Belangrijkste punten

  • Fase drie van de presale van Memeinator is binnenkort voorbij, aangezien het team ruim $660.000 van de benodigde $693.000 heeft opgehaald.

  • De toestroom van investeerders komt ondanks de huidige onzekerheid op de bredere cryptomarkt.

De cryptocurrency-markt presteert sinds het begin van de week ondermaats, met prijzen van de meeste munten en tokens in de rode zone. Dat heeft de presale van Memeinator echter niet stopgezet, aangezien de derde fase nu het einde nadert.

Bitcoin en andere grote altcoins presteren ondermaats

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, presteert sinds het begin van de week ondermaats. Het heeft de afgelopen 24 uur 1% van zijn waarde verloren en kan nog meer verliezen lijden. Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $27.695.

BTC heeft het niveau van $28 de afgelopen dagen meerdere keren verworpen, en de aanhoudende geopolitieke crisis in het Midden-Oosten zal de volatiliteit van de markt op korte termijn vergroten.

Wat is Memeinator?

De volatiliteit van de markt heeft geen negatieve invloed gehad op de lopende presale van Memeinator. Memeinator is een spannend Web3-project dat belangstelling trekt van investeerders. Het project probeert te profiteren van de beweging van meme-coins om gebruikers van tal van hulpprogramma’s te voorzien.

Memeinator probeert waardeloze memes te vernietigen en ervoor te zorgen dat er een hoger niveau van kwaliteitsinhoud beschikbaar is voor gebruikers. De crypto-ruimte bestaat uit duizenden meme-tokenprojecten zonder praktisch nut.

Memeinator onderscheidt zich van de rest door gebruikers talloze hulpprogramma’s aan te bieden. Het platform zal gebruik maken van AI-technologie om waardeloze memes te identificeren, zodat gebruikers ze kunnen kennen en vermijden. Met het juiste acceptatieniveau wil het team van Memeinator dat het token een marktkapitalisatie van een miljard dollar bereikt. Ze hebben al een gedetailleerde routekaart gepubliceerd die laat zien hoe ze hun doelstellingen willen bereiken.

De Memeinator presale is ongeveer een week geleden van start gegaan en bevindt zich al in de derde fase. In de eerste presale fase werd de MMTR verkocht voor $0,01, maar deze prijs is in de huidige fase verhoogd naar $0,0112. De prijs zal tegen het einde van de presale stijgen naar $0,0485, wat vroege investeerders een ROI van maar liefst 132% oplevert bij de notering.

Het ontwikkelingsteam werkt ook aan het Memeinator-spel, dat zal worden gelanceerd zodra de presale is afgelopen.

Derde fase van de presale van Memeinator nadert zijn voltooiing

De Memeinator presale rondt fase drie minder dan twee weken na de lancering af. Het team heeft tot nu toe ruim $660.000 opgehaald en zal de komende uren of dagen zijn doelstelling van $693.000 in de huidige ronde bereiken.

Beleggers kunnen het Memeinator-token (MMTR) kopen met behulp van ETH-, USDT- en USDC-stablecoins. Op dit moment is het token beschikbaar voor gebruikers op de Ethereum- en BNChain-blockchains.

Het kopen van het token is eenvoudig, omdat gebruikers alleen een van de ondersteunde wallets hoeven aan te sluiten op de Memeinator-website en de tokens hoeven te kopen met behulp van ETH-, USDT- en USDC-coins.

Klik hier om meer te lezen over de Memeinator presale.

Waarom trekt de presale van Memeinator investeerders aan?

De real-world use case van het project is er een van de Memeinator die investeerders blijft aantrekken. MMTR is het native token van het ecosysteem en zal verschillende activiteiten op het platform aandrijven.

Met zijn product zou Memeinator massale acceptatie kunnen krijgen van degens, crypto-inwoners en speculanten. Het gebruik ervan gaat zelfs verder dan de crypto-ruimte, omdat makers van inhoud hun diensten kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot kwaliteitsmemes.

Memeinator gaat AI gebruiken om meme coins op internet te analyseren en evalueren, waarbij memes van lagere kwaliteit worden geïdentificeerd om ze te vervangen of te vernietigen. Het team heeft ook uitstekende tokenomics geïmplementeerd, die waarde bieden voor de houders en deelnemers aan het ecosysteem.

De MMTR heeft een aantal uitstekende kenmerken, zoals deflatoire mechanismen en beloningen voor houders. Het team heeft 20% van de tokens toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Is de Memeinator een waardevolle investeringsmogelijkheid?

Memeinator zou een uitstekend memeproject kunnen zijn met het juiste acceptatieniveau. Als dat gebeurt, zouden vroege investeerders de grootste winnaars zijn. De real-world use case van Memeinator maakt het tot een spannend memeproject.

Als meme-coin die gebruik maakt van AI, zou Memeinator de komende maanden en jaren uitstekende waarde kunnen bieden aan investeerders. Als Memeinator een marktkapitalisatie van een miljard dollar bereikt, zouden vroege investeerders de grootste winnaars zijn. Het meme-token-ecosysteem blijft groeien en bereikte onlangs een recordhoogte van $36 miljard, een stijging met de $0 die de markt vier jaar geleden waard was.

The post Memeinator presale fase drie van loopt ten einde: moet je nu kopen? appeared first on CoinJournal.