Belangrijkste punten

  • De netwerkactiviteit van Litecoin (LTC) is gestegen als gevolg van de afnemende bescherming van zijn belangrijkste rivaal, XRP.

  • Crypto-gebruikers intensiveren hun vraag naar Ethereum (ETH) spot-ETF’s.

  • De bekendheid van NuggetRush (NUGX) is aanzienlijk gegroeid na de presale groei van 30%.

De netwerkactiviteit van Litecoin (LTC) is gegroeid als gevolg van de verminderde netwerkactiviteit van XRP, een van zijn grootste rivalen. De netwerkactiviteit van Ethereum (ETH) is ook enorm gestegen na de roep om Spot-crypto-ETF’s.

Toch zeggen analisten dat NuggetRush (NUGX) een betere investering zou kunnen zijn nu de presale met 30% is gestegen. NuggetRush (NUGX) is een meme-coin avontuur met spectaculaire gameplay en uitstekende beloningen.

Maar kan het een van de beste DeFi-projecten worden? Laten we luisteren naar wat de supporters van NUGX zeggen.

>> Koop NuggetRush nu <<

Litecoin stijgt te midden van de voortdurende rechtszaak tegen XRP

De netwerkactiviteit van Litecoin (LTC) is sinds medio oktober sterk gestegen, deels als gevolg van de verminderde netwerkactiviteit op XRP als gevolg van de aanhoudende juridische strijd. Uit gegevens van CoinMarketCap bleek ook dat de marktkapitalisatie van Litecoin sinds medio oktober met $800 miljoen is gegroeid.

Zoals verwacht komt de stijgende netwerkactiviteit van Litecoins voort uit de recente volatiele prestaties van LTC. LTC werd op 1 november verhandeld tegen $69,94. Op 15 november was LTC met 5,9% gegroeid tot $74,08. De prijs van LTC daalde echter met 6,2% tot $69,45 op 30 november.

De recente juridische problemen van XRP lijken veel gebruikers naar Litecoin (LTC) te hebben geduwd. Dit heeft geresulteerd in een recordaantal transacties voor Litecoin in 2023. Analisten verwachten dat deze trend zich zal voortzetten, aangezien de rechtszaak van XRP tot ver in 2024 zal voortduren. Bovendien zeggen analisten dat de handelsactiviteit van Litecoin zal blijven stijgen, waardoor de LTC met 12,2% zal stijgen naar $77,98. .

NuggetRush trekt de aandacht met 30% presale groei

NuggetRush (NUGX ) is een mijnspel dat een uitdagende en leuke ervaring biedt en spelers hoge beloningen en de mogelijkheid biedt om goud te winnen. Het project omvat een met mineralen gevuld ecosysteem waarin spelers succesvolle mijnbouwondernemers moeten worden door gebruik te maken van de vaardigheden van ambachtelijke mijnwerkers.

Aan het begin van NuggetRush (NUGX) krijgen spelers een paar ambachtelijke mijnbouwkarakters. Spelers ontvangen ook mijnbouwmachines. NuggetRush geeft spelers onderweg verschillende taken, variërend van alledaagse activiteiten tot activiteiten op hoog niveau. Spelers kunnen schachten graven, tunnels opzetten en andere technieken voor bodembemonstering gebruiken.

Spelers zullen ook mineraalrijke terreinen lokaliseren en minerale hulpbronnen opgraven voordat ze beloningen ontvangen. Met elke voltooide mijnbouwtaak krijgen spelers een boost in de mijnefficiëntie.

NuggetRush (NUGX) beloont spelers ook met meer NFT’s, verbeterde uitrusting en valuta die alleen in het spel bruikbaar zijn. Deze NFT’s kunnen worden verhandeld op de marktplaats van NuggetRush. Spelers kunnen ook hun NFT’s inzetten en zo beloningen verdienen zonder hun in-game verzamelobjecten te verkopen.

De blockchain-ICO van NuggetRush is zojuist de derde ronde van de presale ingegaan, na een stijging van 8,3% ten opzichte van de prijs in de tweede ronde van $0,012. De huidige waarde van NUGX is $0,013. De prijs is echter met in totaal 30% gestegen sinds de start van de presale.

Bovendien zal de vierde ronde van de presale van NUGX een prijsstijging van 15,3% opleveren tot $0,018. De waarde van NUGX is geprogrammeerd om te stijgen totdat de noteringsprijs van $0,020 wordt bereikt.

>> Koop NuggetRush nu <<

Ethereum kan stijgen als gevolg van de groeiende vraag naar spot-ETF’s

Op 16 november 2023 heeft BlackRock officieel een aanvraag ingediend voor een spot Ethereum (ETH) ETF . De stap volgt op verschillende toepassingen voor Spot Bitcoin ETF’s. Bovendien komt de Ethereum ETF-toepassing van BlackRock voort uit een bullish markt die wordt veroorzaakt door de toenemende vraag naar Spot ETF’s.

ETH werd op 1 november verhandeld tegen $1.847. Na de aanvraag van BlackRock voor Spot Ethereum ETF’s op 16 november steeg ETH met 6,1% tot $1.960. ETH bleef bullish en steeg met 4,6% naar $2.052 op 30 november.

Er is een wijdverbreide vraag naar spot crypto ETF’s. Analisten zeggen dat het goedkeuren van spot-ETF’s voor Ethereum (ETH) en Bitcoin de institutionele adoptie zou stimuleren.

Bovendien zijn ze van mening dat dit de cryptohandel strenger onder de loep zal nemen, waardoor de transparantie en de groei van het ecosysteem verder zullen toenemen. Dit zou de handelsactiviteit van Ethereum aanzienlijk kunnen stimuleren, waardoor ETH met 15,3% zou stijgen naar $2.367. Bovendien zou het Ethereum (ETH) tot een van de beste DeFi-projecten kunnen maken.

Bezoek de NuggetRush presale website

The post Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH) verkrijgen meer momentum: unieke positie van NuggetRush op de markt appeared first on CoinJournal.