De prijzen voor crypto hadden een succesvolle week, omdat de vraag bleef stijgen en er een gevoel van hebzucht op de markt ontstond. Bitcoin steeg naar ruim $60.000, terwijl andere tokens zoals Dogecoin, Shiba Inu en Bonk parabolisch werden. In totaal heeft deze stijging miljarden dollars toegevoegd aan de totale waardering van alle cryptocurrencies. Dit artikel geeft een voorspelling voor enkele van de beste cryptocurrencies zoals Bitcoin Dogs, Bitgert (BRISE) en WAXP.

Bitgert (BRISE) koersvoorspelling

Bitgert presteerde, net als andere cryptocurrencies, deze week sterk toen het token plotseling wakker werd. Het BRISE-token steeg naar een hoogtepunt van $0,00000020, het hoogste punt sinds 29 december vorig jaar. Het is met ongeveer 50% gestegen ten opzichte van het laagste niveau dit jaar.

Gaandeweg is het token boven het 50-daags voortschrijdend gemiddelde gesprongen, wat aangeeft dat de stieren nu de controle hebben. Het belangrijkste is dat er tekenen zijn dat het token een patroon met dubbele bodem vormde op $0,00000013. In de meeste gevallen is dit patroon een van de meest bullish signalen op de markt.

De halslijn van het patroon met dubbele bodem is $0,0000030. Bovendien is het volume van Bitgert ook sterk gestegen. Daarom is het waarschijnlijk dat het token zal blijven stijgen, aangezien kopers zich richten op het belangrijkste weerstandspunt op $0,00000030, wat ongeveer 60% is van het huidige niveau.

Anderzijds zal een doorbraak onder de dubbele bodem van $0,000000013 wijzen op meer neerwaartse druk.

Bitcoin Dogs prijsvoorspelling

Bitcoin Dogs, een opkomende cryptocurrency, was een van de best presterende spelers in de sector toen de tokenverkoop versnelde. De ontwikkelaars hebben nu meer dan $5,6 miljoen opgehaald bij wereldwijde investeerders. Dit is opmerkelijk omdat de fondsenwerving ongeveer twee weken geleden begon. Als deze trend zich voortzet, is de kans groot dat de ontwikkelaars meer geld zullen binnenhalen dan dit.

Bitcoin Dogs is een blockchain die de eerste ICO in het Bitcoin-ecosysteem is geworden. De ontwikkelaars streven ernaar een volledig functioneel ecosysteem te creëren dat substantieel nut zal hebben. Dit hulpprogramma zal plaatsvinden in de vorm van een set van 10.000 NFT-verzamelingen in Ordinals-vorm.

Tegelijkertijd zijn ze van plan zich te wagen aan de blockchain-gamingindustrie, die naar verwachting zal floreren in deze crypto-bullrun. Het doel is om een vermakelijk spel te creëren waarmee mensen kunnen communiceren en beloningen kunnen verdienen in de vorm van het $ODOG-token.

Dit gebeurt in een tijd waarin de belangstelling voor het Bitcoin-ecosysteem toeneemt. We hebben ontwikkelaars als Stacks en Internet Computer tot de toppresteerders in de branche zien uitgroeien. Bovendien zijn Bitcoin Ordinals enkele van de best presterende spelers in de NFT-industrie geworden.

WAXP prijsvoorspelling

Ondertussen maakte de prijs van het WAXP-token deze week een sterke bullish doorbraak toen de vraag naar altcoins steeg. Het steeg naar een hoogtepunt van $0,098, het hoogste punt sinds 2022. Het is met meer dan 158% gestegen ten opzichte van het laagste punt in oktober vorig jaar.

Tijdens de stijging kwam het token boven het belangrijke weerstandsniveau van $0,0775 , de hoogste swing in december vorig jaar. Vervolgens is de prijs van WAXP boven de voortschrijdende gemiddelden van 50 en 25 dagen gestegen. De Relative Strength Index (RSI) en de Stochastic Oscillator zijn naar het overboughtniveau gestegen.

Daarom zullen de vooruitzichten voor het token blijven stijgen naarmate kopers zich richten op het volgende belangrijke weerstandspunt op $010. Een terugval is echter ook mogelijk, omdat sommige beleggers winst gaan nemen.

The post Crypto prijsvoorspellingen: Bitcoin Dogs, Bitgert (BRISE) en WAXP appeared first on CoinJournal.