De prijzen van cryptocurrency bleven woensdag binnen een krappe bandbreedte terwijl de recente consolidatiefase voortduurde. Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency ter wereld, trok zich terug van ruim $3.000 naar $2.900.

Bitcoin zweefde ook in de buurt van het hoogste punt in meer dan twee jaar, terwijl Memeinator zijn zeer succesvolle tokenverkoop voortzette. In dit artikel wordt gekeken naar wat je kunt verwachten van cryptocurrencies zoals Ethereum (ETH), Altlayer (ALT) en Memeinator (MMTR).

Memeinator voorspelling

Memeinator is de afgelopen maanden een van de snelstgroeiende cryptocurrencies geworden. Volgens de website, die je hier kunt bekijken, heeft de tokenverkoop de afgelopen maanden nu meer dan $4,87 miljoen opgebracht. Het bevindt zich nu in fase 15 van de tokenverkoop, die zal worden voltooid wanneer het met succes $4,94 miljoen ophaalt.

Memeinator is een opkomende cryptocurrency die tot doel heeft te profiteren van de snelstgroeiende industrieën in de crypto- en technologie-industrie. Ten eerste is het in de kern, en zoals de naam al doet vermoeden, een meme-coin die andere populaire tokens zoals Dogelon Mars, Floki Inu en Dogecoin wil onttronen.

Memeinator heeft ruimte om te slagen in deze branche, zoals we hebben gezien bij andere recente meme-tokens zoals Minu, Elon Mars X en EGO. Vorig jaar zagen we het opmerkelijke succes van memecoins zoals Pepe en Bonk.

Ten tweede groeit de AI-industrie erg snel. Onlangs zijn AI-bedrijven als Super Micro Computer en Nvidia tot de best presterende activa op de financiële markt uitgegroeid. De meeste daarvan zijn meer dan verdubbeld. Op dezelfde manier zijn AI-crypto-tokens zoals Fetch.ai en SingularityNET ook gestegen.

Ten slotte is het in de game-industrie. De ontwikkelaars streven ernaar een spel te ontwikkelen dat zal helpen bij het ontwikkelen van het nut van het token. Hoewel het moeilijk te voorspellen is, is de kans dus groot dat het token het goed zal doen nadat het naar de beurs is gegaan.

Ethereum prijsvoorspelling

De prijs van Ethereum kende deze week een sterke bullish doorbraak toen het naar het hoogste punt sinds 2021 steeg. Het overschreed het belangrijke weerstandspunt op $3.000, waar het dit jaar verschillende keren moeite had om erboven te komen. Het meest opvallend was dat de munt de belangrijkste weerstand van $2.715 omzette naar een ondersteuningsniveau. Dit was een opmerkelijk niveau, aangezien het de hoogste swing van dit jaar was.

Ethereum blijft scherp hoger dan het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde, wat betekent dat de stieren nog steeds de controle hebben. Het heeft echter een bearish overspoeld patroon gevormd, wat een signaal is dat het zich binnenkort weer wat zal terugtrekken. Als dit gebeurt, zal de steun waarschijnlijk opnieuw worden getest op $2.715 en vervolgens de bullish trend worden hervat. Deze formatie staat bekend als een break-and-retest-patroon.

Altlayer prijsvoorspelling

Altlayer, een nieuw blockchain-netwerk dat de schaalvergroting van Web3-projecten wil versnellen, is een van de beste cryptocurrencies in de sector. Het ALT-token steeg naar een hoogtepunt van $0,5200, veel hoger dan het dieptepunt van 4 februari van $0,2945. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden over 25 en 50 perioden gestegen.

Altlayer bevindt zich ook boven het belangrijkste ondersteuningsniveau van $0,4625, de hoogste swing op 24 januari. Daarom zijn de vooruitzichten voor de prijs van ALT gematigd bullish, waarbij het volgende punt om naar te kijken $0,60 is.

The post Crypto prijsvoorspellingen: Ethereum, Altlayer en Memeinator appeared first on CoinJournal.