De koersen van cryptovaluta zijn de afgelopen weken in een diepe slaap geweest, nu beleggers terugkeren naar aandelen en andere veilige havens zoals kortlopende obligaties en geldmarktfondsen. Bitcoin is stabiel gebleven tussen de $25.000 en $30.000, terwijl de totale marktkapitalisatie boven de $1 biljoen is gebleven.

Loom Network – stijging van de liquiditeit

Niet alle cryptocurrencies zijn de afgelopen weken in deze consolidatiefase gebleven. De prijs van Loom Network steeg de afgelopen dagen met meer dan 500%, waardoor het de 92e grootste cryptocurrency ter wereld is. De rally vond plaats nadat Gate.io, een toonaangevende beurs, de cryptocurrency noteerde.

En deze week werden de futures van Loom Network toegevoegd aan toonaangevende beurzen zoals Binance en LBank. Terwijl dit allemaal gebeurde, kwam de munt in de zogenaamde markup-fase van het Wyckoff-model, waar de vraag meestal groter is dan het aanbod.

De andere topper was Liquity, een platform dat de Liquity US dollar stablecoin exploiteert, bekend als LUSD. Gebruikers kunnen leningen aangaan met behulp van de stablecoin nadat ze ether als onderpand hebben ingezet. De prijs van LQTY is gestegen naar $1,35, hoger dan het dieptepunt van vorige maand op $1,35.

De prijsactie van Liquity was grotendeels te danken aan de toegenomen activiteit in het ecosysteem. Uit de laatste gegevens blijkt dat gebruikers die in het protocol hebben geïnvesteerd de afgelopen maand $625.000 hebben ontvangen, zelfs toen de cryptowinter voortduurde.

Verkoop van Shiba Memu-tokens vordert

De andere grote winnaars van de afgelopen weken zijn Shiba Memu, die de afgelopen maanden extra kapitaal zijn blijven aantrekken. Het token heeft meer dan $3,8 miljoen opgehaald, waardoor het een van de meest succesvolle tokenverkopen ter wereld is.

Om te beginnen is Shiba Memu een meme-token dat tot doel heeft de industrie te ontwrichten die nu wordt gedomineerd door bedrijven als Shiba Inu en Dogecoin. Het wil dat doen door twee van de meest populaire technologieën op de markt te combineren.

De eerste technologie is kunstmatige intelligentie (AI), die snel is gegroeid vanwege het succes van ChatGPT en andere bedrijven zoals Anthropic. Analisten zijn van mening dat AI de meest disruptieve sector op de markt zal zijn.

Shiba Memu zal enkele van de belangrijkste bouwstenen van AI gebruiken, zoals voorspellende modellering, data-analyse en beeldanalyse. Het einddoel is om een meme-coin te hebben die in de loop van de tijd evolueert en zichzelf op de markt brengt.

De andere technologie is de meme-coin, die grotendeels door hypes wordt aangedreven. Maar in dit geval zal Shiba Memu een duidelijke utility hebben naarmate het netwerk groeit.

Daarom zijn analisten van mening dat beleggen in Shiba Memu in de presale beleggers de kans geeft een fortuin te verdienen wanneer het op belangrijke beurzen genoteerd wordt. Het Shiba Memu-token is hier verkrijgbaar.

The post Liquiditeit van Loom Network stijgt, verkoop Shiba Memu-tokens vordert appeared first on CoinJournal.