De koersen van cryptovaluta kenden dinsdag enige volatiliteit, omdat er op de markt een risicogevoel overheerste. Bitcoin steeg naar het belangrijkste weerstandspunt op $53.000 en trok zich vervolgens scherp terug naar ongeveer $51.000. Ook de meeste altcoins en Amerikaanse aandelen trokken zich terug. In dit artikel wordt gekeken naar enkele van de beste tokens zoals Filecoin (FIL), Monero (XMR) en Bitbot, dat al meer dan $642.000 heeft opgehaald, zoals je hier kunt zien.

Verkoop van Bitbot-tokens wint aan kracht

Bitbot, een nieuw blockchain-netwerk, is de afgelopen maanden duizenden dollars blijven ophalen. Uit gegevens op de website blijkt dat het de afgelopen weken ongeveer $ 642.000 heeft opgehaald. Dit is een indrukwekkend bedrag dat de komende maanden nog verder zou kunnen stijgen.

Bitbot is een bedrijf dat ernaar streeft de grootste Telegram-bot in de branche te worden. Een Telegram-bot is een stukje software dat signalen geeft aan handelaren op de crypto-, aandelen- en forexmarkt. In dit geval wil Bitbot een alternatief zijn voor de duizenden bots die in de branche bestaan.

Het zal een aantal functies hebben, zoals zelfbeheer, decentralisatie en grote beloningen voor de gebruikers. Het token zal ook een soortgelijk nut hebben als het UNI-token van Uniswap. Het zal bijvoorbeeld de inkomsten delen met de houders ervan. Dit is een situatie waarin het platform zijn inkomsten deelt met zijn token.

Het andere voordeel is dat Bitbot een grote gemeenschap van gepassioneerde en ervaren handelsexperts zal hebben. Deze handelaren zullen hun ervaringen onderling kunnen delen.

Filecoin prijsvoorspelling

Filecoin, het gigantische blockchain-netwerk voor bestandsopslag, stond deze week in de schijnwerpers toen het integreerde met Solana, een van de snelstgroeiende spelers in de sector. Deze integratie leidde tot een grote stijging van de prijs van FIL naar een hoogtepunt van $8,22. Dit was een sterke rally sinds het token een paar weken geleden op $4,60 handelde.

Filecoin heeft zich nu scherp teruggetrokken nu beleggers winst beginnen te maken. Het is gecrasht naar het belangrijkste punt op $7,20. Op de 4-uursgrafiek blijft deze boven het voortschrijdend gemiddelde over 50 perioden, terwijl de oscillatoren allemaal naar beneden zijn gericht.

Daarom geloof ik dat Filecoin zal dalen tot ongeveer $7 en vervolgens de bullish trend zal hervatten naarmate beleggers de dip kopen en de aanhoudende shake-out verdwijnt. In dit geval zal er deze week waarschijnlijk een herstel naar $8 plaatsvinden.

Monero prijsvoorspelling

De prijs van XMR bereikte deze week een dieptepunt van $109,26. De koers is nu hersteld en schommelt rond het voortschrijdend gemiddelde over 50 perioden. De Relative Strength Index (RSI) en de Stochastic Oscillator wijzen naar boven.

Monero is ook iets boven het belangrijkste weerstandspunt gestegen van $122,50, het hoogste punt op 18 februari. Daarom zijn de vooruitzichten voor het token bullish, waarbij het volgende niveau $130 bedraagt, het hoogste punt deze maand.

The post Crypto prijsvoorspelling: Filecoin, Monero en Bitbot appeared first on CoinJournal.