Belangrijkste punten

  • XRP levert een matige wekelijkse prestatie, maar winst komt eraan.

  • Avalanche wint in een week tijd 3%, maar in december volgen er nog meer winsten.

  • Rebel Satoshi blijft investeerders aantrekken na een stijging van 30% in drie weken.

Top altcoins zoals XRP (XRP) en Avalanche (AVAX) hebben anders gepresteerd nadat de cryptomarkt in december begon met het opladen van bulls. Ondertussen blijft Rebel Satoshi ($RBLZ) meer belangstelling van investeerders zien na het voltooien van zijn Early Bird Round in een recordbrekende drie weken.

Van XRP, Avalanche en Rebel Satoshi, welk token belooft enorme winsten in 2023? Lees verder om te ontdekken!

XRP daalt met 1% in een week: komt er een opwaartse trend?

XRP heeft de afgelopen zeven dagen betreurenswaardig gepresteerd, vanaf 24 november, toen de crypto rond de $0,6184 handelde. XRP begon op 26 november te stijgen nadat Mastercard samenwerkte met XRPL Labs om een debetkaart te maken die XRP integreert. Dit bullish nieuws zorgde ervoor dat XRP op 26 november steeg tot $0,6347.

Toen de buzz rond dit nieuws echter afnam, begon XRP te dalen. Op 1 december was XRP gestabiliseerd rond de $0,6115. Deze prijs betekent dat XRP in een week tijd $1,12% heeft verloren. Deze prestatie heeft beleggers doen afvragen: is XRP een goede crypto om te kopen voor enorme winsten in 2023?

Volgens analisten zal XRP marginale winsten boeken om in december af te sluiten op $0,6386. Deskundigen voorspellen dat XRP meer acceptatie zal krijgen na het nieuws van 30 november over de introductie van XRP met eenzijdige XRP-staking op de Futureverse nadat MoaiFinance zijn DEX heeft gelanceerd.

Avalanche stijgt met 3% in een week: meer winst op komst?

Avalanche heeft de afgelopen zeven dagen behoorlijk gepresteerd. Op 24 november handelde AVAX rond de $21,06. AVAX begon echter op 30 november te stijgen nadat uit gegevens van IntoTheBlock bleek dat Avalanche de laagste concentratie walvisinvesteerders binnen het Avalanche-ecosysteem heeft, wat wijst op een stabiele investeerdersbasis.

Door dit bullish nieuws steeg Avalanche op 1 december naar $22,49, voordat hij zich stabiliseerde rond $21,87. Deze prijs betekent dat AVAX in een week tijd $3,85% heeft gewonnen. Deze prestatie heeft beleggers doen afvragen: zal Avalanche de stijgende trend blijven volgen, en is het nu een goede crypto om te kopen?

Volgens analisten zal AVAX blijven stijgen om het jaar af te sluiten op $24,07. Experts voorspellen dat AVAX meer adoptie zal krijgen nadat eCash in november Avalanche staking-beloningen lanceerde. Deze voorspelling voegt AVAX toe aan de lijst met altcoins om in de gaten te houden!

Rebel Satoshi betreedt rebellenronde 1 met een knal: meer winst in petto!

Rebel Satoshi, een opkomende meme-munt die tot doel heeft gecentraliseerde organisaties in de crypto-ruimte uit te dagen, heeft hordes investeerders naar zijn voortdurende openbare voorverkoop getrokken. Investeerders vinden Rebel Satoshi een van de beste crypto’s om in te investeren vanwege het native $RBLZ-token, dat investeerders toegang biedt tot het volledige ecosysteem van Rebel Satoshi.

Concreet biedt $RBLZ investeerders toegang tot de functies van Rebel Satoshi, zoals een NFT-marktplaats, een stakingprogramma en een P2E-game. Bovendien krijgen $RBLZ-investeerders toegang tot een levendige gemeenschap die de uitdagende en rebelse geest van disrupters als Rebel Satoshi en Guy Fawkes viert.

Vanaf december had Rebel Satoshi deelgenomen aan Rebels Ronde 1 van de lopende presale. Tijdens deze ronde kunnen beleggers $RBLZ kopen voor $0,013 met behulp van Bitcoin (BTC) en 50 andere crypto’s. De volgende $RBLZ is $0,018. Als de koers $0,018 stijgt, zou $RBLZ beleggers een ROI tot 38,46% kunnen bieden, wat verklaart waarom de markt zo enthousiast is over Rebel Satoshi.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi presale website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

The post Coinbase laatste ontwikkelingen met XRP en AVAX futures; groeiend succes van $RBLZ in de gevorderde presale fase appeared first on CoinJournal.