In het snel evoluerende rijk van cryptocurrencies maakt een nieuwe speler furore: Everlodge (ELDG). Deze snelgroeiende concurrent bevindt zich in de presale fase, maar vertoont potentieel om de dominantie van gevestigde giganten als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) uit te dagen.

Dit artikel gaat dieper in op de opmerkelijke opkomst van Everlodge en onderzoekt of Everlodge alles in zich heeft om de suprematie van de marktleiders te evenaren.

Everlodge’s innovatieve benadering van investeringen in luxe

Everlodge zet een nieuwe trend op het gebied van luxe onroerend goed, waardoor het voor de gemiddelde persoon mogelijk wordt om een belang te hebben in luxe vakantie-eigendommen vanaf slechts $100. Door gebruik te maken van de kracht van NFT’s, die elk een deel van een onroerend goed vertegenwoordigen, ontmantelen ze de al lang bestaande barrières voor elite vastgoedondernemingen.

Alle noodzakelijke juridische en eigendomsgegevens worden zorgvuldig gecodeerd in de metadata van een sterk smart contract. De resulterende digitale tokens worden vervolgens gesegmenteerd zodat geïnteresseerde investeerders kunnen deelnemen aan uitstekende vastgoedkansen zonder een fortuin uit te geven.

Maar er is nog meer. Everlodge is niet zomaar een marktplaats; het fungeert ook als lanceerplatform voor beginnende projectontwikkelaars. Ze kunnen een beroep doen op de gemeenschap en fondsen werven voor hun ambitieuze projecten. Het is een symbiotische opzet: ontwikkelaars krijgen het benodigde kapitaal en gebruikers krijgen een kans op lucratieve early bird-mogelijkheden.

ELDG is de belangrijkste valuta in de wereld van Everlodge. Het dient als de hartslag van het platform. Het vasthouden aan ELDG-tokens biedt een reeks voordelen, zoals handelskortingen en lagere onderhoudskosten. Token staking biedt de mogelijkheid om een consistent maandelijks rendement te behalen, waardoor passief inkomen mogelijk wordt.

De buzz is echt. Momenteel liggen ELDG-tokens voor het grijpen voor slechts $0,23 per stuk in de zesde fase van de presale. Dit percentage zal niet zo blijven, omdat het zal blijven stijgen naarmate meer mensen aan boord stappen.

Zodra de presale eindigt, zal ELDG debuteren op tier-one-beurzen, waardoor de waarde ervan mogelijk wordt gekatapulteerd. Marktgefluister duidt op een kolossale stijging van 30x na het debuut van het token op toonaangevende beurzen.

Voor meer informatie over de Everlodge (ELDG) presale kunnen beleggers de website bezoeken of hier lid worden van de community.

Evaluatie van recente prijsbewegingen van Bitcoin (BTC)

Het traject van Bitcoin is de laatste tijd niets minder dan een achtbaan geweest. Na een veelbelovende start van het jaar nam de cryptocurrency medio augustus een verrassende duik en kelderde van $30.000 naar een zorgwekkende sub-$25.000. De prijs is sindsdien hersteld naar de huidige prijs van $26,3K.

Wat is de oorzaak dat Bitcoin uit de gratie is gevallen? Het overheersende sentiment is een honger naar nieuwe liquiditeit op de Bitcoin-markt. De buzz rond een potentiële Blackrock ETF gaf Bitcoin een kortstondige boost van 20% , maar de onzekerheid rond het oordeel van de SEC heeft de markt in een stilte gelaten.

Alle ogen zijn nu gericht op de verwachte halvering van Bitcoin in 2024. Historisch gezien hebben dergelijke gebeurtenissen het momentum van Bitcoin nieuw leven ingeblazen, maar het cryptorijk blijft inherent onvoorspelbaar. De consensus groeit dat de heropleving van Bitcoin verband houdt met de goedkeuring van de Blackrock Bitcoin ETF.

Nu er geruchten de ronde doen dat een ETF-besluit naar 2024 zou kunnen worden uitgesteld, onderzoeken verschillende Bitcoin-enthousiastelingen andere mogelijkheden. Velen worden aangetrokken door de voorverkoop van Everlodge, omdat ze graag tokens willen bemachtigen nu ze nog betaalbaar zijn.

Ethereum (ETH): prijsweerstanden en netwerkactiviteiten

Ethereum blijft een krachtpatser binnen de DeFi-arena en beschikt over een indrukwekkende Total Value Locked (TVL) van meer dan $20 miljard op verschillende platforms. De fundamentele crypto-rol en de robuuste ontwikkelaarsbronnen onderstrepen de aanhoudende relevantie ervan.

De aantrekkingskracht van Ethereum beperkt zich niet tot individuele beleggers; institutionele grootmachten worden steeds meer beïnvloed door de capaciteiten ervan, vooral op het gebied van de ontwikkeling van slimme contracten.

Er gaat veel ophef rond de potentiële onthulling van een op Ethereum gerichte ETF door Blackrock, die, indien gerealiseerd, Ethereum in de portefeuilles van een breder spectrum van beleggers zou katapulteren, wat aanzienlijke groei zou beloven.

Wat de prijs betreft, worstelt Ethereum echter met uitdagingen. Het weerstandsniveau binnen de bandbreedte van $2.000 tot $2.100 is formidabel gebleken. Door een recente misstap daalde de prijs van Ethereum in slechts één dag met 15%.

In combinatie met deze prijsdaling hebben een daling van de netwerkactiviteit en de angst voor substantiële uitverkoop de onzekerheid over het traject van Ethereum overschaduwd. Dit sentiment wordt onderstreept door een duizelingwekkende daling van 50% in de TVL van Ethereum sinds de piek in 2023 van $32 miljard in april.

Tegen deze achtergrond kijken Ethereum-houders over hun schouders naar Everlodge, een opkomend blockchain-project waarvan het potentieel de dominantie van Ethereum uitdaagt. Terwijl Ethereum in een zeer competitieve sfeer concurreert met andere laag-1-platforms, biedt Everlodge een uniek product op de vastgoedmarkt van $280 biljoen.

The post Everlodge stijgt: kan het de groei van Bitcoin en Ethereum matchen? appeared first on CoinJournal.