• Shiba Memu brengt AI naar de memesector, waardoor deze het potentieel krijgt om duurzaam te worden.

  • Beleggers hebben voor meer dan $3,4 miljoen aan Shiba Memu gekocht als beleggersrente op Shiba Inu.

  • Shiba Memu zou kunnen profiteren van AI en meme-manie om de prijsontwikkelingen van sectorgenoten te volgen.

Meme-cryptocurrencies zijn een opwindende activaklasse. De interesse vloeit voort uit het vermogen om in korte tijd een rendement van drie of meer cijfers te behalen. Shiba Inu, een van de toonaangevende meme-cryptocurrencies, wordt de laatste tijd steeds meer whales gekocht. Omgekeerd heeft Shiba Memu (SHMU), een meme-token in de presale, ook geprofiteerd van de meme-manie. Investeerders hebben ruim 3,4 miljoen dollar gekocht, vertrouwend op de vooruitzichten van een disruptief AI-memeproject.

Suggereert de aankoop van Shiba Inu dat er een rally op komst is?

De transactiewaarde van Shiba Inu overschreed op 21 september de grens van $47 miljoen. De enorme aankoop viel samen met de stabilisatie van de prijs van Shiba Inu boven $0,000007. Hoewel er tot nu toe geen bullish signalen zijn geregistreerd, duidt de aankoop erop dat de verkoopdruk laag is. Bijgevolg zou er een prijsherstel in het verschiet kunnen liggen naarmate het risicosentiment verbetert.

Over het geheel genomen impliceert de interesse van Shiba Inu een sterk geloof in meme-crypto-investeringen. De markt voor de memesector is gegroeid van $0 begin 2020 naar een marktkapitalisatie van meer dan 20 miljard dollar. Vanwege het groeipotentieel is de zoektocht naar hoogwaardige memeprojecten begonnen. Een potentiële rally in Shiba Inu zou het sentiment kunnen stimuleren en ten goede kunnen komen aan opkomende tokens zoals Shiba Memu.

Shiba Memu, een grotere Shiba Inu-rivaal?

Ter vergelijking: Shiba Memu en Shiba Inu zijn beide meme-cryptocurrencies. Ze worden gedreven door hype en marktsentiment.

In tegenstelling tot zijn voorganger is Shiba Memu echter nieuw omdat het gebruik maakt van de kracht van AI. Shiba Memu gebruikt AI om zichzelf op de markt te brengen en krachtig te worden. Als zodanig kan het zichzelf promoten op sociale netwerken en forums, waardoor het online waanzin kan genereren.

Het zelfmarketingconcept is cruciaal voor de waardepropositie van Shiba Memu. Rivalen als Shiba Inu hebben vertrouwd op de razernij van sociale media en influencers om grip te krijgen. Wanneer de waanzin ontbreekt, geven deze tokens de winst weer op. Om deze reden hebben beleggers het gebrek aan duurzaamheid in de meme-sector bekritiseerd.

Door gebruik te maken van AI voor zelfmarketing is Shiba Memu in staat duurzame rendementen te behalen. AI werkt 24/7, leert voortdurend en vindt zijn marketinginterventies opnieuw uit. Het Shiba Memu-team gelooft dat deze capaciteit het project in staat kan stellen een leider op de cryptomarkt te worden.

De unieke presale van Shiba Memu trekt investeerders aan

In tegenstelling tot andere voorverkopen is Shiba Memu uniek en gunstig voor zijn investeerders. Het token wordt elke dag bij de voorverkoop om 18.00 uur GMT verhoogd. Terwijl de initiële prijs van SHMU bijvoorbeeld $0,011125 bedroeg, is deze nu gestegen naar $0,030475.

Stel dat je het token tegen de initiële prijs hebt gekocht, dan ontvang je bijna drie keer de huidige waarde. De prijs zal blijven stijgen tot het einde van de presale. De tokenomics garanderen rendement voor beleggers die bij de presale kopen.

Shiba Memu-voorspelling in 2024

Het voorspellen van een meme-cryptocurrency is speculatief, omdat deze tokens de volatiliteit hebben verhoogd. Niettemin kunnen de prijsbewegingen van andere meme-cryptocurrencies SHMU helpen voorspellen.

Reflecterend zijn meme-tokens zoals Dogecoin, Shiba Inu en PEPE marktverhuizers geweest. Dogecoin is geëvolueerd van het label als grapmunt naar de top 10 tokens op basis van marktkapitalisatie. Shiba Inu behoudt de tweede plek onder de meest waardevolle meme-cryptocurrencies. PEPE verraste de markt dit jaar met een rendement van meer dan 10.000%.

Het bovenstaande wijst op het potentieel dat Shiba Memu met zich meebrengt. De waarde zou plotseling kunnen stijgen als het token in 2024 op gecentraliseerde beurzen wordt genoteerd. De prijs zou kunnen worden verhoogd door de razernij rond meme-tokens en de AI-toepassing. Nu er tekenen zijn van een stabiliserende cryptosector, zou Shiba Memu ook kunnen profiteren van een verbeterd sentiment om waarde te winnen.

The post Komt er een meme-rally? Whales kopen SHIB, Shiba Memu presale overschrijdt $3,4 miljoen appeared first on CoinJournal.