• Chancer wil de reguliere gokmarkt naar de blockchain brengen.

  • Er is veel vraag naar P2P-weddenschappen, aangezien de presale $1,4 miljoen opbrengt

  • Chancer heeft een enorm potentieel na de notering en zou meer kunnen stijgen nadat het platform is gelanceerd

Blockchain infiltreert snel in traditionele sectoren. De industrie voor gokken is daar een van, waarbij Chancer stappen onderneemt om de voorspellende markt naar de blockchain te brengen. Met Chancer kunnen gebruikers wedden op een volledig gedecentraliseerd ecosysteem dat wordt aangedreven door een crypto-token. Sinds de lancering van de presale hebben investeerders voor meer dan $1,43 aan tokens gekocht. Maar is Chancer het waard om vóór de aanbieding in de presale te kopen?

Hoe Chancer werkt

Chancer is bedacht met het motto “Your Game, Your Rules, Your Odds.” Dat verklaart deels hoe het platform werkt.

Met Chancer kunnen gebruikers het gokspel dicteren. Gebruikers kunnen bepalen waarop ze willen wedden, van reguliere evenementen zoals voetbal tot sociale evenementen. Er is geen limiet aan waar gebruikers op kunnen wedden, waardoor Chancer een game-changer is in nieuwe gokervaringen.

Om te wedden, creëren gebruikers een peer-to-peer Chancer-markt via het gedecentraliseerde ecosysteem. Gebruikers kunnen anderen (peers) uitnodigen op hun markten.

Eenmaal gemaakt, ontwikkelen gebruikers regels die hun P2P-wedmarkt zullen beheersen. Ze bepalen ook de kans om winst te claimen.

Het P2P-model van Chancer is uniek ten opzichte van de reguliere gokplatforms. Gebruikers zijn niet beperkt tot wat bookmakers bieden. Dit aspect zal naar verwachting onbeperkte gokmogelijkheden opleveren en nieuwe gebruikers aantrekken. De revolutionaire features verklaren de snelle presale van het token.

Wat is de waardepropositie van Chancer?

Weddenschappen zijn wereldwijd een van de snelst groeiende en populairste sectoren. Door het naar de blockchain te brengen, heeft Chancer een enorm potentieel om onbeperkt gebruik te vinden. Gebruikers hoeven zich niet te wenden tot hun lokale of bookmaker-valuta om te wedden en winsten te claimen. Dit doen ze met het Chancer-token. Dit betekent dat het potentieel voor het token om omhoog te schieten hoog is naarmate de vraag toeneemt, wat rendement oplevert.

Het bezitten van Chancer is ook een kans om beloningen te verdienen door middel van marketmaking. Gebruikers worden beloond voor het creëren van de P2P-markten. Het native token kan ook worden ingezet voor passieve inkomsten. Degenen die graag het woord over Chancer verspreiden, worden beloond voor hun inspanningen via een Share2Earn-functie.

Wedden hoeft ook niet saai te zijn. Chancer beschikt over real-time of live streaming-mogelijkheden via P2P-markten. Dit is een goede manier om deel te nemen aan weddenschappen in iemands gokcycli en om plezier te hebben.

Chancer prijspotentieel en voorspelling voor 2023 en 2024

De magie van het creëren van een gokmarkt via Chancer geeft het token veel potentieel. Analisten hebben het token geprezen als een investering van 10x, wat realistisch en haalbaar is.

Op basis van de roadmap van het project zal Chancer in het derde kwartaal van 2023 op Uniswap worden genoteerd. Het bedrijf streeft naar minimaal twee CEX-noteringen in het kwartaal. De aanbieding opent het token voor meer aankopen en ontgrendelt waarde. Het betekent dat de waarde van Chancer dan zou kunnen gaan stijgen.

Maar vanuit een prudentieel perspectief zou de waarde van Chancer in 2024 met 1.000% kunnen stijgen of in de toekomst meer. Dit is nadat het hoofdplatform is gelanceerd en de waarde wordt ontgrendeld door organisch gebruik in plaats van door speculatie. Voor 2023 zouden beleggers genoegen moeten nemen met verhogingen van 100% of meer. Een waardestijging van 10x zou op korte termijn te ambitieus kunnen zijn.

Is het het juiste moment om het Chancer-token te kopen?

Er is een duidelijke verwachting dat Chancer de markten zal verrassen, gezien de succesvolle voorverkoop. De prijs zal klaar zijn om op te stijgen wanneer het token in het derde kwartaal wordt vermeld. Beleggers die de presale missen, moeten het token tegen een hogere prijs op beurzen kopen.

Het kopen van het token in de presale is voordelig omdat de prijs van de token laag is. Terwijl Chancer de presale bijvoorbeeld begon met $0,01, wordt het token nu verhandeld voor $0,011. Dat maakt het de moeite waard om het nu te kopen in plaats van later.

The post Is Chancer een winstgevende weddenschap in 2023 en 2024? appeared first on CoinJournal.