Belangrijkste punten

  • Dogecoin brak woensdag het weerstandsniveau van $0,10 na een rally van 20% in de afgelopen zeven dagen.

  • Memeinator heeft ruim $1,7 miljoen opgehaald voorafgaand in de presale in fase 8.

Dogecoin was deze week een van de beste presteerders tot nu toe en bereikte onlangs het weerstandsniveau van $0,1. Ondertussen heeft de presale van Memeinator nu de grens van $ 1,7 miljoen overschreden, voorafgaand aan de achtste fase.

Dogecoin en Bitcoin stijgen verder

Bitcoin en altcoins presteren sinds het begin van de week goed. BTC heeft de afgelopen zeven dagen meer dan 15% aan zijn waarde toegevoegd. Op het moment van schrijven bedraagt de prijs van Bitcoin $43.457 per token.

Memecoins, waaronder Dogecoin, zijn ook in opkomst. DOGE bereikte woensdag het niveau van $0,105, na een rally van bijna 20% in de afgelopen zeven dagen. Het is enigszins teruggevonden en handelt nu rond de $0,967.

Wat is Memeinator?

Memeinator is een Web3-project dat makers van inhoud wil helpen betere inhoud te genereren. Het zal dit bereiken door de manier te veranderen waarop mensen memes veranderen en gebruiken. Het project is bedoeld om de hype rond meme-munten te benutten door gebruikers talloze gebruiksscenario’s te bieden.

Het project zal zich richten op waardeloze memes en deze vernietigen, zodat er een hoger niveau aan kwaliteitsinhoud beschikbaar is voor gebruikers.

Wat Memeinator interessant maakt, is dat het een meme-token is dat gebruikers praktische bruikbaarheid biedt. Volgens de whitepaper zal Memeinator AI gebruiken om waardeloze meme coins te identificeren, zodat gebruikers ze kunnen kennen en vermijden.

Het ontwikkelingsteam heeft verschillende strategieën uitgerold die Memeinator zouden helpen een marktkapitalisatieproject van een miljard dollar te worden. Ze hebben een gedetailleerde routekaart gepubliceerd die laat zien hoe Memeinator de marktkapitalisatie van $1 miljard zal bereiken.

De presale van Memeinator bevindt zich momenteel in de zevende fase en heeft tot nu toe meer dan $1,7 miljoen opgehaald. In de eerste presale fase werd de MMTR verkocht voor $0,01, maar deze is in de huidige fase verhoogd naar $0,014. De prijs zal tegen het einde van de presale stijgen naar $0,0485, wat vroege investeerders een ROI van maar liefst 132% oplevert bij de notering.

De presale van Memeinator levert ruim $1,7 miljoen op

De presale van Memeinator blijft meer investeerders aantrekken en de zevende fase is bijna ten einde. Het team heeft in de huidige presale fase ruim 1,7 miljoen dollar opgehaald van het beoogde doel van 1,8 miljoen dollar.

Het MMTR-token van Memeinator kan worden gekocht met ETH-, USDT- en USDC-stablecoins. Volgens de officiële website is het token beschikbaar voor gebruikers op de Ethereum- en BNChain-blockchains.

Het kopen van het MMTR-token is eenvoudig door een van de ondersteunde wallets met de Memeinator-website te verbinden en de tokens te kopen met behulp van ETH-, USDT- en USDC-tokens.

Klik hier om meer te lezen over de presale van Memeinator.

Waarom trekt de presale van Memeinator meer investeerders aan?

De presale van Memeinator blijft meer investeerders aantrekken dankzij de waardepropositie. Het project biedt gebruikers praktische bruikbaarheid en het MMTR-token zal verschillende activiteiten op het platform aandrijven.

Memeinator is een project dat enorm nuttig zou kunnen zijn onder beleggers, crypto-enthousiastelingen en speculanten. Het team is van mening dat de gebruiksscenario’s van Memeinator verder gaan dan de crypto-ruimte, omdat makers van inhoud hun diensten zouden kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot hoogwaardige meme coins.

De AI-technologie van het project zal gebruikers in staat stellen memes op internet te analyseren en evalueren. Dit maakt het mogelijk om meme coins van lagere kwaliteit te identificeren en deze te vervangen of te vernietigen.

Houders van MMTR-tokens zullen dankzij de uitstekende eigenschappen van tal van prikkels genieten. Het token heeft deflatoire mechanismen en beloningen voor houders. Het team heeft ook 20% van de tokens toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Is Memeinator een goede koop?

Het project heeft potentieel en zou een van de toonaangevende meme-coins op de cryptomarkt kunnen worden. Met het juiste adoptieniveau zou Memeinator de komende jaren zijn marktkapitalisatie van miljarden dollars kunnen bereiken.

Dit project zal gebruik maken van AI- en blockchain-technologie om investeerders de komende maanden en jaren uitstekende waarde te bieden. Op dit moment is het MMTR-token nog steeds in de presale en zou het een enorme waardestijging kunnen boeken zodra het op cryptocurrency-beurzen wordt genoteerd.

The post Dogecoin bereikt $0,1: is het memecoin-seizoen eindelijk begonnen? appeared first on CoinJournal.