Belangrijkste punten

  • FTX kreeg goedkeuring om zijn Grayscale- en Bitwise-trustactiva, ter waarde van bijna $900 miljoen, te verkopen.

  • Beleggers hebben meer Decentraland-, Algorand- en NuggetRush-tokens verzameld vanwege hun explosieve opwaartse potentieel.

  • NuggetRush wordt getipt voor een verhoging van 50x na de lancering.

FTX was een van ‘s werelds grootste handelsplatformen vóór het faillissement in november 2022. In een poging om schuldeisers terug te betalen, kreeg FTX goedkeuring van de rechtbank om bijna $900 miljoen aan Grayscale- en Bitwise-trustactiva te verkopen. Deze toestemming werd gegeven door een document van de faillissementsrechtbank in Delaware dat eind vorige maand werd ingediend.

Te midden hiervan zijn beleggers op zoek naar het volgende token dat omhoogschiet. Klaar voor explosieve groei zijn Decentraland (MANA), Algorand (ALGO) en NuggetRush (NUGX) , waardoor het altcoins zijn om in de gaten te houden. In dit artikel wordt besproken waarom de bovengenoemde tokens de beste tokens zijn om nu in te investeren. Laten we beginnen.

>> Koop NuggetRush nu <<

NuggetRush (NUGX): een mix van meme coins, P2E en GameFi

NuggetRush (NUGX) is hard op weg een favoriet bij beleggers te worden. Deze top-ICO valt op door het enorme groeipotentieel en unieke aanbod. Als gevolg hiervan is er een groeiende belangstelling voor de presale, waarbij investeerders ernaar streven early holders en adopters te worden.

De fascinerende mix van meme coins, play-to-earn (P2E) en GameFi onderscheidt het van velen. Als gevolg hiervan spreekt het investeerders en enthousiastelingen in het cryptolandschap aan, waardoor het klaar is voor explosieve groei.

Als memecoin heeft het tot doel een sterke gemeenschap op te bouwen, die de groei ervan zal stimuleren. Ondertussen belooft het als P2E-game een spannende gameplay-ervaring en zal het spelers belonen voor het spelen van het goudmijnspel.

Het zal echter meer zijn dan alleen een spel. Het is bedoeld om goede doelen te steunen, bijvoorbeeld door bij te dragen aan de verbetering van ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen. Het probeert dit te bereiken door hen een deel van de in-game aankopen en beloningen te geven.

De presale bevindt zich in de beginfase, momenteel in fase drie. Het kost momenteel $0,013 per token en zal naar verwachting tijdens het evenement in waarde stijgen. Volgens analisten zou de prijs na de lancering tot 50x kunnen stijgen, waardoor het de beste nieuwe crypto wordt om nu in te investeren.

>> Koop NuggetRush nu <<

Decentraland (MANA): klaar voor explosieve groei

Decentraland (MANA) is een grote speler in de metaverse crypto-niche. Met het virtual reality-platform kunnen gebruikers inhoud en applicaties creëren, ervaren en er inkomsten mee genereren. Nu de metaverse de sociale interactie en alle aspecten van het leven zal verstoren, is Decentraland gepositioneerd als een goede crypto om te kopen.

Bij de huidige prijs – onder de $0,50 – heeft de koers een aanzienlijk opwaarts potentieel. Verwacht wordt dat de koers vóór eind 2023 een waarde van $0,60 zal bereiken. Nu 2023 een bullmarkt zal worden, lijkt Decentraland klaar voor een opwaarts momentum.

Volgens de voorspellingen van experts zou MANA tijdens de bullmarkt $10,00 kunnen bereiken. Hierdoor zal het zijn hoogste punt ooit van $5,90 overtreffen en nieuwe prijsontdekkingen doen. Op dit moment is het een van de tokens die beleggers steeds vaker aan hun posities toevoegen.

Algorand (ALGO): Positionering voor winst

Een andere token-investeerder die stilletjes aan het accumuleren is Algorand (ALGO). Het is een blockchain-platform dat gedecentraliseerde applicaties (dApps) ondersteunt. Het onderscheidt zich door zijn focus op schaalbaarheid en nieuwe consensusmechanismen (Pure Proof of Stake).

Sinds de lancering is Algorand een populaire bestemming geworden voor gedecentraliseerde financieringsoplossingen (DeFi). Daarom is het token een van de beste altcoins op de markt.

Naast de solide fundamenten is het ook ondergewaardeerd. Dit maakt het een crypto met aanzienlijk groeipotentieel. Daarom hebben beleggers meer Algorand gekocht, in de hoop zichzelf te positioneren voor enorme winsten.

Conclusie

FTX zal zijn Grayscale- en Bitwise-trustactiva verkopen na goedkeuring van de faillissementsrechtbank van Delaware. Naarmate het vertrouwen van investeerders in de crypto-ruimte groeit, verzamelen handelaren meer Decentraland-, Algorand- en NuggetRush-tokens. Ze hebben een uniek aanbod en een aanzienlijk opwaarts potentieel, waardoor ze veelbelovende investeringen zijn.

Bezoek de NuggetRush presale website

The post FTX krijgt goedkeuring om trustactiva te verkopen, tijd om meer MANA, Algorand en NuggetRushte kopen? appeared first on CoinJournal.