• Memeinator is fase 7 van de presale ingegaan nu de vraag stijgt.

  • De presale levert een ROI van 132% op in 29 fasen.

  • Memeinator heeft op de lange termijn potentieel tot 50x waardestijging.

Terwijl 2023 de finish nadert, komt Memeinator (MMTR) naar voren als een onoverwinnelijke meme-tokenkandidaat. Investeerders hebben tot en met fase 7 ruim $1,724 miljoen verzameld, een paar weken nadat de presale was gelanceerd. Beleggers hebben al vroeg winst geboekt, met een koers die nu $0,014 bedraagt, ten opzichte van de initiële aanbiedingswaarde van $0,01. Zal de meme-sfeer en het unieke voorstel ervoor zorgen dat memeinator een investering van 10x stijging of meer wordt?

Welkom in de wereld van Memeinator

‘Het voortbestaan van je meme is niet aan jou. Het is aan mij.” Het is een scherpe waarschuwing van een van de meest ambitieuze meme-cryptoprojecten van onze tijd. Het is onnodig te zeggen dat Memeinator de aandacht heeft getrokken van beleggers die verlangen naar iets bijzonders.

Memeinator stimuleert de allernieuwste AI-technologie en meme-targeting-systemen om zijn zwakke collega’s te vernietigen. Memeinator beweert zelfs dat hij in 2077 is teruggereisd met een missie om memes zonder toekomst te vernietigen. De belofte komt te midden van een ongecontroleerde groei van meme-tokens die investeerders geen waarde bieden.

Met behulp van AI zal Memeinator de zwakken doorzoeken om meme-coins te vinden en te verpletteren die de aandacht niet waard zijn. Het doel is ervoor te zorgen dat de sterksten overleven, zodat investeerders hun middelen in waardevolle projecten kunnen steken.

De waardepropositie van Memeinator heeft investeerders aangetrokken, wat blijkt uit de snelle presale. Het kan dan ook een kwestie van tijd zijn voordat Memeinator een cruciale rol gaat spelen en een eigen stempel zal drukken. Maar met welk voordeel?

132% ROI en prijspotentieel trekken investeerders naar Memeinator

Memeinator was verleidelijk in de presale, waarbij de waarde in elke fase toenam. Tijdens een voorverkoop van 29 fasen zal de waarde van Memeinator met 132% zijn gestegen. Wanneer het token in 2024 op de beste beurzen wordt genoteerd, zullen early bird-investeerders enorme winsten hebben geboekt.

Memeinator heeft ook een enorm potentieel voor post-listing. Zeer weinig projecten hebben de vraag en het enthousiasme als Memeinator gegenereerd. De FOMO over een nieuw nieuw cryptoproject betekent dat de speculatieve waarde van Memeinator hoog is. Naast dat het een meme-project is, kan Memeinator onmiddellijk van start gaan na de notering, wat winst oplevert.

Bovendien heeft Memeinator diverse gebruiksscenario’s die kunnen helpen de waarde ervan te ontsluiten. Het team zal aan het einde van de voorverkoop een web 3.0-game lanceren. Gebruikers spelen het spel in intense vijandelijke gevechten die de memevernietiging van Memeinator nabootsen. Het spel versterkt Memeinator als een steunpilaar in Web 3.0 en helpt bij het ontdekken van de prijs van zijn token. Memeinator zal naar verwachting ook een staking-functie en community-NFT’s lanceren. De nutsbedrijven bieden hun gebruikers diverse passieve inkomensmogelijkheden.

Zal Memeinator in de toekomst 10x of meer stijgen?

Hoewel het voorbarig is om te speculeren over de toekomstige waarde van Memeinator, zijn er tekenen van een groot potentieel. Meme-tokens trekken veel belangstelling vanwege hun parabolische prijsbewegingen wanneer ze genoteerd staan. In deze analogie vormt Memeinator geen uitzondering, aangezien het in zijn begindagen potentieel heeft aangetoond.

Een potentiële stijging van 10x is mogelijk omdat meme-tokens met vergelijkbare marges en meer zijn gestegen. Op de lange termijn krijgt Memeinator de kans om zijn goede doel te bewijzen. Van daaruit zou het token een potentieel van maximaal 50x kunnen ontsluiten, waardoor de status van een waardig memeproject wordt versterkt. De winst zal cruciaal zijn voor Memeinator om zijn marktkapitalisatiedoelstelling van $1 miljard te bereiken. Het token zou een van de beste meme-munten kunnen zijn met een dergelijke marktwaarde.

Moet je Memeinator deze week kopen?

De presale van Memeinator raakt snel uitverkocht, zoals fase 6 onderstreepte. De prijs stijgt in elke fase, wat impliceert dat een vroege investering beter is. In fase 7 is de prijs $0,014 en zal vervolgens stijgen naar $0,0148. Als zodanig geeft beleggen vóór de prijsstijging een beter rendement in de presale.

The post Memeinator is snel uitverkocht in fase 6 en handhaaft enorme voorspellingen voor 2024 appeared first on CoinJournal.