• IOTA brak boven een sleutelniveau na nieuws over de DLT-stichting ter waarde van $100 miljoen.
  • De presale prijs van Everlodge is gestegen naar $0,025 en zal naar verwachting $0,035 bedragen tegen de tijd dat het wordt gelanceerd.
  • Tegen de tijd dat ELDG op grote beurzen wordt gelanceerd, zou de waarde ervan 280% hoger kunnen zijn dan de initiële prijs van $0,01

De prijs van IOTA (IOTA) steeg tot boven de $0,28, het hoogste niveau sinds begin oktober 2022. Ondertussen is het positieve sentiment op de cryptomarkt doorgedrongen tot Everlodge (ELDG). Is dit het moment, nu het bullish momentum de IOTA- en andere cryptoprijzen waarschijnlijk zal doen stijgen, om de portefeuille te diversifiëren?

We werpen een blik op de potentiële prijsprestaties van IOTA en waarom fractionele investeringen op de blockchain vandaag de dag een van de populairste trends zijn – waarbij Everlodge gepositioneerd is om de belangrijkste speler te zijn in de snel stijgende vastgoedbeleggingssector.

IOTA’s belangrijkste lancering van de DLT Foundation

IOTA (IOTA) is een gedistribueerd grootboek, waarvan de eigen munt wordt gebruikt als transactie-eenheid. Hoewel het een peer-to-peer-netwerk beheert, is het geen blockchain. Het gedistribueerde grootboek heet Tangle en maakt gebruik van de Directed Acyclic Graph (DAG) -technologie.

Hoewel het netwerk sinds zijn vroege doorbraak in het ecosysteem is achtergebleven, zorgen de recente bullish ontwikkelingen ervoor dat analisten op hun hoede zijn en beleggers geïnteresseerd zijn.

Dit omvat de onthulling van ShimmerEVM, de Ethereum-compatibele blockchain die smart contracts ondersteunt en ervoor zorgt dat dApps die niet mogelijk zijn op IOTA, op het mainnet kunnen worden ingezet.

Het laatste bullish nieuws kwam op 29 november, toen de IOTA Foundation aankondigde dat zij de registratie voor een ecosysteemstichting had veiliggesteld. De IOTA Ecosystem DLT Foundation is de eerste hiervan in Abu Dhabi en zal de groei en adoptie van IOTA in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) ondersteunen.

Deze onderneming zal worden aangedreven door een financiering van $100 miljoen, betaald in de native tokens. Kan dit nieuws de prijs helpen?

IOTA prijsvoorspelling: kunnen bulls $0,30 opnieuw testen

IOTA heeft een deel van de winst van woensdag gecompenseerd en handelde naar ongeveer $0,23. Het native token van het permissieloze gedistribueerde grootboektechnologieplatform blijft echter boven het belangrijkste technische niveau van $0,20 na het printen van verticale winsten van meer dan 50%.

IOTA-prijs op de wekelijkse grafiek

Nu de stichting IOTA-tokens gaat gebruiken in haar activiteiten en haar zoektocht om het DLT-ecosysteem te laten groeien, is het waarschijnlijke scenario dat de digitale activa onder toenemende koopdruk komen te staan.

Als de bulls boven de $0,20 blijven, zou een herstel naar de intraday highs dit token perfect kunnen maken voor een hertest van $0,30. Daarboven zou het eerste grote weerstandsgebied $0,36 kunnen bedragen, een afwijzingspunt in juni en augustus 2022.

Ondanks deze vooruitzichten bevindt IOTA zich echter nog steeds in een neerwaartse langetermijntrend. De waarde van de munt heeft geen bullish trend meer gekend sinds de duik van $2,00 in augustus 2021. Het hoogste punt ooit was $5,25, bereikt in december 2017.

Everlodge – fractionele vastgoedinvestering op de blockchain

De investeringswereld groeit snel, en nergens meer dan op het gebied van blockchain-technologie. Everlodge probeert deze realiteit naar crypto-investeerders te brengen met de eerste vastgoedmarktplaats voor fractioneel eigendom van huizen, hotels en luxe villa’s.

Door gebruik te maken van blockchain-, timeshare- en non-fungible token (NFT)-technologie brengt dit platform investeringen in ‘AirBnb’-stijl naar Web3.

Een luxe villa op een chique locatie kan bijvoorbeeld worden gedigitaliseerd, waarbij titels en akten via smart contracts op de blockchain worden vastgelegd. Vervolgens wordt een NFT van het onroerend goed geslagen en gefractioneerd om kleine aankopen voor investeerders mogelijk te maken. Deze zijn mogelijk via het ELDG-token.

Wanneer dit project wordt gelanceerd, zal het een marktplaats, Launchpad en uitleenplatform omvatten.

De prijs van Everlodge (ELDG) zal naar verwachting met 280% stijgen tijdens de presale

Het innovatieve project van Everlodge zou een enorme kans kunnen zijn, nu de mondiale vastgoedmarkt wordt geschat op ruim $280 biljoen en de horeca alleen al op meer dan $4,5 biljoen (vanaf 2022).

ELDG is een op Ethereum gebaseerd token dat de betalingsvaluta van het Everlodge-ecosysteem zal zijn. Het zal een totaal vast aanbod van 800 miljoen tokens hebben. Houders zullen genieten van bonussen, kortingen op handelskosten en inzetbeloningen. Het project belooft ook een compleet pakket te bieden in termen van waar een investeerder van kan genieten, en dat blijkt uit de presale.

Er zullen in de presale in totaal 480 miljoen tokens worden aangeboden, met een fondsenwervingsdoel van $12 miljoen.

Na lancering met de initiële prijs van $0,01 is de waarde van het token met 150% gestegen tot $0,025. Deze prijs zal naar verwachting $0,035 bereiken, wat mogelijk een rendement van 280% oplevert voor vroege vogels. Dit zijn echter slechts papieren winsten, aangezien investeerders hun tokens pas zullen claimen wanneer het project officieel van start gaat.

Lees hier meer over Everlodge (ELDG).

The post IOTA mikt op $0,3 na bullish DLT-nieuws, investeerders diversifiëren met Everlodge (ELDG) appeared first on CoinJournal.