JP Morgan Coin, of JPM Coin, is een digitaal token voor institutionele beleggers, geïntroduceerd door JPMorgan Chase. Deze munt heeft tot doel de efficiëntie van financiële transacties binnen de institutionele sector te stroomlijnen en te verbeteren.

Terwijl JPM Coin furore maakt, plant Meme Moguls een op meme gerichte aandelenbeurs. Het is een platform waar gebruikers beroemde en nieuwe memes kunnen verhandelen.

JPM Coin: traditionele financiën ontmoeten cryptocurrency

In 2019 introduceerde JPMorgan JPM Coin om grote klanten te helpen betalingen te doen met behulp van blockchain-technologie. Dankzij JPM Coin kunnen deze klanten gemakkelijk dollars en euro’s via een privé blockchain-netwerk verzenden.

Het is ook van cruciaal belang om te onthouden dat JPM Coin 1:1 gecorreleerd is met de Amerikaanse dollar. Het wordt mogelijk gemaakt door de Quorum Blockchain, een particulier Ethereum-netwerk ontwikkeld door JP Morgan.

JPM Coin bereikte eerder in oktober een belangrijke mijlpaal toen het dagelijks $1 miljard aan transacties begon te verwerken . Toch verbleekt dit bedrag in vergelijking met de 10 biljoen dollar die de bank dagelijks verwerkt. JPMorgan lanceerde in november een nieuwe functie voor zijn op blockchain gebaseerde token, JPM Coin.

Klanten kunnen hun rekeningen nu configureren om zichzelf onder specifieke omstandigheden automatisch te betalen. Als gevolg hiervan zijn ze vrij om te stoppen met het plannen van betalingen voor bepaalde tijden. In plaats daarvan kunnen ze betalingen zo programmeren dat ze plaatsvinden wanneer aan specifieke criteria wordt voldaan.

Hoe de memecultuur de toekomst van crypto-uitwisselingen vormgeeft

Dit innovatieve platform heeft tot doel de manier te veranderen waarop mensen memes en cryptocurrency-handel zien. Het wil deze twee werelden soepel laten samenvloeien om een unieke ervaring te bieden. Laten we nu de verschillende kenmerken van het ecosysteem van Meme Moguls bekijken.

Ten eerste hebben we het Moguls Casino, waar je kunt genieten van spannende spellen met meme-gerelateerde activa en MGLS-tokens. Er is het Moguls Exchange Trading Platform, waar beleggers op meme gebaseerde activa kunnen verhandelen. Vergeet de sectie Meme Moguls Fantasy Trader niet, waar gebruikers met andere gebruikers kunnen strijden om beloningen.

Ten slotte is er Mogul Land, een interessante virtuele wereld waar je verbinding kunt maken met anderen, tokens kunt minen en kunt deelnemen aan liquiditeitspools om meer tokens te verdienen. Dus waarom zou je overwegen om lid te worden van Meme Moguls? Ten eerste biedt het een breed scala aan op meme geïnspireerde activa om u te helpen op de hoogte te blijven van meme-trends voor betere handelsbeslissingen.

Bovendien heeft het platform een inzetsysteem dat u beloont met meer tokens wanneer u uw MGLS inzet. Bovendien kunnen actieve communityleden exclusieve beloningen en waardevolle NFT’s verwachten die op Opensea kunnen worden verhandeld voor extra inkomsten. Het platform belooft ook spannende gameplay, competities en toernooien waaraan je kunt deelnemen en meer beloningen kunt verdienen.

Conclusie

Terwijl JP Morgan institutionele beleggers een manier biedt om te genieten van de voordelen van cryptocurrency, wil Meme Moguls een platform lanceren dat zal fungeren als de eerste door meme ondersteunde aandelenmarkt/beurs.

Momenteel bedraagt de prijs van $MGLS-tokens tijdens de presale $0,0019. Interessant genoeg voorspellen analisten een prijsstijging van 1.000% tegen het einde van de voorverkoop.

Bezoek de Meme Moguls-website voor meer informatie over Meme Moguls.

The post Meme Moguls introduceert meme stock exchange bij groeiende populariteit JP Morgan Coin appeared first on CoinJournal.