Belangrijkste punten

  • Experts zijn optimistisch dat Polygon (MATIC) in 2024 met 55% in prijs kan groeien.
  • Beleggers stromen massaal naar de laatste presale fase van Rebel Satoshi ($RBLZ) terwijl FOMO een vlucht neemt. $RBLZ heeft voor beleggers verbluffende winstvooruitzichten opgeleverd.

De afgelopen week heeft Polygon (MATIC) schokgolven in het cryptolandschap veroorzaakt met een verbluffende prijspomp. Ondertussen is de presale woede gegroeid terwijl Rebel Satoshi ($RBLZ) zich voorbereidt op de DEX-lancering. Laten we de nieuwste ontwikkelingen rond MATIC en $RBLZ bespreken om de beste crypto-investeringsmogelijkheid te vinden!

Polygon werkt samen met Arianee voor Chain Development Kit

Op 22 februari 2024 kondigde Polygon zijn samenwerking met Arianee aan. Ariane gaat een speciale keten lanceren die gebruik maakt van de Polygon Chain Development Kit (CDK) om het volledige potentieel van DPP’s en engagement-tokens op grote schaal te onthullen. Deze speciale Layer-2 (L2) applicatiespecifieke keten, aangedreven door zero-knowledge (ZK) technologie, heeft tot doel gerenommeerde merken als Audemars Piguet, Breitling, Panerai, Mugler en Moncler in staat te stellen hun eigen DPP’s en loyaliteitstokens te introduceren. Door gebruik te maken van Polygon CDK faciliteert Arianee een kosteneffectieve, schaalbare, performante en aanpasbare oplossing voor bedrijven die hun engagementstrategieën willen verbeteren.

Ondertussen is de prijs van Polygon’s native token, MATIC, de afgelopen week aanzienlijk gestegen. Van een prijs van $0,9063 vorige week is MATIC gestegen naar $1,0290. Dit is een aanzienlijke stijging van 13,5%. Deze prijsstijging plaatst MATIC onder de altcoins om vooruit te kijken. Vooruitkijkend naar 2024 blijven experts optimistisch over de prijsvooruitzichten voor Polygon. Er wordt voorspeld dat MATIC met 55% zal stijgen om tegen het einde van het jaar $1,60 te bereiken. Deze bullish voorspelling wordt gedreven door de verwachting van een aanstaande bull run op de cryptomarkt en de groeiende populariteit van de oplossingen van Polygon. Er bestaat echter de mogelijkheid dat MATIC in 2024 onder de $1,43 blijft als het bearish marktsentiment de overhand krijgt.

Investeerders verzamelen begin maart $RBLZ-tokens voor een winst van 150%

Tijdens de prijsstijging van Polygon, die handelaren zowel verraste als verheugde, trekt Rebel Satoshi als nieuwe investeringsmogelijkheid de aandacht. Deze opkomende meme-coin wordt voor veel beleggers in snel tempo een top ICO-keuze. Rebel Satoshi valt op tussen de nieuwe ICO’s met een gedurfde missie: de virale aantrekkingskracht van de memecultuur combineren met krachtige tokenomics en een community-first-aanpak. Rebel Satoshi is een unieke niche aan het veroveren in het drukke crypto-landschap door prioriteit te geven aan gebruikersbetrokkenheid en bruikbaarheid.

De presale van Rebel Satoshi is een reis geweest die werd gekenmerkt door aanzienlijke prestaties, vooral een prijsgroei van 140%, wat het sterke vertrouwen van de crypto gemeenschap in het potentieel ervan aantoont, waarbij sommige investeerders voorspelden dat dit op dit moment de beste ICO zou kunnen zijn. Beginnend bij slechts $0,010 per $RBLZ in de Early Bird-ronde, is de prijs gestegen naar $0,024 per $RBLZ in Recusants Round 5. Het project heeft tot nu toe meer dan $2,2 miljoen opgehaald. Terwijl Rebel Satoshi zich opmaakt voor de langverwachte lancering op DEX’s begin maart tegen $0,025 per $RBLZ, stromen investeerders massaal toe om $RBLZ-tokens te verzamelen, aangetrokken door het vooruitzicht van een winst van 150% voor degenen die er vroeg bij zijn, en een nog hogere winst. ROI nadat het token is gelanceerd. Bovendien maakt de optie om $RBLZ-tokens te kopen met 50 top crypto, waaronder Bitcoin, het toegankelijk voor een breed scala aan investeerders! Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi presale website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

The post Polygon (MATIC) schokt handelaren met prijspomp, gekte groeit voor last minute aankopen Rebel Satoshi ($RBLZ) presale appeared first on CoinJournal.