• Chancer introduceert op blockchain gebaseerde weddenschappen op basis van een P2P-model

  • Chancer zou kunnen profiteren van een sterke en groeiende gokmarkt, die in 2022 op 81 miljard wordt gewaardeerd

  • Het prijspotentieel voor Chancer is enorm en zou in 2024 en daarna de 1.000% kunnen overschrijden

Heb je er ooit aan gedacht hoeveel potentieel op blockchain gebaseerde weddenschappen hebben? Welnu, alleen al de traditionele mondiale markt voor sportweddenschappen werd in 2022 op 81,03 miljard dollar geschat. De groei van de sector wordt tot 2030 op 9,50% geschat. Deze projectie heeft op blockchain gebaseerde weddenschappen geïnspireerd, waarbij Chancer de eerste is. In wezen is blockchain een van de snelst groeiende sectoren. Chancer heeft het potentieel om het groeipercentage van traditionele weddenschappen te verslaan onder zijn nieuwe model.

Chancer’s presale en wat dit betekent voor investeerders

Voorafgaand aan de lancering van zijn gedecentraliseerde gokplatform verwelkomt Chancer investeerders. Het project lanceerde een presale van het token $CHANCER, waar een enorme vraag naar was. Er is in twee maanden tijd meer dan $1,65 miljoen opgehaald, omdat investeerders groot inzetten op blockchain-weddenschappen.

Beleggers zien het Chancer-token als een kans voor 2023 en daarna. CHANCER zal worden gebruikt om waarde over te dragen via het wedplatform. Mocht Chancer mainstream worden in weddenschappen, dan zal de vraag naar en het gebruik van het token toenemen. Hierdoor zou het token in waarde kunnen stijgen en op de lange termijn duurzame winsten kunnen genereren.

Chancer biedt ook een zeldzame kans voor makers. Gebruikers kunnen hun eigen gokspellen creëren en aanpassen en beloond worden. Het attribuut belichaamt een peer-to-peer-model, waarbij gebruikers Chancer-markten bouwen op basis van voorspellende gebeurtenissen. Dit geeft Chancer meer dan een gebruiksscenario voor weddenschappen en maakt het platform aantrekkelijk voor investeerders. Bovendien kan het token worden ingezet voor beleggers om passief inkomen te verdienen.

Hoe werkt Chancer?

Chancer functioneert als een P2P-model, waarbij gebruikers rechtstreeks met elkaar in verband staan. Bij P2P-weddenschappen bedenken gebruikers wedevenementen en nodigen ze anderen (peers) uit om voor en tegen hen te wedden. Gebruikers kunnen voor elk evenement een Chancer-markt creëren, waardoor de reikwijdte van weddenschappen wordt uitgebreid. Je kunt bijvoorbeeld wedden op een aanstaande marathon, verkiezingen of zelfs weersomstandigheden.

Vervolgens stellen gebruikers regels op voor hun gokmarkt. Ze beslissen ook over de kansen op een succesvolle overwinning tijdens het gokevenement. De flexibiliteit betekent dat gebruikers openstaan voor wat ze kunnen doen, waardoor de beperkingen bij traditionele weddenschappen worden overwonnen.

Op basis van de uitkomsten van het gokevenement kunnen gebruikers winsten claimen met behulp van het Chancer-token. De P2P-relatie wordt beveiligd via een gedecentraliseerd Chancer-ecosysteem. Het systeem garandeert transparantie en vertrouwen voor gokkers en investeerders.

Bovendien biedt Chancer livestreaming met behulp van door Google ondersteunde WebRTC-mogelijkheden. Met deze functies kan de community deelnemen, communiceren en live gameplay-activiteiten bekijken.

Chancer-voorspelling en marktpotentieel

Het is misschien te vroeg om te oordelen over het toekomstige potentieel van Chancer. Omdat het echter het eerste blockchain-gokplatform ter wereld is, is het potentieel enorm. Het platform verandert de manier waarop gokken wordt gedaan en geeft beleggers meer waarde en inkomstenmogelijkheden. Dat maakt Chancer een aantrekkelijke investering, nu en in de toekomst.

Als we het Chancer-token voorspellen, kunnen er in 2024 duurzame winsten worden gerealiseerd. Analisten hebben een prijsstijging tot 1.000% voorspeld. In de toekomst zou de waarde met grotere marges kunnen stijgen, omdat het Chancer-platform getuige is van organisch gebruik.

De prijs van Chancer kan in 2023 wat volatiel zijn vanwege de hoge speculatie. Door de volatiliteit kunnen vroege investeerders profiteren van sterke prijsbewegingen wanneer het token in het derde kwartaal van 2023 wordt genoteerd. Een prijsstijging van maximaal driecijferige percentages moet in 2023 als realistisch worden beschouwd.

Moet je deze week in Chancer beleggen?

De presale van Chancer is snel gegaan en de notering komt dichterbij. Beleggers die het token in de voorverkoop kopen, hebben meer voordeel omdat ze na de notering kunnen profiteren van het koersmomentum. Als zodanig biedt de presale een kans voor beleggers die het rendement willen maximaliseren. Beleggers kunnen het token kopen via ETH, USDT, BNB en BUSD.

The post Geïnspireerd door blockchain-weddenschappen wil Chancer een stempel drukken in 2023 en daarna appeared first on CoinJournal.