Er is een transitie gaande op het gebied van digitale activa nu BorroeFinance ($ROE) , een zich ontwikkelende innovatie, naar voren komt als een strijdende kracht tegen de beste cryptomunten. Ondertussen daalde Ethereum (ETH) na speculaties over een mogelijke vertraging bij de goedkeuring van een spot Ethereum ETF. Decentraland (MANA) daarentegen won aan opwaarts momentum te midden van de toenemende marktvolatiliteit.

Hoe daagt BorroeFinance ($ROE) deze top-altcoins uit? Dat zoeken we uit!

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

BorroeFinance verovert de crypto-ruimte op stormachtige wijze

BorroeFinance ($ROE) is de nieuwe kracht die voor onrust in de crypto-ruimte zorgt. Als dynamische innovatie met opmerkelijke vooruitzichten stromen investeerders massaal het ecosysteem van BorroeFinance binnen, nadat ze getuige waren geweest van de presale groei van $ROE.

Naast de fysieke kenmerken biedt BorroeFinance ($ROE) institutionele beleggers verschillende mogelijkheden om geld te verdienen.

BorroeFinance is een door AI aangedreven financieringsmarktplaats die opereert binnen het gedecentraliseerde financiële landschap met Web3-mogelijkheden. Zijn rol in de DeFi-ruimte maakt het tot een van de beste DeFi-projecten, die rondes maken in de industrie. BorroeFinance helpt moderne makers van inhoud hun toekomstige inkomsten om te zetten in contant geld.

Het biedt een platform waar toekomstige inkomsten worden omgezet in niet-fungibele tokens, die verhandelbaar zijn tegen gereduceerde prijzen op primaire en secundaire markten. Het laatste succes van BorroeFinance is afleesbaar in de voortdurende voorverkoop, waarbij de prijs van $ROE aanzienlijk is gestegen.

Momenteel bereidt $ROE zich voor op een stijging van de prijs in de tweede presale fase van $0,015 naar $0,0175, wat wijst op een potentiële stijging van 16,6%.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

SEC kan de goedkeuring van Spot Ethereum ETF uitstellen vanwege de zaak van Binance

Op 26 november uitte Andrei Jikh, een bekende YouTuber en prominent figuur in de financiële wereld, zijn perceptie van de Binance-tragedie bij het goedkeuren van een plek in Ethereum ETF.

Andrei herhaalde het nieuws, verwijzend naar de deal die Changpeng Zhao, de ex-CEO van Binance, sloot met het Amerikaanse ministerie van Justitie, waarbij een boete van 4,3 miljard dollar en zijn ontslag betrokken waren. De kwestie heeft geleid tot overweldigend uiteenlopende standpunten van deelnemers uit de sector.

Andrei verklaarde een positieve toekomst voor ETH en benadrukte de uiteindelijke goedkeuring van de langverwachte spot Ethereum ETF.

Hij merkte echter op dat het proces nu langer kan duren, omdat de Amerikaanse regering stappen zet om eerder gepleegde misdaden met betrekking tot cryptocurrencies aan het licht te brengen via de faillissement van Binance. Andrei raadde aan om persoonlijke bezittingen bij Binance weg te halen totdat de situatie voorbij is.

Ondertussen is Ethereum (ETH) gedurende de week gestaag gestegen, van $2011 naar $2048. Op basis van deze cijfers komt het winstpercentage op de Ethereum (ETH)-prijs neer op 1,82%. Experts deelden binnenkort voorspellingen over Ethereum (ETH).

Toen ETH onlangs het niveau rond $2.000 doorbrak , beweerden experts dat deze stap ETH binnenkort naar $2.400 zou kunnen verhogen. Om dit prijsniveau te bereiken is een stijging van de prijs van ETH met 17,1% nodig. Ethereum (ETH) wisselt handen uit voor $2.048.

Decentraland steeg 23% ondanks volatiele markt

Decentraland (MANA) verscheen opnieuw onder de radar nadat een cryptogebruiker in november de aandacht vestigde op de stealth-groei. In het bijzonder benadrukte Kevin Cryptonomist, een cryptocurrency-analist, de indrukwekkende groei van het metaverse token in november, ondanks dat het zich in een schijnbaar passieve fase bevond.

Kevin legde de prijsontwikkeling van Decentraland (MANA) vast in een post op 25 november.

Hij merkte op dat Decentraland (MANA) in november 23,03% had gewonnen. Gedurende deze periode steeg MANA van $0,363 naar $0,447. Deze prijsstijging vond plaats te midden van de woedende volatiliteit op de cryptomarkt.

Als gevolg van deze volatiliteit gaan experts ervan uit dat MANA moeilijkheden kan ondervinden nu de onzekerheid rond Decentraland heerst. Ze verwachten echter dat MANA tegen 30 november de $0,48 zal bereiken. Als dit prijsniveau wordt bereikt, zou Decentraland (MANA) met 7,38% kunnen groeien ten opzichte van $0,447.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek de BorroeFinance presale| Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter

The post Getijden veranderen in crypto: baanbrekende kracht daagt gevestigde reuzen uit appeared first on CoinJournal.