• Memeinator heeft tot doel zwakke meme-tokens te vernietigen en in de vergetelheid te brengen.

  • Memeinator levert tijdens de presale een rendement van 132%.

  • Er wordt een 10x tot 50x toename van de MMTR-waarde verwacht.

Memeinator (MMTR) ging op 29 augustus in de presale voor een aantrekkelijke prijs van $0,01. Een week later hebben investeerders voor meer dan $650.000 aan tokens gekocht. Investeerders kijken vooral naar het enorme potentieel van Memeinator en een ROI van 132% tijdens de presale. Door de recente koopkracht zou Memeinator de ultieme meme coin kunnen zijn voor 2023 en daarna.

Wat is Memeinator en de waardepropositie?

Memeinator is een opkomende cryptocurrency die profiteert van de meme-manie om viraal te worden. Het team zal zwaar investeren in branding en marketing om Memeinator tot een van de meest populaire projecten te maken. Maar Memeinator heeft een enorme waardepropositie.

Het project wordt een futuristische meme coin genoemd. Memeinator is teruggekeerd uit 2077 en richt zich op het vernietigen van memes die in de toekomst niet zullen overleven. Het gebruikt AI om het web te scannen op slecht ontworpen memes van lage kwaliteit en deze te vernietigen. Het doel is om alleen de krachtige, impactvolle en waardevolle memes te laten gedijen.

Het team van Memeinator gelooft dat de cruciale rol van het project in de meme-ruimte het in staat zal stellen te domineren. Naarmate meer mensen erover praten, zal het de online manie vergroten en ervoor zorgen dat de prijs omhoog schiet. Gecombineerd met krachtige, door AI ondersteunde marketing, gelooft het team dat het token een waardering van $1 miljard zou kunnen bereiken.

Is Memeinator een goede investeringsmogelijkheid?

Als de geschiedenis zich herhaalt, zou Memeinator de ideale investering voor 2023 kunnen zijn. Denk aan grote prijsbewegingen die elders hebben plaatsgevonden. Dogecoin, Shiba Memu en PEPE zijn enkele verleidelijke projecten die groot zijn teruggekeerd. Memeinator heeft een vergelijkbaar potentieel, dankzij de meme-tag en een AI-toepassing.

Investeerders beschouwen Memeinator ook als een ideaal project voor passief inkomen. Het project beschikt over een staking-functie waarmee MMTR-kopers een aantal tokens kunnen inzetten voor reguliere beloningen. Er zijn ook exclusieve NFT’s, die in eerste instantie beschikbaar zijn voor kopers in de voorverkoop.

Een spelfunctie die wordt gelanceerd zodra de presale eindigt, vergroot ook de bruikbaarheid van Memeinator. Met de game kunnen spelers vijandige achtervolgingen uitvoeren en rivaliserende memes ontmantelen. Als zodanig is Memeinator niet alleen een utility-token, maar biedt het ook een leuke manier om te investeren.

De waarde van Memeinator neemt toe bij presale – voorspelling

Het Memeinator-token zal aan het einde van de presale een waarde van $0,0485 hebben. De waarde vertegenwoordigt een stijging van 132% ten opzichte van de aanvankelijke $0,01 aan het begin van de voorverkoop.

De echte waarde van Memeinator zal worden gerealiseerd wanneer de token op uitwisselingen verschijnt. Volgens de routekaart van het project zal de notering plaatsvinden op tier 1-beurzen. Door notering op toonaangevende beurzen is het token voor veel mensen beschikbaar, waardoor het in waarde stijgt.

Een prudentiële voorspelling van een stijging van 1.000% zal de waarde van Memeinator op 0,485 brengen. De voorspelling is gebaseerd op vergelijkbare stijgingen die zijn geregistreerd op meme-tokens. De waardestijging kan hoger zijn, afhankelijk van de vraag zodra het token wordt vermeld.

In de toekomst zou de toename van Memeinator wel 50x kunnen zijn. Het token heeft een zeer ambitieuze routekaart en driemaandelijkse verbranding die het zal helpen waarde te behouden. Sommige projectkenmerken omvatten een volledig gecontroleerd slim contractplatform en een resistent leger dat dit ondersteunt. Memeinator zal ook meme-replicanten lanceren om zijn dominante positie te versterken.

Het project zal ook samenwerken met vooraanstaande platforms en invloeden als aanvulling op de door AI ondersteunde marketing. Zodra deze zijn geïmplementeerd, kan de prijs van Memeinator niet meer te stoppen zijn.

Memeinator ambitieuze tokenomics en presale

De presale van Memeinator verloopt in 29 fasen en bevindt zich nu in de derde fase. Tijdens de presale wordt 62,50% van de 1.000.000.000 tokens aangeboden. 15% wordt toegewezen aan de marketing- en CEX-vermeldingen van het project.

Het team van Memeinator krijgt 10% van de tokens toegewezen om lopende ontwikkelingsactiviteiten te financieren. 5% gaat naar liquiditeitsverstrekking en 7,5% naar een wedstrijdpool.

De tokenomics onderstrepen de sterke ambitie van het team van Memeinator om het project te verwezenlijken. Dat betekent dat het potentieel voor het project om te domineren enorm is, waardoor de levensvatbaarheid van het token toeneemt.

The post Memeinator voorspelling nu presale van start gaat met sterke vraag appeared first on CoinJournal.