• De Solana-prijs is in 24 uur met 30% gestegen, terwijl de bulls boven de $70 lijken te versterken.
  • Ondertussen heeft Bonk (BONK) een nieuw record ooit bereikt te midden van de bullish SOL-vooruitzichten.
  • Zal de Memeinator (MMTR) waarschijnlijk profiteren van een heropleving van meme-munten zoals Bonk?

Solana handelde vrijdagochtend tot boven de $72, waarbij de SOL-prijs in de afgelopen 24 uur meer dan 13% steeg en daarmee een niveau doorbrak dat voor het laatst in mei 2022 werd gezien. De Solana-prijs schommelde op het hoogste niveau in 19 maanden, waarbij bulls een koers van meer dan 800% noteerden. piek sinds SOL hoger steeg dan een dieptepunt van $ 8 eind december 2022.

Zou deze golf van SOL kunnen overgaan naar de mememunt Bonk (BONK) van het Solana-ecosysteem? Wat zou een stijgende BONK betekenen voor Memeinator (MMTR) ?

De prijs van Solana (SOL) zou de komende weken kunnen stijgen naar $100

Analisten voorspellen dat de op de zesde plaats gerangschikte cryptocurrency een opwaarts traject richting de $100 zou kunnen voortzetten.

Een blik op de grafieken laat zien dat SOL/USD zeven groene wekelijkse kaarsen heeft behaald van de laatste acht, en op de maandgrafiek zijn dit voor het eerst vier opeenvolgende greens sinds SOL hoger steeg met vijf opeenvolgende greens van juli tot november 2021.

Solana-prijs op de weekgrafiek. Bron: TradingView

Nu de druk aan de koopzijde waarschijnlijk zal toenemen als gevolg van de belangrijke netwerkgroei en prijsactie, zou de bullish oproep van voormalig BitMEX CEO Arthur Hayes voor Solana naar $100 op de kaart kunnen liggen. Hoewel dat dit weekend misschien niet zal gebeuren, zou een versterking boven de $70 de basis kunnen versterken om de hogere niveaus aan te vallen.

Als de beren erin slagen om op korte termijn hun neus in de bull-business te steken, zou een bearish hertest van de steun mogelijk kunnen zijn voor een bereik van $60-$55. Daaronder ligt het niveau van $50, dat waarschijnlijk zal fungeren als een robuust ondersteuningsgebied.

Bonk (BONK) – Op Solana gebaseerde meme heeft zojuist nieuwe ATH bereikt

Bonk (BONK) is een op Solana gebaseerde meme-munt met hondenthema die de afgelopen weken aanzienlijke winsten heeft geboekt. Binnen het Solana-ecosysteem valt BONK op als een van de best presterende munten, met een stijging van meer dan 200% in de afgelopen week.

In de afgelopen 30 dagen is dit meme-token met meer dan 1.000% gestegen. De afgelopen 24 uur is BONK met 30% gestegen en bereikte op 8 december een recordhoogte van $0,00001224. Dit kwam doordat het handelsvolume de $200 miljoen bereikte en in de afgelopen 24 uur met 137% steeg.

BONK werd vorig jaar gelanceerd en had moeite met enige tractie in de gemeenschap, omdat de ruimte voor meme-munten een dip kende. Maar doordat de belangstelling voor Solana de afgelopen maanden toenam toen beleggers posities innamen rond de laag 1-blockchain, profiteerde BONK hiervan.

Mocht het bullish sentiment rond Solana aanhouden, en meme-munten zoals Dogecoin en Shiba Inu een terugkeer betekenen van de gloriedagen van meme-munten, dan zou de BONK-prijs een paar nullen van het prijsniveau kunnen halen.

Memeinator-prijsvoorspelling – zal MMTR de heropleving van de meme-munt opvangen?

De Memeinator (MMTR) is een nieuw meme-token dat gebruik wil maken van kunstmatige intelligentie (AI) in de zoektocht om uit te groeien tot de beste meme-munt. Hoewel het token nog moet worden gelanceerd, trekt de voorverkoop veel aandacht van investeerders.

Het whitepaper van Memeinator benadrukt het potentiële nut via gaming , niet-fungibele tokens (NFT’s), integratie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en staking. Zoals vermeld op de voorverkooppagina, is de MMTR een token dat is ontworpen om de wereld van de meme-munten op te schonen door zich te richten op zwakke meme-tokens.

Het project hoopt een marktkapitalisatie van $1 miljard te veroveren door laag of geen nut in te halen. Dit heeft de investeerdersgemeenschap voorbereid, met een heropleving van meme-munten zoals Pepe, Bonk en Floki, waarschijnlijk de reden dat de Memeinator-voorverkoop al meer dan $ 1,75 miljoen heeft opgehaald.

Recente updates zoals een enorme MMTR-burn van 129 miljoen en de lancering van staking zullen waarschijnlijk verdere belangstelling wekken naarmate de voorverkoop ten einde loopt.

Zodra het op de grote beurzen wordt gelanceerd, zou de prijs van Memeinator aanzienlijk kunnen stijgen, waarbij kopers die instappen tegen de huidige prijs van $0,014 mogelijk bijdragen aan de stijging van 250%, het token de resterende voorverkoopfasen zal doorstaan terwijl het stijgt naar $0,049.

Als de marktomstandigheden zich voorbereiden op een bullish rally in 2024, wanneer MMTR wordt gelanceerd, zou dit token zich kunnen richten op $0,1 in het jaar en $0,5 tot $1 tegen eind 2025.

Lees meer voordat u investeert op de sociale mediapagina’s van Memeinator of hun website .

The post De waarschijnlijke stijging van Solana naar $100 en wat dit betekent voor BONK en Memeinator appeared first on CoinJournal.