De prijzen van cryptocurrency zijn de laatste tijd in een sterke bull run terechtgekomen, daarbij geholpen door talrijke katalysatoren in de sector. Na een daling tot $15.000 in 2022 handelt Bitcoin comfortabel boven de $52.000. Ethereum is gestegen naar $2.800, terwijl andere tokens zoals Avalanche en Solana de afgelopen maanden meer dan verdubbeld zijn.

Bitcoin Dogs haalt miljoenen op

Deze crypto-bullrun en de voortdurende beweging in de Fear & Greed-index verklaren waarom Bitcoin Dogs aan populariteit wint. Het token heeft in minder dan drie dagen ruim $1,6 miljoen opgehaald bij investeerders, waardoor het een van de snelstgroeiende tokens ter wereld is. Je kunt het $ODOG-token hier kopen.

Er zijn nog een paar redenen waarom Bitcoin Dogs aantrekkelijk wordt onder investeerders. Ten eerste worden veel handelaren vanwege de naam tot het token aangetrokken. In de meeste gevallen doen crypto-tokens met de naam Bitcoin het meestal goed. Het heeft ook de naam Dogs, die wordt geassocieerd met verschillende tokens met een hondenthema, zoals Shiba Inu en Dogecoin.

Ten tweede is het een enorme innovatie sinds het de eerste Initial Coin Offer (ICO) in de blockchain van Bitcoin is geworden. Dit betekent dat het de toon zou kunnen zetten voor de toekomst van het Bitcoin-ecosysteem, waar steeds meer vraag naar is.

Ten derde, en in lijn met het tweede punt, doet Bitcoin Dogs het goed nu de vraag naar het ecosysteem stijgt. Uit gegevens verzameld door DeFi Llama blijkt dat Bitcoin een van de grootste netwerken in de sector is geworden met meer dan $1,32 miljard aan activa. De meest opvallende spelers in het ecosysteem zijn Merlins Seal, Lightning Network, ThorChain, BiFi en ckBTC.

Bitcoin heeft ook marktaandeel gewonnen in de NFT-industrie, waar Ordinals de best verkochte activa in de industrie zijn geworden.

Er zijn nog andere redenen voor deze prestaties, zoals de groeiende vraag naar op Bitcoin gerichte activa zoals Nervos Network, Internet Computer en Stacks.

Wat is Bitcoin Dogs?

Volgens de whitepaper is Bitcoin Dogs een nieuwe cryptocurrency die tot doel heeft het veilige ecosysteem van Bitcoin te benutten. Het zal een verzameling van 10.000 NFT’s op Ordinals hebben. De ontwikkelaars streven ernaar dat deze collectie het lot van de slinkende NFT-markt nieuw leven zal inblazen.

Het zal ook een spel met blockchain-functionaliteit hebben, waarbij mensen na het winnen $ODOG-tokens kunnen verdienen. Het hoopt te profiteren van een sector die naar verwachting de komende jaren miljarden dollars zal genereren.

Dit alles zal mogelijk worden gemaakt door het $ODOG-token, waarvan de ontwikkelaars hopen dat het een topcryptocurrency op de markt zal worden.

Is het dus veilig om in Bitcoin Dogs te investeren? Zoals bij alle cryptocurrencies bestaat er een groot risico bij het investeren in een crypto-token tijdens de presale ervan. Daarom moet je alleen geld beleggen dat je gemakkelijk kunt missen.

The post Is Bitcoin Dogs een goede investering in deze crypto-bullrun? appeared first on CoinJournal.