• Radix werkt samen met Hacken voor verbeterde ecosysteembeveiliging.
  • Shiba Memu, een uniek AI-gestuurd meme-token, zorgt voor een revolutie in marketing en interactie.
  • De routekaart van Shiba Memu omvat een voortdurende presale, gecentraliseerde beursnoteringen, AI-marketingdashboards en integratie met gedecentraliseerde apps.

In een stap gericht op het versterken van de veiligheid van zijn ecosysteem, is Radix, een laag-1 smart contractplatform, een partnerschap aangegaan met Hacken, een vertrouwde blockchain-beveiligingsauditor. Hacken zal nu de rol op zich nemen van de primaire beveiligingscode-auditor voor projecten die op het Radix-platform draaien.

Radix, bekend om zijn full-stack-mogelijkheden en laag-1 smart contract-platform, is een baanbrekend platform waarmee ontwikkelaars en gebruikers via gedecentraliseerde applicaties (dapps ) met Web3 en gedecentraliseerde financiën (DeFi ) kunnen werken. De kern van het aanbod van Radix is de programmeertaal Scrypto, die de creatie en uitvoering van smart contracts stroomlijnt.

Verbetering van de veiligheid in het Radix ecosysteem

Hacken brengt een team van meer dan 60 cybersecurity-experts en een bloeiende gemeenschap van white hat-hackers en beveiligingsonderzoekers aan tafel. Deze experts zijn goed thuis in de unieke Scrypto-programmeertaal die specifiek is voor het Radix-netwerk en hebben zich verdiept in de technische complexiteit van de Radix-uitvoeringsomgeving, het consensusalgoritme en het bredere netwerkecosysteem.

Piers Ridyard, de CEO van RDX Works, sprak zijn tevredenheid uit over de samenwerking en verklaarde dat ze ongelooflijk onder de indruk zijn van Hacken’s professionele aanpak, diepgaande technische competentie en uitgebreid auditproces. Hij voegde er ook aan toe dat Radix, als nieuwe technologiestapel met een nieuwe codeertaal en uitvoeringsomgeving, grondig onderzoek vereist.

Dit partnerschap is gericht op het uitvoeren van grondige code-audits die zullen dienen om de veiligheid van het Radix-ecosysteem te versterken, met name de verschillende dapps die op het platform opereren. Hoewel het misschien geen absolute veiligheidsgarantie biedt, zullen de audits ongetwijfeld de robuustheid van deze gedecentraliseerde applicaties vergroten, waardoor meer vertrouwen bij de gebruikers ontstaat.

De prijs van het Radix (XRD)-token steeg kortstondig en bereikte een hoogtepunt van $0,0458 onmiddellijk nadat het partnerschapsnieuws bekend werd, maar was op het moment van schrijven teruggevallen naar $0,04414.

Shiba Memu: een door AI aangedreven memetoken

Terwijl Redix de veiligheid van zijn ecosysteem probeert te verbeteren door middel van samenwerking, creëert een opkomende speler in de cryptocurrency-arena, Shiba MemuShiba Memu, opwinding met zijn innovatieve benadering van marketing en promotie.

In tegenstelling tot de meeste meme-tokens die sterk afhankelijk zijn van door mensen geleide marketinginspanningen, is Shiba Memu een pionier in het gebruik van AI-technologie om zijn marketingstrategieën aan te sturen. Deze unieke aanpak onderscheidt het als een aantrekkelijke investeringsoptie.

Het token wordt beschreven als een showstopper die het werk van meerdere marketingbureaus kan uitvoeren. Het monitort en identificeert voortdurend de meest veelbelovende ontwikkelingen op het gebied van creatief adverteren, en niet alleen tijdens reguliere werkuren, maar 24 uur per dag.

Dankzij de innovatieve marketingmogelijkheden van Shiba Memu, mogelijk gemaakt door AI-technologie, kan het bedrijf marketingstrategieën ontwikkelen, persberichten schrijven en zichzelf promoten op verschillende online forums en sociale netwerken. Deze zelfvoorziening onderscheidt Shiba Memu van traditionele meme-tokens.

De AI-marketingstrategieën van Shiba Memu

De kern van de strategie van Shiba Memu ligt in de AI-gestuurde aanpak om een schat aan inhoud te genereren. Het token is van plan inhoud te publiceren op een breed scala aan platforms, waaronder forums en sociale media.

Bovendien zal het de prestaties van zijn marketinginspanningen nauwgezet monitoren en analyseren, en realtime aanpassingen doorvoeren om de resultaten te optimaliseren. Deze flexibele aanpak weerspiegelt de principes die zijn uiteengezet in ‘The Art of War’.

De AI-technologie van Shiba Memu gaat een stap verder door directe interactie met gebruikers mogelijk te maken via een speciaal dashboard. Gebruikers kunnen met de AI communiceren, feedback geven, suggesties doen en vragen stellen. Deze unieke functie biedt een directe communicatielijn met het door AI aangedreven marketinggenie van Shiba Memu.

Shiba Memu presale en toekomstperspectieven

Het Shiba Memu-project voorziet in aanzienlijke groei en potentieel. Het team streeft ernaar langetermijninvesteringsmogelijkheden voor houders te bieden en tegelijkertijd aantrekkelijke rendementen voor daghandelaren te bieden. Het project is gericht op het creëren van virale inhoud en het bereiken van ongekende successen op de cryptomarkt.

Het token van het project werd gelanceerd op de Ethereum-blockchain, waarbij 85% van het totale tokenaanbod ter beschikking werd gesteld aan de gemeenschap tijdens de lopende Shiba Memu presale.

In het eerste kwartaal van 2024 is Shiba Memu van plan zijn oorspronkelijke token op grote gecentraliseerde beurzen te noteren, waardoor de liquiditeit en toegankelijkheid voor gebruikers en investeerders wordt vergroot.

In het tweede kwartaal van 2024 zal de ontwikkeling plaatsvinden van een AI-marketingdashboard dat zichtbaar is voor gebruikers. Machine learning-algoritmen zullen ook worden geïntegreerd om succesvolle marketingstrategieën te analyseren. Het AI-marketingdashboard zal in het derde kwartaal van 2024 voor de gemeenschap worden gelanceerd, waardoor gebruikers met de AI kunnen communiceren, suggesties kunnen geven en kunnen integreren met sociale-mediaplatforms voor marketingactiviteiten.

In het vierde kwartaal van 2024 is Shiba Memu van plan zijn marketinginspanningen uit te breiden naar nieuwe markten en gemeenschappen. Het project zal ook samenwerken met influencers en makers van inhoud om het merk te promoten voordat het in het eerste kwartaal van 2025 wordt geïntegreerd met gedecentraliseerde applicaties.

Conclusie

De samenwerking tussen Radix en Hacken is bedoeld om de veiligheid van het Radix-ecosysteem te verbeteren en vertrouwen te wekken bij gebruikers en ontwikkelaars.

Tegelijkertijd wil Shiba Memu, met zijn baanbrekende gebruik van AI-technologie voor marketing, een belangrijke stempel drukken op de wereld van cryptocurrency. Beide initiatieven vertegenwoordigen innovatieve benaderingen in hun respectievelijke domeinen en laten de voortdurende evolutie en diversificatie binnen de crypto-ruimte zien.

The post Hacken en Radix werken samen om beveiliging te verbeteren, Shiba Memu presale bereikt $3,7 miljoen appeared first on CoinJournal.