• De prijs van SushiSwap handelt in de buurt van het belangrijkste ondersteuningsniveau van $0,50, terwijl Memeinator naar $0,0118 zal stijgen.
  • Wat is de prijsvoorspelling voor SUSHI en MMTR?
  • Wat maakt Memeinator zo uniek onder de meme-coins?

Sushi is een top DeFi-protocol, waarvan het governance-token SUSHI in mei 2021 een hoogtepunt bereikte van $ 23,38. Memeinator daarentegen is een nieuwe meme-cryptocurrency die onlangs zijn voorverkoop lanceerde. De aanpak van het project in de zoektocht om de memewereld te ontwrichten trekt enthousiastelingen aan: slechts enkele dagen nadat het live ging, werd al meer dan $680.000 opgehaald.

Wat zijn de vooruitzichten voor deze twee projecten? Laten we erin duiken voor meer.

Wat is Memeinator?

Memeinator is de “Terminator” van de crypto-memewereld. Het project komt met een missie – afkomstig uit de toekomst van memesphere om orde en duidelijkheid op de markt te brengen door zwakke meme-tokens te verwijderen. Om deze missie te volbrengen heeft de Memeinator gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie om een Memescanner te creëren die waardeloze meme coins zal identificeren en ter beoordeling in beeld kan brengen. Een doelstelling van een marktkapitalisatie van $1 miljard betekent dat velen zullen dalen.

Dit zal naar verwachting beginnen na de laatste presale fase, waarbij de routekaart de lancering van de Meme Warfare-game omvat. Het op deze manier uitbreiden van het meme-hulpprogramma draagt bij aan de unieke waardepropositie van Memeinator, waardoor de cryptogemeenschap enthousiast is en op zoek is naar een vroege investering via de presale.

Naast het spel zijn andere verleidelijke aspecten van de Memeinator die bijdragen aan de bruikbaarheid van MMTR de ondersteuning voor staking en NFT’s. Er zit meer in een geadverteerde Virgin Galactic-reis naar de ruimte ter waarde van $250.000, waarvan meer kan worden verzameld op de presale pagina en via de sociale mediakanalen van het project.

Wat is SushiSwap?

SushiSwap is een door de gemeenschap aangestuurd DeFi-protocol dat mogelijkheden biedt zoals yield farming, staking en liquiditeitsverstrekking. Het is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) die wordt aangedreven door smart contracts.

Het project werd aangekondigd in september 2020, waarbij het native governance-token SUSHI houders het recht gaf om te stemmen over ecosysteeminitiatieven. Houders verdienen ook aan de geïnde vergoedingen.

Voorspelling SUSHI prijs

SUSHI handelde in 2020 naar een dieptepunt van $0,47 voordat het omhoogschoot tijdens de laatste bullmarkt om in mei 2021 boven de $23 uit te breken. Het is tijdens de cryptowinter echter lager gezakt en heeft 97% van die waarde verloren gezien de huidige prijs. Het negatieve sentiment blijft bestaan, maar als de bulls de ondersteuningszone op de lange termijn op $0,50 houden, zou een herstel naar $1 een nieuw momentum kunnen betekenen.

Met verschillende innovatieve producten is SushiSwap een van de belangrijkste DeFi-platforms op de markt geworden. Als onderdeel van de nieuwste ontwikkelingsplannen heeft het Sushi-team een AMA op X georganiseerd. Het evenement staat gepland op 16 oktober om 22.00 uur UTC en zal bestaan uit Origin DeFi, Boba Network, PopcornDAO en anderen in een discussie gericht op doorgaan met bouwen, zelfs terwijl de bearmarkt voortduurt.

Memeinator prijsvoorspelling

Memeinator zal 29 fasen in de presale zijn, een periode waarin de prijs van MMTR zal stijgen naar $0,049. Momenteel bedraagt de tokenverkoop $0,0112, terwijl de presale zich in fase drie bevindt. Er is tot nu toe ruim $687.000 opgehaald en nu de prijs in de volgende fase naar $0,0118 zal stijgen, zouden degenen die op zoek zijn naar juweeltjes dit alsnog kunnen krijgen voor wat lijkt op een machtig koopje. Als het token zoals verwacht tijdens de volgende bullmarkt wordt gelanceerd, zou het in 2024 $1 kunnen bereiken.

Waarom Memeinator?

Hoewel Sushi een van de altcoins op de markt blijft om in de gaten te houden, suggereert het potentieel voor veel meer winst vanaf de presale dat Memeinator een opvallende koop tussen deze twee zou kunnen zijn.

De Memeinator vordert snel door de initiële ontwikkelingsfase, met een sterke gemeenschap die zal groeien met de lancering van MMTR op de markt in fase twee van het project. Dat omvat ook partnerschappen, staking en de lancering van NFT’s, waarbij zwakkere meme-tokens worden vernietigd omdat MMTR zich richt op de marktkapitalisatie van $ 1 miljard. De roadmap vermeldt dit als fase drie van het project.

Lees hier meer.

The post Memeinator vs. Sushi prijsvoorspelling: MMTR of SUSHI kopen? appeared first on CoinJournal.