 2023 hadden opgesloten. Nu het mainnet live is, hebben gebruikers met vroege toegang nu de mogelijkheid om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te overbruggen en te gebruiken. afkomstig uit Blast, volgens een bericht op X op 1 maart.

Vandaag worden 2,3 miljard dollar en 181.888 gemeenschapsleden vrijgegeven aan het Blast-mainnet. Mainnet-gebruikers zullen Blast Points blijven verdienen, en Mainnet Dapps kunnen nu Blast Gold verdienen,” merkte het team op.

Nu het mainnet voor de Blast L2 van start gaat, zullen crypto-investeerders die geïnteresseerd zijn in potentiële airdrop-mogelijkheden hun landbouw uitbreiden. Blast heeft naar verluidt een native token in de gaten, die waarschijnlijk in mei wordt gelanceerd.

In termen van airdrops zal Blast 50% verdelen onder gebruikers met Blast-punten, en de andere helft aan dApps (Blast gold).

Pullix klaar voor lancering met PLX Launch

Pullix, een nieuwe hybride handels- en investeringsbeurs, is op weg naar de officiële lancering van zijn platform. Vooruitlopend hierop zal het native governance- en utility-token PLX vanaf 4 maart live gaan op handelsbeurzen.

😱 Unbelievable…WE'VE TORCHED OVER HALF the bonus round supply in UNDER 48 HOURS!!!! 🔥😱

News is officially out that Pullix is THE launchpad for the future of high-speed online trading – and you all are responding accordingly! 🚀🚀

In just 2 days, 50%+ of the unlocked tokens… pic.twitter.com/8gewlFkgrm

— Pullix (@Pullixmarkets) February 29, 2024

Slechts twee dagen voordat PLX Uniswap bereikt. Volgens details op de presale pagina blijft minder dan 40% van de bonusrondetokens over. Beleggers die eerdere rondes hebben gemist, krijgen deze laatste kans om PLX te bemachtigen tegen een gereduceerde prijs van $0,14.

Op 4 maart 2024 gaat PLX live op zijn eerste gedecentraliseerde beurs met Uniswap. Op 7 maart zal het losbarsten voor het hybride uitwisselingstoken op BitMart, de eerste gecentraliseerde beurs (CEX) die PLX-handel ondersteunt.

Wat maakt Pullix uniek?

Als nieuwe handelsbeurs streeft Pullix naar een revolutie in de gedecentraliseerde financiële markt (DeFi). Het ontwerp van het platform is een hybride uitwisselingsmodel dat het beste van DEX’s en CEX’s combineert in één platform.

Hoewel het de beste beveiliging, het gemak en het handelsgemak biedt die traditionele beurzen populair maken, tilt Pullix de sector naar een hoger niveau met een oplossing voor het liquiditeitsprobleem van DeFi.

Een stimuleringsprogramma waarbij handelaren geld verdienen terwijl ze dagelijks handelen, is een groot probleem.

Ook belangrijk is de niet-bewarende aanpak, die betekent dat gebruikers de controle over hun bezittingen behouden. Dit zorgt voor opschudding binnen de handelsgemeenschap, waarbij Pullix’ aanbod van no-KYC-makelaars bijdraagt aan de aantrekkingskracht op de nieuwe generatie handelaars die waarde hechten aan privacy.

Met Pullix kunnen gebruikers ook een breed scala aan financiële instrumenten verhandelen, van crypto tot aandelen, forex, grondstoffen en ETF’s.

Pullix-routekaart: wat nu?

Fase 1 van de Pullix-roadmap geeft aan dat het platform met succes de voorverkooplancering heeft doorstaan, productontwikkeling heeft onthuld en belangrijke licenties heeft verworven.

Nu, in fase 2, kijkt de beurs naar een lijst met gedecentraliseerde en gecentraliseerde uitwisselingen van het hoogste niveau, en onthult het bèta-lancerings- en releaseplatform voor mobiele apps.

Deze mijlpalen komen eraan nadat de epische voorverkoop van de beurs nog een kans bood met een bonusronde – die investeerders zonder tijd hebben verspild met het opslokken ervan.

De PLX-bonusronde eindigt op 4 maart, dezelfde dag dat Pullix op Uniswap noteert. Bezoek de website voor meer details.

The post Blast lanceert Ethereum L2 mainnet, aandacht verschuift naar Pullix appeared first on CoinJournal.