De recente stijging van Bitcoin heeft nieuwe hoogtepunten rond de $43.000 bereikt en heeft tot opwinding geleid, omdat het niveaus overtreft die we sinds de bearmarkt van 2022 niet meer hebben gezien.

Aangezien institutionele voorspellingen wijzen op een potentiële stijging in 2024, aangedreven door de halvering van Bitcoin en de verwachte renteverlagingen, is BorroeFinance ($ROE) een topcrypto om in te investeren. Het project is een pionier met een transformatieve benadering van het genereren van inkomsten in de Web3-ruimte.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

Halving van Bitcoin en renteverlagingen van de Fed beïnvloeden de prijs

Het Global Research-team van de Bank of America voorspelde in hun onlangs gepubliceerde marktvooruitzichten voor 2024 een voortzetting van de desinflatie en renteverlagingen halverwege het jaar door zowel de Federal Reserve als de Europese Centrale Bank.

Dit komt overeen met eerdere voorspellingen van het in Zwitserland gevestigde UBS, die tegen mei 2024 een “zinvolle verlaging van de Federal Funds Rate” suggereerden.

De samenloop van de halvering van Bitcoin in april 2024 en mogelijke renteverlagingen door de Fed creëren een dynamisch economisch landschap.

Uit het onderzoeksrapport van Glassnode blijkt dat een record van 70% van het circulerende Bitcoin-aanbod een jaar of langer inactief is, wat wijst op een sterke betrokkenheid van langetermijnhouders om de vlaggenschip-crypto vast te houden.

Bovendien wordt momenteel 83% van het BTC-aanbod winstgevend gehouden, wat aanbodbeperkende factoren oplevert in combinatie met de halving.

Matt Weller van Forex.com benadrukt de impact van een lager aanbod en stelt: “Met een lager aanbod op de markt is er slechts een kleine stijging in de vraag nodig – zoals wat we hebben gezien bij speculatie rond de ETF – om de prijzen op een bepaald moment hoger te drijven in snel tempo.”

Glassnode’s inzichten over de Bitcoin-aanbodschok en de institutionele vraag

De voorspellingen van Glassnode voegen een nieuwe laag toe aan de vraag- en aanboddynamiek. Er wordt een potentiële stijging van de institutionele vraag met $70 miljard verwacht nadat de SEC een Bitcoin ETF-product voor gereguleerde beleggers heeft goedgekeurd.

Dit komt overeen met het verhaal dat instellingen Bitcoin steeds meer erkennen als een waardevolle activaklasse, evenals individuen die op zoek zijn naar manieren om in cryptocurrency te komen.

Gecombineerd met lagere financieringskosten als gevolg van renteverlagingen door de Fed, is de weg vrijgemaakt voor een potentiële perfecte storm in 2024. De wisselwerking tussen een verminderd aanbod, een grotere vraag en institutionele betrokkenheid zou de weg kunnen vrijmaken voor de aanzienlijke prijsstijging waar veel analisten voorzichtig op anticiperen. het komende kwartaal.

BorroeFinance ($ROE): een revolutie in het genereren van inkomsten via Web3

Terwijl Bitcoin in de schijnwerpers staat, de beste crypto om te kopen, krijgt BorroeFinance ($ROE) aanzienlijke aandacht in het Web3-landschap. Als een van de beste DeFi-projecten maakt BorroeFinance gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie en positioneert zichzelf als een transformerende kracht in de manier waarop bedrijven inkomsten genereren in de Web3-sector.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

Het voordeel van BorroeFinance

$ROE fungeert als het native token voor BorroeFinance en werkt op de Polygon-blockchain als een deflatoir token. Het platform verbindt investeerders met bedrijven en makers van inhoud, waarbij gebruik wordt gemaakt van AI om risico’s te beoordelen en investeerders te matchen met compatibele kansen.

Met name vergemakkelijkt BorroeFinance het genereren van inkomsten voor Web3-bedrijven en makers van inhoud door hen toekomstige inkomsten vooraf te laten verkopen via niet-fungibele tokens.

BorroeFinance sluit zich aan bij de fundamentele principes van Web3 en benadrukt inclusiviteit, transparantie en decentralisatie. Dit platform richt zich op een breed scala aan deelnemers, waaronder makers van inhoud, beïnvloeders van sociale media en anderen die op abonnementen gebaseerde inhoudsdiensten aanbieden.

Blockchain-technologie garandeert de integriteit van alle transacties binnen het netwerk en biedt gebruikers een veilige en traceerbare omgeving.

De $ROE presale: een sleutel tot financiële onafhankelijkheid

Investeerders die op zoek zijn naar projecten met het potentieel voor financiële onafhankelijkheid richten hun aandacht op BorroeFinance. De voortdurende $ROE presale heeft aanzienlijk succes opgeleverd.

In de huidige fase 3 is de $ROE altcoin-prijs vastgesteld op $0,0175 per token. Tot nu toe onderstreept het succes van de cryptocurrency ICO van BorroeFinance, waar vroege investeerders al aanzienlijke rendementen hebben behaald, de interesse van de markt in dit innovatieve Web3-project.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek de presale van BorroeFinance| Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter

The post Instellingen benadrukken twee sleutelfactoren voor de prijsstijging van Bitcoin (BTC) in 2024 en het succes van de BorroeFinance presale appeared first on CoinJournal.