• De presale van Memeinator (MMTR) heeft slechts enkele dagen na de lancering $590.000 opgebracht.
  • Als nieuw AI-aangedreven project wil Memeinator echte bruikbaarheid en waarde bieden aan gebruikers van cryptomemes.
  • Het is een nieuw tijdperk waarin Memeinator zwakke meme-coins zal opsporen en vernietigen op weg naar een marktkapitalisatie van $1 miljard.

De groei van de wereldwijde meme-cryptocurrency-ruimte is de afgelopen twee jaar spectaculair geweest. Wat met de opkomst van meme-altcoins zoals Dogecoin en de indrukwekkende Shiba Inu, Pepe en FLOKI die een vrijwel niet-bestaande markt naar een ecosysteem van $20 miljard stuwen. Op het hoogtepunt waren meme-coins goed voor meer dan 36 miljard dollar aan de totale crypto-marktkapitalisatie.

Hoewel het traject voor meme-coins naar verwachting positief zal zijn naarmate de kwaliteit naar de sector komt, wil één project – Memeinator (MMTR) – ervoor zorgen dat de markt zich ontdoet van zwakke memes. Een vernietiging van deze slecht ontworpen en vaak oplichtingsprojecten zal het geloof van het ecosysteem in dergelijke tokens herstellen.

Dat tijdperk is aangebroken met de lancering van de Memeinator presale.

Wat is Memeinator?

De presale van Memeinator (MMTR) werd op 27 september gelanceerd en markeerde de eerste ontmoeting van het cryptoproject met de cryptogemeenschap. Het was ook het begin van het einde voor nietige tokens die zich voordeden als hond, kikker of andere soortgelijke op meme geïnspireerde projecten.

Binnen enkele dagen heeft Memeinator meer dan $590.000 van investeerders aangetrokken – een debuut dat suggereert dat dit AI-aangedreven project waarde biedt die de gemeenschap niet heeft kunnen vergaren uit veel van de OG-meme-replica’s.

Terminator 2: Judgment Day” – de geïnspireerde Memeinator heeft alle memes op de hoogte gebracht – het heeft op korte termijn een marktkapitalisatie van $1 miljard en om dit te bereiken betekent het opsporen van alle zwakke meme coins. Het gebruik van een AI-aangedreven Memescanner-systeem om de ruimte te domineren is echter nog niet alles.

Het project probeert de gemeenschap toegang te geven tot echte waarde via het Memeinator-spel en zal NFT’s, inzetbeloningen en tokenburns integreren om verdere winsten voor MMTR-houders te ontgrendelen. Nu dergelijke nutsvooruitzichten in de routekaart zijn ingebouwd, is de presale waarschijnlijk nog maar het begin van een verbazingwekkend gemeenschapsinitiatief.

Onder de potentiële concurrerende altcoins vallen Dogecoin, Shiba Inu, Floki en Pepe op. Volgens gegevens van CoinGecko hebben alleen DOGE en SHIB een huidige marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard – $8,6 miljard en $4,2 miljard. De marktkapitalisatiedoelstelling van de Memeinator van $1 miljard betekent dat FLOKI en PEPE momenteel tot degenen behoren die zijn gemarkeerd voor een spoedig oordeel.

Wat is de prijs van Memeinator (MMTR)?

Crypto- en AI-enthousiastelingen kunnen MMTR inslaan voor $0,0112 in fase drie van de presale voordat de prijs naar $0,0118 stijgt. Het token kostte met name $0,01, wat waarschijnlijk een koopje is, aangezien de uiteindelijke presale prijs vastligt op $0,0485.

Hoewel marktonzekerheid en andere tegenwind de handelsprestaties zouden kunnen bepalen wanneer munten op grote beurzen genoteerd worden, suggereren de explosieve rendementen van grote projecten binnen het ecosysteem dat MMTR richting een solide debuut neigt.

Wanneer komt Memeinator op de handelsmarkt?

De presale van Memeinator is opgesplitst in 29 fasen, waarbij de whitepaper van het project een totaal MMTR-aanbod van 1 miljard tokens schetst. Volgens de aangegeven tokenomics zal 62,5% van de MMTR via de presale beschikbaar zijn voor vroege vogels, terwijl de rest wordt verdeeld tussen beursnoteringen en marketing, ontwikkeling, liquiditeitsvoorziening en concurrentiepool.

Je kunt vandaag MMTR ETH, BNB, USDT en USDC kopen, waarbij de gekochte tokens opeisbaar zijn wanneer de distributie plaatsvindt aan het einde van de presale. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat MMTR in dit stadium alleen kan worden gekocht via de officiële presale pagina.

De tokens zullen later na de presale, die naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 zal plaatsvinden, beschikbaar zijn op toonaangevende cryptocurrency-beurzen en handelsplatforms.

Lees hier meer over Memeinator (MMTR), inclusief over het kopen van tokens.

The post Memeinator presale bereikt $590.000, investeerders hebben oog voor de heropleving van memes appeared first on CoinJournal.