De populaire cryptocurrencies, Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA), krijgen stevige concurrentie van een nieuw token, Everlodge (ELDG).

Everlodge (ELDG) houdt momenteel een presale waarbij deelnemers kans maken op een luxe vakantie naar de Malediven.

Robinhood Wallet accepteert Dogecoin (DOGE)

Robinhood heeft ondersteuning voor Dogecoin (DOGE) toegevoegd aan zijn self-custodial crypto-wallet. Zo kunnen Dogecoin-houders nu hun DOGE rechtstreeks vanuit hun Robinhood Wallet opslaan, verzenden en ontvangen.

De toevoeging van Dogecoin (DOGE) aan Robinhood Wallet is een belangrijke mijlpaal voor de memecoin. Het maakt Dogecoin toegankelijker voor een breder publiek en opent nieuwe mogelijkheden voor DOGE-houders. Houders kunnen nu bijvoorbeeld hun DOGE gebruiken om goederen en diensten te kopen van verkopers die Robinhood Wallet accepteren.

De huidige prijs van Dogecoin is $0,061 per DOGE. Dogecoin (DOGE) staat 91,75% onder $0,74, het hoogste punt ooit. De prijs van Dogecoin (DOGE) is de afgelopen 7 dagen met 1,41% gedaald, maar de afgelopen 24 uur met 0,43% gestegen.

Prijs van Cardano (ADA) heeft het moeilijk, maar belangstelling blijft groot

Cardano (ADA) heeft het de afgelopen maanden moeilijk gehad. De prijs van Cardano is met ruim 90% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit en wordt momenteel verhandeld rond de $0,24 per ADA.

Ondanks de prijsstrijd groeit de Cardano-gemeenschap (ADA). Het aantal unieke wallet-adressen is sinds 1 april met 6% toegenomen en er zijn ruim 30.000 nieuwe delegators op het Cardano (ADA)-netwerk. Er is dus nog steeds veel interesse in Cardano (ADA), ook al weerspiegelt de prijs dit niet.

Er zijn een paar redenen waarom de koers van Cardano (ADA) het moeilijk heeft. Ten eerste is de algehele cryptomarkt bearish. Ten tweede hebben er de laatste tijd geen grote ontwikkelingen plaatsgevonden op het netwerk van Cardano. Ten slotte krijgt Cardano (ADA) te maken met concurrentie van andere blockchain-platforms.

Everlodge (ELDG) presale

Heb je ook altijd een luxe woning willen bezitten, maar heb je er het geld niet voor? Als dat zo is, dan moet je Everlodge eens bekijken. Het is een nieuw platform dat een revolutie teweegbrengt in de vastgoedmarkt door het voor iedereen mogelijk te maken een stukje luxe onroerend goed te bezitten, zelfs zonder al te veel geld te hebben. De gemiddelde prijs van gedeeltelijk eigendom ligt tussen $50.000 en $200.000. Met Everlodge kun je al een deel van een luxe woning bezitten voor slechts $100.

Het platform zal blockchain gebruiken om onroerend goed op te splitsen in kleinere delen die eigendom kunnen zijn van veel mensen. Het platform zal liquiditeit bieden voor gefractioneerde NFT’s, waardoor het gemakkelijk wordt om ze te kopen en verkopen. Het zal ook een lanceerplatform bieden voor vastgoedontwikkelaars, waardoor ze een manier krijgen om geld in te zamelen voor hun projecten.

Bovendien zullen de ELDG-tokens worden gebruikt om toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan voordelen. Het platform biedt kortingen op vastgoedaankopen, stakingsbeloningen en vroege toegang tot nieuwe projecten.

Everlodge bevindt zich nog in de beginfase, maar heeft het potentieel om de manier waarop mensen in onroerend goed investeren te veranderen. Het platform heeft tijdens de derde fase van de presale al meer dan 3.649.713 tokens verkocht. De huidige presale prijs bedraagt $0,019 en zal naar verwachting binnenkort $0,020 bereiken.

Voor meer informatie over de Everlodge (ELDG) presale kun je de officiële website bezoeken of lid worden van hun Telegram.

The post Nieuw token wint stilletjes aan populariteit, terwijl Dogecoin en Cardano stagneren appeared first on CoinJournal.