• Pullix haalt $7 miljoen op in de presale en nadert de langverwachte lancering.
  • De presale bevindt zich in de laatste fase en er zijn al ruim 3 miljoen tokens verkocht.
  • PLX-token biedt gebruikers passieve inkomsten en handelskortingen.

Pullix, een pionier op het gebied van gedecentraliseerde financiering (DeFi), heeft veel aandacht gekregen nu het het hoogtepunt van de presale fase nadert.

Met tot nu toe $7 miljoen opgehaald, staat Pullix klaar om een revolutie teweeg te brengen in het crypto-handelslandschap met zijn innovatieve hybride uitwisselingsplatform. Naarmate de laatste fase van de presale snel vordert, stijgen de verwachtingen voor de langverwachte lancering van Pullix, die een nieuw tijdperk in de cryptohandel zou kunnen inluiden.

Pullix: brug tussen gecentraliseerde en gedecentraliseerde handel

Pullix introduceert een nieuwe benadering van DeFi met zijn hybride beurs, waarbij de sterke punten van gecentraliseerde en gedecentraliseerde platforms naadloos worden geïntegreerd.

De kern van de Pullix-uitwisseling ligt het PLX-token, dat gebruikers voorziet van passief inkomen, handelskortingen en exclusieve beloningen. PLX-houders nemen deel aan het succes van het platform via een transparant mechanisme voor het delen van inkomsten, terwijl ze de controle over hun activa behouden.

Het nut van PLX in het Pullix-ecosysteem

PLX fungeert als de levensader van het Pullix-ecosysteem en biedt gebruikers een groot aantal voordelen die hun handelservaring verbeteren.

Met PLX kunnen handelaren een passief inkomen verdienen door tokens in te zetten in de marktmakende liquiditeitspool. Bovendien genieten PLX-houders aanzienlijke kortingen op handelskosten, waardoor transacties kosteneffectiever worden. Exclusieve beloningen stimuleren deelname nog meer, verdeeld over de dagelijkse inkomsten van Pullix.

Volgens de informatie op de officiële website van Pullix zal, wanneer Pullix wordt gelanceerd en de handel begint, een percentage van de dagelijkse inkomsten van Pullix worden gebruikt om $PLX-tokens van de open markt te kopen om te verbranden om het aanbod te verminderen naarmate de vraag stijgt.

De PLX presale komt bijna ten einde

De presale fase van PLX kende opmerkelijk succes, waarbij meer dan $7 miljoen werd opgehaald naarmate de laatste fase snel vorderde.

De presale heeft momenteel een prijs van $0,14 per token en biedt investeerders een unieke kans om PLX te verwerven vóór de langverwachte lancering.

Met meer dan 3 miljoen verkochte tokens en nog ongeveer 67,7% van het totale aanbod, weerspiegelt de voorverkoop het groeiende enthousiasme en de steun voor Pullix. Terwijl de afteltimer wegtikt, kunnen beleggers de Pullix-website bezoeken om de kans te grijpen en PLX-tokens veilig te stellen voordat de presale eindigt.

The post Pullix haalt $7 miljoen op, presale gaat laatste fase in voor langverwachte lancering appeared first on CoinJournal.