• De presale van Memeinator is de vierde fase ingegaan.

  • De presale vindt plaats in 29 fasen, waarbij het token met 132% zal stijgen.

  • Memeinator heeft een potentieel van 1.000% vanwege sterke speculatie en utility.

Het cryptolandschap blijft veranderen, met nieuwe tokens en regelgeving die de toekomst van de sector vormgeven. Als reactie op de ongecontroleerde groei van nieuwe meme-tokens is Memeinator (MMTR) gearriveerd om orde te scheppen. Binnen een paar dagen na de start van de presale bracht het token $703.442 op, waardoor meer investeerders het kochten. Tevens maakt Australië zich geliefd als een cryptovriendelijk rechtsgebied met nieuwe licentievoorstellen. Zijn deze ontwikkelingen positief?

Australië heeft een nieuw crypto-licentieregime voor uitwisselingen in het vizier

Het Australische ministerie van Financiën heeft nieuwe licentie- en bewaarregels voorgesteld voor aanbieders van crypto-activa. Het laatste cryptocurrency-nieuws zegt dat toezichthouders de ontwerpvoorschriften tegen 2024 zouden kunnen uitvaardigen. Beurzen krijgen twaalf maanden de tijd om te voldoen aan het nieuwe licentieregime.

Het Australische ministerie van Financiën stelt licenties voor voor beurzen die meer dan AUD5 miljoen of $3,15 miljoen aan activa beheren. Ambtenaren zeggen dat de stap tot doel heeft “een gelijk speelveld te garanderen tussen traditionele en opkomende financiële intermediairs.”

De voorstellen maken Australië geliefd als een cryptovriendelijke natie. Verwacht wordt dat de voorgestelde regelgeving de zekerheid van digitale activa in het land zal vergroten en de adoptie zal stimuleren.

Memeinator’s belofte van meme-dominantie trekt investeerders aan

Veel meme-investeerders hebben een verhaal te vertellen. Of het nu gaat om het vangen van een parabolische beweging op Dogecoin of het vallen van een parodiemunt. In wezen zijn meme coinpresale een tweesnijdend zwaard. Voor degenen die goed hebben geïnvesteerd, zijn de winsten supernormaal geweest. Het tegenovergestelde geldt voor beleggers die memes parodiëren.

Memeiantor belooft de slechteriken uit te roeien en het meme-investeringslandschap de moeite waard te maken. Memeinator is er trots op terug te zijn gekomen uit 2077 en zegt dat zijn missie één is. Vernietig zwakke, zielige en niet-originele meme-coins van de aardbodem.

De missie zal worden volbracht met behulp van kunstmatige intelligentie. De AI scant het web en vindt doelen, waarbij ze tot de kern worden verpletterd. Op deze manier zal Memeinator dominantie verwerven, met een duidelijk doel om een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken.

Memeinator zal ook slimme en intelligente marketing toepassen met behulp van geavanceerde AI-technologie. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen over het project praat, wat de hype en FOMO stimuleert. Memeinator stopt daar niet, want AI zal zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden om de crypto te laten domineren.

Nu de presale de vierde fase ingaat, blijven investeerders net zo hoopvol als toen het project startte. Memeinator-token heeft ook een positief traject gevolgd en is in elke fase gestegen. Het token wordt nu gewaardeerd op $0,0118, wat een winst van 18% betekent voor early backers. Het is duidelijk dat er veel te verdienen valt tijdens de presale van 29 fasen, aangezien het token in elke fase zal stijgen. Aan het einde zal het token 132% hebben geretourneerd.

Memeinator en het algemene cryptolandschap

Memeinator vervult een cruciale rol in de cryptowereld. Het positioneert zichzelf als een kwaliteitsproject met een groot potentieel. Utility is de belangrijkste zorg geweest voor de meeste meme-investeringen.

Naast het benutten van de kracht van AI, zal het project het inzetten van het token mogelijk maken. Er zijn ook exclusieve NFT’s voor de community en een game die aan het einde van de voorverkoop wordt gelanceerd.

Nu de regelgeving onwaardige cryptoprojecten inhaalt, zal Memeiantor een belangrijke rol spelen. Door de grotere zekerheid door middel van regelgeving kan Memeinator meer vertrouwen genereren, waardoor de waarde ervan wordt ontsloten.

Zal Memeinator met 1.000% stijgen?

Memeinator zal met meer dan 100% gestegen zijn als de presale eindigt. De winsten worden gecontroleerd via de tokenomics van het project. Vanaf hier zou Memeinator de markten kunnen verrassen wanneer het token genoteerd wordt.

Het team van Memeinator heeft als doel het token op niveau 1-uitwisselingen te vermelden. Marketing en branding op basis van AI zullen het project ook wereldwijd bekend maken, waardoor de adoptie toeneemt.

Met de vooruitzichten zou de symbolische waarde van Memeinator na notering met meer dan 1.000% kunnen stijgen. Afgezien van de speculatieve waardedrift zou Memeinator kunnen stijgen als gevolg van een verbeterd crypto-sentiment.

The post Memeinator prijs stijgt in fase 4, Australië stelt nieuwe crypto-licenties voor appeared first on CoinJournal.