• Chancer heeft tijdens de presale bijna $1,6 miljoen opgehaald.
  • De belangstelling voor het cryptoproject voor de voorspellingsmarkten is toegenomen ondanks de recente uitverkoop van cryptovaluta.

Is het huidige cryptomarktlandschap een goed moment om te investeren? Experts zijn van mening dat de correctie opnieuw een kans biedt om laag te kopen. Hetzelfde zou kunnen gelden voor nieuwe juweeltjes op de markt – en de presale van Chancer suggereert dat investeerders waarde zien in op blockchain gebaseerde weddenschappen.

Crypto-correctie zorgt ervoor dat altcoins verder wegglijden

De prijzen van Bitcoin en Ether worden op kritische niveaus verhandeld nadat de uitverkoop van vorige week BTC tot onder de $25k en ETH tot onder de $1,6k heeft geduwd. Bitcoin is de afgelopen week momenteel 11% gedaald, terwijl Ether bijna 10% is gedaald.

Ondanks dat de veerkracht terugsluipt in de vooruitzichten voor de twee grootste munten qua marktkapitalisatie, vertoont de bredere altcoin-markt op veel prijzen nieuwe zwakte.

Verliezen met dubbele cijfers voor XRP, BNB, Polygon, Solana en Cardano over het wekelijkse tijdsbestek vormen een versterking van het bearish perspectief op de korte termijn. Analisten wijzen erop dat tegenwind op regelgevings- en macro-economisch vlak sleutelfactoren zijn in de komende maanden.

Ondanks de algehele zwakte zien experts echter begin volgend jaar een omslag in de richting van een bullmarkt. Potentiële opwaartse katalysatoren zijn onder meer spot-ETF’s en duidelijkheid op het gebied van de regelgeving. De neergang zou dus kansen kunnen bieden voor het oppoetsen van de portefeuille.

Wat is Chancer?

Chancer is een nieuw cryptoproject dat niet alleen de gokmarkt, maar de hele goksector radicaal zou kunnen veranderen. Het project biedt een gedecentraliseerde voorspellingsmarkt die de controle overneemt van de traditionele, gecentraliseerde bookmaker en deze overdraagt aan individuele gokkers.

Het innovatieve sociale gokproject van Chancer wordt dus gezien als een potentiële game-changer voor de hele sector, vooral als het gaat om het wegnemen van de beperkingen die worden gecreëerd door de centrale ‘house’-benadering van traditionele platforms.

Met Chancer kun je op van alles wedden, inclusief sport, verkiezingen en lokale gemeenschapsevenementen.

$CHANCER-token en de snel verkopende presale

Het ecosysteem van Chancer zal worden aangedreven door $CHANCER, een utility-token dat wordt gelanceerd op de Binance Smart Chain.

Een presale voor het token, dat onlangs met veel ophef werd gelanceerd, heeft al bijna $1,6 miljoen van investeerders aangetrokken. Momenteel bedraagt de prijs van $CHANCER $0,011 en deze zal gedurende de aanbiedingsperiode stijgen naar $0,021.

Het team van Chancer heeft het voor beleggers gemakkelijker gemaakt om $CHANCER te kopen door ondersteuning toe te voegen voor BNB, ETH, USDT en BUSD

Waarom $CHANCER kopen tijdens de huidige marktdaling?

Hoewel je niet kunt voorspellen wat er in de toekomst op de markten gebeurt, kunnen mogelijke scenario’s voor de marktvooruitzichten worden afgeleid uit mogelijke rug- en tegenwind. De pijn van de cryptowinter is nog niet volledig verdwenen, maar zoals hierboven opgemerkt zijn analisten steeds optimistischer over crypto.

Bovendien suggereert de routekaart van Chancer dat de lancering van het platform goed zou kunnen aansluiten bij de stijging van de rendementen op de cryptomarkt.

Het is een casusscenario waarin investeerders de kans zien in een blockchaintechnologieproject dat belooft transparantie te brengen in de mondiale sportweddenschapsindustrie.

Volgens een recent voorspellingsrapport voor de sector wordt de komende tien jaar een aanzienlijke groei verwacht. Deskundigen beweren ook dat gedecentraliseerde sportweddenschappen zich voorbereiden op een grote acceptatiecurve. Chancer zou de P2P-weddenschapsrevolutie kunnen leiden.

In termen van wat Chancer feitelijk biedt, schetst de whitepaper meer dan alleen een valuta voor het creëren van weddenschappen, spelen en het winnen van uitbetalingen.

Houders zullen ook passieve inkomensmogelijkheden hebben, onder meer via staking en een Share2Earn-functie waarmee ze hun weddenschappen kunnen promoten bij de wereldwijde gemeenschap. Hoe meer iemand deelt met vrienden en familie, hoe groter de beloningen in $CHANCER-tokens.

Meer informatie over dit project is beschikbaar op Chancer.com.

The post Chancer presale trekt $1,6 miljoen aan van wereldwijde investeerders. Kopen tijdens de cryptocorrectie? appeared first on CoinJournal.