• De prijs van Bonk (BONK) stijgt na KuCoin-notering.
  • De on-chain-activiteit van Dogecoin neemt weer toe.
  • Bovendien is de DOGE-1 Dogecoin Mission To The Moon goedgekeurd.

De recente ontwikkelingen op het gebied van meme-coins hebben voor opwinding en intriges gezorgd onder investeerders en liefhebbers van cryptocurrency. Deze nieuwsupdate behandelt de opmerkelijke stijging van Bonk (BONK) na de notering op KuCoin, de goedkeuring van de door Dogecoin gefinancierde DOGE-1 Mission to the Moon, en de heropleving van Dogecoin (DOGE) met een stijging van de on-chain-activiteit.

Daarnaast verdiepen we ons in de voortdurende voorverkoop van Shiba Memu (SHMU), een uniek meme-token met zelfvoorzienende marketingmogelijkheden.

Bonk (BONK) stijgt na de beursnotering

Investeerders in cryptocurrency waren getuige van een opmerkelijke stijging van de prijs van Bonk (BONK) toen deze steeg na de notering op de crypto-uitwisseling KuCoin.

Op het moment van schrijven was BONK de afgelopen 24 uur met 18% gestegen tot $0,00000451.

De KuCoin-notering, aangekondigd via een tweet van Bonk, zorgde voor een grotere liquiditeit en toegankelijkheid voor gebruikers en investeerders. De viering van de vermelding omvat een campagne met een BONK-prijzenpot ter waarde van $58.000 voor gekwalificeerde gebruikers, waardoor verdere betrokkenheid binnen de gemeenschap wordt bevorderd.

Dogecoins Mision to the Moon DOGE-1 krijgt NTIA-goedkeuring

In een andere baanbrekende ontwikkeling voor meme-munten heeft de door Dogecoin gefinancierde DOGE-1 Mission to the Moon een belangrijke mijlpaal bereikt door goedkeuring te krijgen van de National Telecommunications and Information Administration (NTIA).

Deze goedkeuring is een cruciale voorloper voor het verkrijgen van de definitieve licentie van de Federal Communications Commission (FCC), die betrekking heeft op de X-Band- en S-Band-communicatie voor de satelliet. De missie, die op 23 december wordt gelanceerd als onderdeel van Astrobotic’s Peregrine Mission One, markeert een gezamenlijke inspanning met ladingen van prestigieuze entiteiten, waaronder NASA.

Meer activiteit in de chain van Dogecoin

Naast het positieve nieuws over de Mission to the Moon ervaart Dogecoin (DOGE) ook een heropleving in populariteit, gekenmerkt door een opmerkelijke toename van de on-chain-activiteit.

Volgens on-chain analysebedrijf IntoTheBlock heeft het aantal adressen met Dogecoin de vijf miljoen overschreden en een nieuwe piek van 5,11 miljoen adressen bereikt.

De stijging gaat gepaard met een verdubbeling van het aantal actieve adressen, tot 168.000 – het hoogste aantal sinds maart 2022. Het aantal bevestigde transacties op de Dogecoin-blockchain is enorm gestegen, met een opmerkelijke stijging van 1.000% in de afgelopen tien dagen. Ondanks een recente prijsdaling duidt de toegenomen activiteit in de keten op een groeiende belangstelling van institutionele beleggers en grote bezitters.

Shiba Memu (SHMU): nieuwe meme-coin die de markt verstoort

Shiba Memu (SHMU), hoewel een nieuwe meme-coin, valt op door zijn zelfvoorzienende marketingmogelijkheden, mogelijk gemaakt door AI-technologie. Shiba Memu, nu in de presale fase, wil een revolutie teweegbrengen in de marketing van meme-tokens door zijn eigen strategieën te creëren en rechtstreeks met gebruikers in contact te komen via een innovatief AI-dashboard.

De presale loopt de komende 30 dagen ten einde en potentiële investeerders moeten kennis nemen van het unieke prijsmechanisme: de prijs van het SHMU-token stijgt tijdens deze presale periode elke paar uur. De whitepaper van het project schetst ambitieuze plannen, waaronder de lancering van een AI-marketingdashboard, integratie met gedecentraliseerde applicaties en voortdurende ontwikkeling voor groei op de lange termijn.

Voor meer informatie over de presale van Shiba Memu kunnen beleggers de officiële website bezoeken.

The post Nieuwe altcoin steelt de show, Bonk stijgt na KuCoin-notering en on-chain van Dogecoin stijgt appeared first on CoinJournal.