Belangrijkste punten

  • Grayscale heeft een aanvraag ingediend om zijn Ethereum Trust om te zetten in een spot ETH exchange-traded fund (ETF).

  • De presale van Shiba Memu heeft nu officieel de grens van $3,5 miljoen overschreden.

De cryptomarkt heeft de afgelopen uren ondermaats gepresteerd, maar dat heeft de interesse van investeerders in verschillende cryptoprojecten niet stopgezet. De presale van Shiba Memu heeft nu officieel de grens van $3,5 miljoen overschreden en het team is dicht bij het bereiken van het doel voor deze ronde.

Grayscale zet opnieuw een gedurfde stap in de markt

Grayscale Investments heeft een paar uur geleden aangekondigd dat het samenwerkt met NYSE Arca om goedkeuring aan te vragen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om de Grayscale Ethereum Trust (ETHE) om te zetten in een spot ethereum ETF.

Op dit moment is de Ethereum Trust van het bedrijf het grootste Ether-beleggingsproduct ter wereld, met bijna $5 miljard aan beheerd vermogen. Grayscale heeft een soortgelijke stap gezet met zijn Bitcoin Trust-product en wacht nu op de goedkeuring van de SEC om het om te zetten in een spot Bitcoin ETF.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een meme-coin project dat ondanks de huidige marktomstandigheden interesse blijft genereren. De presale heeft de grens van $3,5 miljoen overschreden, nadat er de afgelopen twee weken ruim $500.000 aan was toegevoegd.

Het is een meme-tokenproject dat een platform zal ontwikkelen om de krachten van AI en blockchain-technologie te benutten om een onstuitbare, volledig zelfvoorzienende marketingkrachtcentrale te creëren.

Het team legde uit dat Shiba Memu het werk van talloze marketingbureaus zou verzorgen. De AI op het platform betekent dat Shiba Memu 24/7 zal werken om spannende inhoud te genereren om bedrijven en individuen te helpen hun producten en diensten op de markt te brengen.

Shiba Memu wordt gelanceerd als een meme-project omdat het wil profiteren van de recente populariteit van meme-munten. In de afgelopen drie jaar is de marktkapitalisatie van meme-munten gegroeid van vrijwel $0 naar de grens van $20 miljard in 2022.

Shiba Memu probeert echter anders te zijn dan andere meme-coin in de zin dat het een real-world use case heeft. Shiba Memu heeft utility en zal echte problemen voor bedrijven en individuen oplossen.

Volgens de whitepaper van het team zal Shiba Memu komen met zelfvoorzienende marketingfuncties, mogelijk gemaakt door AI. Het platform zal zijn eigen marketingstrategieën ontwikkelen, zijn eigen PR schrijven en zichzelf promoten in relevante forums en sociale netwerken.

Om te beginnen zal Shiba Memu opereren op twee grote blockchains, Ethereum en BNB Chain

De presale van Shiba Memu bedraagt meer dan $3,5 miljoen

De presale van Shiba Memu heeft nu officieel de grens van $3,5 miljoen overschreden, aangezien investeerders interesse blijven tonen in het project. Het project heeft in twee weken tijd meer dan $500.000 opgehaald, wat wijst op een sterke waardepropositie onder investeerders.

Het team heeft altijd volgehouden dat het ingezamelde geld in de verschillende presale rondes zou worden gebruikt voor de ontwikkeling van enkele Shiba Memu-producten. De Shiba Memu AI-technologie zou de belangrijkste ontvanger zijn van het geld dat wordt gegenereerd uit de voorverkoopevenementen, aangezien dit het primaire product van het platform is.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Investeren in Shiba Memu voordat deze presale fase eindigt?

De cryptomarkt is de afgelopen weken onrustig geweest, maar dat heeft niet geresulteerd in een afname van de interesse van Shiba Memu. De presale van het project blijft interesse wekken bij investeerders dankzij de waardepropositie.

Terwijl investeerders zich voorbereiden op de volgende halvering van Bitcoin in 2024, zijn ze op zoek naar een aantal spannende projecten. Shiba Memu zou een van de projecten kunnen zijn die kunnen profiteren van de volgende bullish cyclus.

Marktanalisten verwachten nu dat Bitcoin en andere cryptocurrencies de komende maanden zullen stijgen. SHMU zou een grote winnaar kunnen zijn dankzij zijn waardepropositie voor investeerders en gebruikers. De toon zou hoger kunnen worden zodra het project van start gaat en het token op crypto-beurzen wordt genoteerd.

The post Grayscale zet Ethereum Trust om in spot ETH ETF: zal dat de institutionele interesse in altcoins vergroten? appeared first on CoinJournal.