• Ethereum (ETH) steeg boven de $3400, aangedreven door de opkomst van Bitcoin.
  • De presale van Pullix eindigt binnenkort; PLX voor notering op Uniswap, BitMart.
  • Beleggers kijken naar Ethereum (ETH) en Pullix (PLX) te midden van de bullish cryptomarkt.

De cryptomarkt ervaart een aanzienlijke stijging, aangedreven door indrukwekkende winsten in Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC). Ethereum heeft de afgelopen week een opmerkelijke stijging van ruim 17% gezien, tot $3.470,73.

De prijsstijging van Ethereum kan worden toegeschreven aan het over het algemeen bullish sentiment op de cryptomarkt, grotendeels toegeschreven aan de positieve prestaties van Bitcoin, die sinds maandag met 21% is gestegen en op het moment van schrijven op $62.807,02 handelde.

Nu de cryptomarkt getuige is van een bull-cyclus, wacht de presale van het native token van Pullix een paar dagen tot het einde, in afwachting van notering op twee crypto-beurzen.

Prijsstijging en marktdynamiek van Ethereum

De recente prijsstijging van Ethereum is een bewijs van zijn veerkracht en groeiende populariteit op de cryptomarkt.

Met een stijging van meer dan 10% in de afgelopen twee dagen heeft ETH een sterk momentum laten zien, aangedreven door een bullish marktsentiment en de toenemende vraag van beleggers. De belangrijkste motor achter de opkomst van Ethereum blijft, net als bij andere altcoins, Bitcoin, dat de markt blijft domineren en de prijsbewegingen over de hele linie beïnvloedt.

Factoren zoals de groeiende adoptie van gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en de komende Ethereum 2.0-upgrade, die tot doel heeft de schaalbaarheid en veiligheid te verbeteren, hebben ook bijgedragen aan de positieve prestaties van Ethereum.

Bovendien vergroot de rol van Ethereum als platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en slimme contracten het nut en de waardepropositie ervan verder, waardoor zowel ontwikkelaars als gebruikers naar het ecosysteem worden aangetrokken.

Pullix: introductie van nieuw hybride crypto handelsplatform

Te midden van de sterke stijging van de cryptomarkt komt Pullix naar voren als een veelbelovende speler in de ruimte.

Pullix is een nieuw DeFi-protocol dat een hybride uitwisseling lanceert, waarbij de sterke punten van gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingen naadloos worden gecombineerd in één verenigd platform. Het platform introduceert het concept van ‘Trade-to-Earn’, waardoor gebruikers een deel van de dagelijkse inkomsten kunnen verdienen die door de beurs worden gegenereerd via het oorspronkelijke token, PLX.

Pullix streeft ernaar de status quo in de crypto-handelsindustrie te doorbreken door innovatieve functies aan te bieden, zoals passief inkomen door het staken van PLX-tokens, handelskortingen en exclusieve beloningen uit dagelijkse inkomsten. De routekaart van het platform schetst ambitieuze ontwikkelingsplannen, waaronder het voltooien van de voorverkoop, het lanceren van het PLX-token op gedecentraliseerde en gecentraliseerde uitwisselingen, en het bèta-lanceren van het platform voor gebruikers.

PLX-presale nadert einde; notering op Uniswap en BitMart wachten

Nu de presale voor het PLX-token ten einde loopt, hebben investeerders de kans om deel te nemen aan de visie van Pullix en hun aandeel in het ecosysteem van het platform veilig te stellen. De presale, die verschillende cryptocurrencies accepteert, waaronder Bitcoin, Ethereum, USDT en andere, heeft aanzienlijke belangstelling van de gemeenschap gewekt, wat het vertrouwen in het potentieel van Pullix weerspiegelt.

De presale, die zich momenteel in de laatste ronde bevindt, genaamd ‘Bonus Round’, waarbij PLX wordt aangeboden voor $0,14, heeft met succes $8.700.672 opgehaald. De laatste etappe is voor ruim 47% uitverkocht en met nog drie dagen te gaan hebben investeerders nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen. Bezoek de website van Pullix om deel te nemen.

Het PLX-token, ontworpen als het utility-token van het Pullix-ecosysteem, biedt houders een reeks voordelen. Deze omvatten passief inkomen door staking, handelskortingen tot 60% en exclusieve beloningen afgeleid van de dagelijkse inkomsten gegenereerd door de Pullix-beurs.

De verwachting neemt toe nu het PLX-token op 4 maart 2024 op Uniswap zal worden gelanceerd, gevolgd door een notering op BitMart op 7 maart 2024. Na de lancering van Uniswap is het team van plan de liquiditeitspool voor 24 maanden te vergrendelen, waardoor stabiliteit wordt gegarandeerd. en het beperken van potentiële risico’s.

Is dit het juiste moment om te investeren in Ethereum en Pullix?

Nu Ethereum en Bitcoin de marktopgang leiden en Pullix een innovatieve benadering van cryptohandel en -investering presenteert, vragen beleggers zich misschien af of dit het juiste moment is om te investeren. Hoewel prestaties uit het verleden geen indicatie zijn voor toekomstige resultaten, duiden het positieve momentum en de veelbelovende ontwikkelingen in zowel Ethereum als Pullix op potentiële groeimogelijkheden.

Zoals altijd moeten beleggers grondig onderzoek doen, hun risicotolerantie beoordelen en hun beleggingsdoelen in overweging nemen voordat ze een beslissing nemen. Met de inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt is het essentieel om investeringsmogelijkheden met voorzichtigheid en zorgvuldigheid te benaderen.

The post Ethereum en Bitcoin veroorzaken sterke stijging op cryptomarkt; Pullix PLX-token presale nadert einde appeared first on CoinJournal.