Belangrijkste punten

  • De recente activiteit in de keten van Ethereum (ETH) zou op een rally kunnen duiden.
  • Tron (TRX) streeft ernaar zijn stablecoin-activiteit in 2024 op te schalen naar het ecosysteem van Bitcoin.
  • NuggetRush (NUGX) domineert de presale race nadat het meer dan $2,3 miljoen heeft opgehaald.

De gaskosten op Ethereum (ETH) zijn tijdens de recente marktrally naar het hoogste niveau in acht maanden gestegen. Tron (TRX) zal binnenkort een laag-2-netwerk lanceren voor het Bitcoin-ecosysteem. NuggetRush (NUGX) heeft de verwachtingen van investeerders overtroffen om in de vijfde ronde van de presale ruim $2,3 miljoen op te halen. Het heeft ruim 186 miljoen NUGX-tokens verkocht, waarmee het beter presteerde dan verschillende nieuwe ICO’s. Maar is NuggetRush (NUGX) een match voor Ethereum en Tron? Laten we eens luisteren naar wat beleggers denken.

>> Koop NuggetRush nu <<

Ethereum stijgt nu gaskosten stijgen naar hoogste punt in 8 maanden

Ethereum leidt andere top-altcoins tijdens de marktrally in februari. Gegevens uit de keten hebben een aanzienlijke stijging van de gaskosten van Ethereum (ETH) aan het licht gebracht, waardoor deze naar het hoogste punt in acht maanden zijn gestegen. Ondanks de trage prestaties sinds medio januari heeft Ethereum (ETH) een indrukwekkend herstel doorgemaakt, dat samenvalt met de recente pomp van Bitcoin. ETH werd op 15 januari verhandeld tegen $2.511. Het daalde met 9,1% naar $2.282 op 31 januari. ETH herstelde zich met 9,5% naar $2.501 op 10 februari, voordat het op 16 februari met 12,0% steeg naar $2.803. Het herstel van Ethereum (ETH) vindt plaats tijdens de voorbereidingen om toe te treden tot het ‘Surge’-tijdperk. De upgrade zal helpen knelpunten weg te nemen bij de realisatie van de plannen van Etheruem om een netwerksnelheid van 10.000 transacties per seconde te bereiken. Verbeterde netwerkprestaties zouden ook de ontwikkelingsactiviteit op Ethereum stimuleren. Dit zou de waarde van ETH met 10,9% kunnen doen stijgen tot $3.1103.

Tron onthult plannen om in 2024 te fuseren met Bitcoin DeFi Services

Tron (TRX) is van plan zijn DeFi-diensten een boost te geven door een Bitcoin layer-2-oplossing te lanceren. De oprichter van Tron, Justin Sun, zei dat de nieuwe ontwikkeling de decentralisatie en verwevenheid van verschillende tokentypen zal bevorderen. Bovendien zou het Tron (TRX) rechtstreeks met Bitcoin verbinden, waardoor laatstgenoemde toegang zou krijgen tot meer dan $55 miljard aan liquiditeit. De aankondiging van Tron zou de kick kunnen zijn die nodig is om een TRX-rally vol te houden. TRX werd op 15 januari verhandeld op $0,1087. Op 31 januari sloot de TRX op $0,1122, een stijging met 3,2%. TRX steeg vervolgens met 7,7% naar $0,1209 op 6 februari, gevolgd door een stijging van 12,4% naar $0,1359 op 17 februari. De stablecoin-diensten van Tron (TRX) zouden kunnen groeien dankzij de Bitcoin-integratieplannen. Het is al goed voor 50% van de uitgegeven USDT-tokens. Analisten zeggen dat de integratie van Tron (TRX) met Bitcoin DeFi-diensten de vraag naar altcoins zoals Stacks zou kunnen vergroten. Bovendien zou het de netwerkactiviteit op Tron kunnen stimuleren, waardoor TRX met 33,1% zou stijgen naar $0,1809. De bullishness van Tron zou het tot een van de beste crypto kunnen maken.

NuggetRush kan een nieuwe generatie play-to-earn-hulpprogramma’s inluiden

Play-to-earn-netwerken zijn in ontwikkeling en worden steeds beter in termen van nut en beloningsaanbiedingen voor spelers. NuggetRush (NUGX), een mijnspel dat binnenkort wordt gelanceerd, belichaamt de nieuwe evoluties van gamingnetwerken. Het bevat een mijnlandschap waar gamers hulpbronnen kunnen verzamelen door professionele mijnwerkers met bedrijven te worden. Met het spel kunnen spelers de zakelijke kant van het graven en opgraven van grondstoffen verkennen. Om te slagen bij NuggetRush (NUGX) moet je NFT-middelen verzamelen op opgravingslocaties en deze verkopen op de marktplaats van het spel. Elke keer dat je dit doet, ontvang je geld, NFT-activa en verbeteringen in de mijnbouwefficiëntie. Je kunt NFT’s en gamefondsen onder spelers verkopen, waardoor de tijd die u aan NuggetRush (NUGX) besteedt, wordt omgezet in financiële waarde. Als je extra geluk hebt, vind je RUSHGEMS, zeldzame bezittingen die voor goud kunnen worden ingeruild. De lanceringsdag van NuggetRush (NUGX) in februari komt dichterbij. Er zijn al meer dan 186 miljoen NUGX-tokens verkocht in de presale. De prijs zal binnenkort stijgen ten opzichte van de ronde vijf-waarde van $0,018. Wanneer NUGX na een stijging van 11,1% voor $ 0,020 handelt, wordt het genoteerd. Toch verwachten analisten dat de FOMO rond NUGX zal blijven stijgen naarmate meer gebruikers zich bij het netwerk aansluiten. Bezoek de NuggetRush presale website

The post Ethereum en TRON zien indrukwekkende rally’s, NuggetRush presale overtreft verwachtingen appeared first on CoinJournal.